Hei, hei! Izvairies no pircējiem, kuri pārvirza saraksti ārpus portāla. Neievadi maksājumu kartes datus lapās, kuras Tev atsūta pircējs!
  • 4. septembris, 2019, 13:51
  • Ieteikumi
  • andelemandele.lv stils

Kādi sieviešu apģērbi modē rudenī?

Rudens vienmēr ierodas kopā ar jaunumiem – ar jaunu enerģijas devu un jaunām modes tendencēm! Lai Tevi iedvesmotu gaidāmās sezonas garderobes veidošanai, mēs, Andelemandele pērļu mednieču komanda, esam atlasījušas 4 spilgtas 2019. gada rudens modes aktualitātes. Lasi tālāk un noskaidro, kuri būs šīs sezonas pieprasītākie sieviešu apģērbi, un kā tos kombinēt!


1. Klasiski kostīmi jaunās skaņās

70. gadu iedvesmots kostīms vai žakete šajā sezonā būs īpaši nozīmīga drēbju skapja sastāvdaļa, ļaujot Tev izskatīties un justies pašpārliecinātai un spēcīgai! Pasaulē populārāko modes dizaineru skatēs šoruden dominē kostīmi ar:

  • oversized vai vīrišķīgu siluetu;
  • polsterētu plecu daļu;
  • izceltu vidukļa līniju.


Kā atsvaidzināt klasiku?

  1. Kombinē klasisku kostīmu vai žaketi ar biezzoļu kedām ērtam un stilīgi nevērīgam izskatam;
  2. Velc pagarinātu žaketi kā trenci vēsās rudens pēcpusdienās – kā papildinājumu, piemēram, bohēmiskiem garajiem svārkiem;
  3. Izcel savu figūru, apjožot, piemēram, oversized tipa vintāžas žaketi ar kvalitatīvu ādas jostu.



2. Āda pie ādas

Rudens tendenču saraksts nav iedomājams bez ādas – mākslīgas vai īstas. Taču šosezon dizaineri tai ir atraduši svaigu pielietojumu!

2019. gada rudenī āda tiks izmantota ne tikai ierasto bikšu, svārku un jaku šūdināšanā. Pie pircējām nonāks arī, piemēram, ādas blūzes, kleitas, kulates, mēteļi u.c. sieviešu apģērbi, kurus parasti šuj no cita auduma.


Kā ādas sieviešu apģērbi iederas ikdienā?

Nebaidies kombinēt dažādus ādas drēbju gabalus un rotaļāties ar atšķirīgām krāsām un tekstūrām, lai iegūtu stilīgu ietērpu! Ienest drēbju skapī šo tendenci un autentisku 90. gadu šarmu Tev palīdzēs gan jauni, gan saudzīgi lietoti apģērbi no Andelemandele pūra lādes:

  1. dodies uz jebkuru Andelemandele drēbju kategoriju un atzīmē lapas malā atrodamajos kritērijos, ka vēlies iegādāties īstas vai mākslīgas ādas pērles;
  2. dod priekšroku neparastiem siluetiem. Piemēram, ādas bikšu svārkiem.
  3. kombinē vairākus ādas apģērbus. Piemēram, ādas jaku ar stilīgiem eko ādas šortiem, zem kuriem iespējams pavilkt arī rudens sezonā aktuālās zeķbikses.

  


3. Tumšā romantika

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, uz mēles atgriezušās gotiski romantiskas, greznas un volāniem papildinātas mežģīņu blūzes, svārki un kleitas. Šie trauslie sieviešu apģērbi izskatās īpaši satriecoši vilkti kopā, piemēram, ar smagnējiem panka vai grandža subkultūras iedvesmotiem apaviem un aksesuāriem (piemēram, ķēdēm, ar sprādzēm apdarinātām somām utt.).

Kā saģērbties tumši romantiskā stilā?

Šīs trenda īstenošanai Tev būs nepieciešami lielākoties tumšas krāsas sieviešu apģērbi. Piemēram, melna mežģīņu kleita, vai satīna augšiņa un kupli svārki, ko kombinēt ar masīviem puszābakiem vai iecienītajiem Dr. Martens šņorzābakiem. To visu labi papildinās gotiski aksesuāri, piemēram, mežģīņu kaklarota.


4. Punkti un lāsumi

Aktualitāti 2019. gada rudenī joprojām nezaudēs arī dzīvnieku raksti. Topā būs, piemēram, sieviešu apģērbi ar leoparda lāsumiem vai kantaina purngala apavi (vēl viena no šīs sezonas tendencēm) ar čūskādas rakstu.

Tā kā dzīvnieku raksti ir viena no tendencēm, kas ik pa laikam atgriežas dāmu skapjos, tās īstenošanai Tev derēs arī jau iepriekš mīlēti un lietoti apģērbi.


Kā iedraudzēties ar leopardu?

Lai gan dzīvnieku raksti var šķist “skaļi”, tie ir arī ļoti praktiski, un pareizi piemeklēti piestāvēs ikvienam dzīves stilam un situācijai:

Vai Tavā garderobē jau atrodami šīs sezonas aktuālākie sieviešu apģērbi? Kuras no šīm jaunajām tendencēm Tu vēlētos ieviest arī savā drēbju skapī?

Bloga raksti



 

Pievienotie foto

Pievienotās pērles