Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Каталог

  • 29 сентября, 2015, 15:50
  • Ieteikumi
  • Līva Jaunozola

10. Oktobrī Andele Mandele KIDS un Mazo Ķiparu rokdarbu tirdziņš Ķīpsalā!

10. oktobrī no plkst. 11:00 - 17:00 Izstāžu centrā "Kīpsala" (Ķīpsalas iela 8) norisināsies Pērļu Medības bērniem - Andele Mandele KIDS, kur 450 māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas!

Zinot to, ka bērni aug pa stundām - šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma ietvaros jau otro reizi norisināsies Mazo Ķiparu rokdarbu Tirdziņš, kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus  pirmos soļus uzņēmējdarbībā :) Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: liva.jaunozola@gmail.com

Piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12. gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolassomas - viss, kas mazajiem ir aktuāls! Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Gaidīsim jūs, mīļās māmiņas un mazos pērļu medniekus, ciemos!

Kā ikkatrā Andelē - paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām - ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.

Ieeja maksa pasākumā 
No plkst. 11:00 - 15:00 €3
Pēc plkst. 15:00 bezmaksas.
Bērniem līdz 12 g.v. bezmaksas.

Pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai būtu arī atrakcijas bērniem, kā arī īpašs stūrītis, kur mazos varēs atstāt auklītēm.

*L