Hei, hei! Izvairies no pircējiem, kuri pārvirza saraksti ārpus portāla. Neievadi maksājumu kartes datus lapās, kuras Tev atsūta pircējs!
  • 5. marts, 2020, 15:47
  • Ieteikumi
  • andelemandele.lv stils

12 sieviešu somas, kurām noteikti jābūt Tavā īpašumā

Hei, foršā! Prieks Tevi redzēt Andeles blogā! Šodien mūsu sarunas tēma ir kas skaists un nozīmīgs – sieviešu somas. Ne materiāli vai to pielietojumi, bet tieši pašas somas un tas, kādām 11 somām ir jābūt katras sievietes īpašumā neatkarīgi no tā, vai viņa sevi uzskata par vienkāršu sievieti vai īstu modes lietpratēju. Iekārtojies ērti un laižam!

 

1. Sieviešu somas, ko pārlikt pāri ķermenim jeb crossbody somiņas

Mūsu sieviešu somas sarakstu sāksim ar kaut ko nelielu un praktisku. Šī apmēram A5 izmēra somiņa ar garo lenci ir ļoti parocīga, jo tajā ietilpst pašas svarīgākās lietas (telefons, maks/kredītkarte/nauda, lūpu spīdums…), taču tajā pat laikā tā nav nedz smaga, ne noteikti jānes rokā. Ļoti ērta pastaigām pa pilsētu, un īpaši labi piestāvēs ikdienišķam (casual) apģērbam.

Foto: Shutterstock.com

 

2. Ietilpīga brīvdienu soma jeb bucket bag

Šīs sieviešu somas lieliski sader ar džinsa biksēm un kedām. Teicama izvēle, ja nedēļas nogalē dodies ciemos pie vecākiem uz laukiem vai apmeklē kādu tirdziņu.

Foto: Shutterstock.com

 

3. Soma – investīcija

Jā, tā nu tas ir, sievietes skapī vajadzētu atrasties arī kādai dārgai, ekskluzīvai somiņai. Neuzskati to par naudas izmešanu – uzskati to par investīciju sevī un savā garderobē, savā sievišķībā!

Foto: Shutterstock.com

 

4. Jo trakāk, jo labāk

Līdztekus klasiskajām vērtībām, Tavā garderobē vajadzētu būt arī vismaz vienai dullai, krāsainai, oriģinālai, izteiksmīgai neparasta dizaina somiņai. “Bet ko es ar tādu iesākšu?” – hei, par Rīgas modes nedēļu esi dzirdējusi? Spīdēsi tur kā modes zvaigzne starp apmeklētājiem!

Foto: Shutterstock.com

 

5. Ietilpīga pleca soma ikdienai jeb tote

Šopings ar draudzenēm, brauciens sabiedriskajā transportā, studijas augstskolā – šī soma ir gana ietilpīga, lai tajā varētu ielikt visu dienai nepieciešamo, un gana pamatīga, lai izturētu visu, kas notiek Tavās ikdienas gaitās.

Foto: Shutterstock.com

 

6. Gaumīgs akcents

Vienkrāsainas, bet košas, spilgtas sieviešu somas kalpo kā nevainojams akcents neitrālu toņu imidžā. Ja pieskaņosi somai auskarus, garantēju, ka Tu izskatīsies satriecoši!

Foto: Shutterstock.com

 

7. Elegants klatčs

Vakariņas restorānā ar mīļoto vai draudzenēm? Teātra vai operas apmeklējums? Korporatīvā balle vai pieņemšana prezidenta pilī? Elegants, vienkrāsains, mirdzošs klatčs pildīs gan teicama akcenta, gan praktisko lomu, jo uz šādiem pasākumiem nekas vairāk, kā vieta telefona un garderobes numuriņa uzglabāšanai, nav vajadzīgs.

Foto: Shutterstock.com

 

8. Ikdienas klatčs

Tikšanās kafejnīcā ar meitenēm un pēc tam randiņš kino ar draugu? Ikdienas klatčs Tevi nepievils, jo ietilpinās sevī visu Tev nepieciešamo, tajā pat laikā saglabājot gaumīgu, nelielu izmēru un kalpojot kā ērts sievišķības apliecinājums.

Foto: Shutterstock.com

 

9. Pludmales soma

Bez tās šis saraksts nav iedomājams! Tiesa, rudens sezonā šīs somas gan nebūs aktuālas, bet, hei, Tu taču zini, ka nesezonas preces var iegādāties par izcili izdevīgām cenām! Marš, pērļu medībās! ;)

Foto: Shutterstock.com

 

10. Neliela mugursoma

Šīs somas ir, šķiet, visērtākās un praktiskākās, kas vien var būt. Brauc ar velo? Pārvietojies ar longboard? Vienkārši patīk brīvas rokas? Uzmet ādas mugursomiņu plecos un dodies dzīvē!

Foto: Shutterstock.com

 

11. Lietišķa rokassoma

Šī ir patiešām obligāta pieaugušas sievietes garderobes sastāvdaļa, īpaši, ja Tu strādā birojā, bankā vai valsts iestādē. Lieti noderēs nopietnas sievietes iespaida radīšanai arī dodoties uz darba interviju.

Foto: Shutterstock.com

 

12. Gurnu somiņa jeb fanny pack

Absolūts must have festivālu cienītājām! Pēc izskata mazas, taču neticami ietilpīgas somiņas, kas netraucē kustības un neaizņem rokas, turklāt ir absolūti drošas, jo visu laiku ir Tev priekšā, Tavā redzes lokā – neviens pat neuzdrošināsies stiept savus “garos nagus” pakaļ Tavas somiņas saturam!

Foto: Shutterstock.com

Vai Tev ir visas 12 must have sieviešu somas, vai varbūt kādas trūkst? Tu jau zini, ka Andeles somu sadaļā atradīsi fantastiskas Pērles par elpu aizraujošām cenām. Nekavējies! Dodies medībās jau tūlīt!

 

Pievienotie foto

Pievienotās pērles