Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Каталог

Kādi sieviešu apavi modē šovasar – nolūko pērles Andelē!

Jau klāt jūnijs, bet vēl prāto, kas modē šajā vasarā? Slavenu apavu dizaineru modes skatēs bija gan iepriecinoši pārsteigumi, gan jau redzēti kurpju modeļi. Lasi bloga rakstu un iepazīsties ar 2020.gada vasaras uzvarētājiem kategorijā “sieviešu apavi"!

Iešļūcamās sandales ar papēdi 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Pārliecinošs vasaras must-have – papēžu sandales bez aizmugures. Ideāli piemērotas siltajā laikā, jo nav slēgtas. Ar vai bez platformas, bet bez šiem apaviem savā garderobē neiztikt. Vairāk piemēroti ikdienai, bet arī pasākumos nebūs ne vainas. Galvenais, atceries parūpēties par skaistu pedikīru. 

Āda modē ir vienmēr 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Vai tā ir ādas jaka, bikses vai čūskādas somiņa, bet šis materiāls no modes neiziet. Šoreiz tās ir augstpapēžu kurpes bez aizmugurējās daļas ar iešūtas ādas tekstūru. Papēdim jābūt diez gan šauram, bet purngals var būt gan vaļējs gan slēgts, kā arī smails vai stūrains, pēc pašas vēlmēm. Viegli uzvelkamas un nekaunīgi stilīgas, piestāvēs pie kleitām, svārkiem un biksēm, kas neapsedz potīti. 

 

Arī apaviem piestāv rotaslietas 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Ja kalendārs lēnām jau tiek aizpildīts ar dažādiem pasākumiem vasaras mēnešos - kāzām, jubilejām un citām svinībām, Tev noteikti ir vajadzīgs vismaz viens grezns apavu pāris. Un kas cits padara kurpes greznākas, kā rotas. Pamatā tās ir ķēdītes, kas papildina apavu vai pieliktas kā sandaļu siksniņas (kuras parasti ir no ādas, auduma vai cita materiāla). Ja vēlies īstu sudrabu vai zeltu, bet negribi iztērēt kaudzi naudas, lietoti apavi būs labākā izvēle.   

Šie stilīgie apavi noderēs ne tikai svētkos. Kad ārā drūms laiks, un ir nomākts garastāvoklis, bieži vien palīdz vienkārša sapucēšanās, jo tā ceļ pašapziņu. Un nekas tā neiepriecina, kā ieskatīties spogulī un redzēt pašpārliecinātu sievieti! 

 

Kvadrātveida purngals 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Vai apnikušas sieviešu kurpes ar šauriem purngaliem, ar kurām vienmēr gadās noberzt kādu kājas pirkstu? Beidzot apvienota elegance, sievišķība un komforts. Kurpes var būt ar papēdi vai bez, slēgtas vai vaļējas, tas nav tik svarīgi, jo visa uzmanība tiek pievērsta kvadrātveida jeb taisnajam purngalam. 

 

Augstās platformas botas 

 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Apavi sievietēm ir arī bez papēžiem un grezniem aksesuāriem. Šie stilīgie apavi ikvienā skapī jau parādījās, ja ne pāris gadus atpakaļ, tad pagājušogad noteikti. Cerams, ka nekur dziļi nenoslēpi vai Andelē nepārdevi, jo tie ir modē arī šovasar. Var vilkt pie dažādiem apģērbiem: kleitām, biksēm, šortiem un kombinezoniem. Izskatās moderni, ir ērti un padara par pāris centimetriem garāku. Kas gan vēl ir vajadzīgs? Turklāt nav jāgaida saulains un sauss laiks, lai dotos ielās.  

 

Papēžu kurpes ar banti 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Neskaitāmi daudz jauni apavi jāiegādājas šovasar nebūs, tikai daži, jo daļa modē ir vairākus gadu, arī papēžu kurpes ar banti vai skaisti sasietu lenti uz purngala. Šādus apavus var vilkt uz kāzām un svinīgiem pasākumiem, pat neaizraujoties ar cakām uz kruzuļiem tērpā. Sakombinējot ar “mom" vai “boyfriend" stila džinsu biksēm, kas ir platākas un garumā ziņā beidzas virs potītes, ienes svinības un modi ikdienā. 

 

Divu siksniņu apavi bez papēža 

Pērle atrodama Andele Mandele. Skaties ŠEIT!

Arī šādas sandales visticamāk jau ir Tavā īpašumā vai vismaz apsvēri tādas iegādāties jau pirms dažiem gadiem. Un kāpēc gan ne? Apavi sievietēm ir svarīgi, bet tāpat arī pēdas, tāpēc kaut kas ērts noder vienmēr. Tie būs piemēroti vasaras pastaigās, dodoties uz pludmali, apmeklējot kādu dārza ballīti, var pat teikt, ka tuvāki dabai, jo dod lielu brīvības sajūtu. 

Nevar noliegt, ka sieviešu apavi ir dažnedažādi, nav viegli izvēlēties labākos, skaistākos un cenas ziņā atbilstošākos. Andele Mandele pērļu medību portālā pieejami gan jauni, gan lietoti apavi un cenu diapazons ir ļoti plašs. Šeit ikviens atradīs gaumei un maciņam tīkamāko, ienāc un iegādājies savus 2020.gada vasaras iemīļotākos apavus.