Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Atpakaļ uz skolu – labākie bērnu apavi ikdienai

Nav noslēpums, ka, uzsākot skolas gaitas, nepieciešamas daudz jaunas lietas un apavi vien ir vajadzīgi vairāki pāri. Tas krietni patukšo maciņu, un bērni tik ātri aug, ka liela daļa apavu tā arī paliek nenovalkāti. Tie tiek nolikti skapī, pārdoti vai atdoti. Līdz ar to, kaudzi naudas par jauniem katru gadu tērēt nemaz nav vēlēšanās. Lasi bloga rakstā, kādi bērnu apavi skolēnam ir pati nepieciešamība un atrodi tos Andelē!

Rudens/Ziemas apavi

Pērli ķer šeit!

Vēlākā rudenī un agrākā pavasarī (pēdējos gadus arī ziemā) laikapstākļi krasi mainās arī dienas laikā. Ja no rīta zeme ir sausa, tad pēc pāris stundām ietves var pārvērsties dubļos un peļķēs, kaut pēc laika prognoze tā nevajadzēja notikt. Šādam laikam vislabāk piemēroti būs rudens/ziemas zābaki, kuriem lejasdaļa ir ūdensizturīga. Mazais varēs izpriecāties pa peļķēm, bet kājas būs sausas un siltas. Kas gan var būt vēl svarīgāks!

Brīvajam laikam

Pērli ķer šeit!

Siltākā un sausākā laikā, kā arī ikdienai skolā piemēroti būs brīvā laika apavi bērniem. Liela daļa brīvā laika apavi izskatās kā sporta botas, bet, atceries, ka tie nav paredzēti sportošanai!

Sportam un treniņiem

Pērli ķer šeit!

Vecāki nereti bērniem sportošanai izvēlas brīvā laika apavus, taču tas nav pareizi! Sporta apavi bērniem ir elpojošāki, tiem ir labāka amortizācija, pasargājot kāju trieciena brīdī, kāds rodas skrienot, lecot vai izpildot citus elementus. Tāpat kā pieaugušajiem, tie ir dažnedažādi. Ja nepieciešams pāris tikai sporta stundai, var iegādāties iekštelpām paredzētus apavus, jo mazajiem sports galvenokārt notiek sporta zālē. Ja finanses atļauj un klase dodas uz stadionu, papildus var iegādāties arī skriešanas apavus.

Pērli ķer šeit!

Ja bērns ārpus sporta stundām regulāri vēl nodarbojas ar kādu sporta veidu, būtu  ieteicams iegadāties speciāli šim sporta veidam paredzētus apavus. Tas mazinās traumu gūšanas risku un bērnam sportot būs daudz ērtāk.

Piemēram, ar skriešanas apaviem nevajadzētu spēlēt basketbolu, volejbolu, florbolu vai citu zāles sporta veidu, jo skriešanas apavi paredzēti kustībai uz priekšu, savukārt zāles apaviem ir stingrāks sānu balsts, lai pasargātu kāju no straujām sānu kustībām.

Kurpes

Pērli ķer šeit!

Siltākā un sausākā laikā uz skolu var doties ar slēgtajām kurpēm. Pirms pirkuma veikšanas, ņem vērā arī materiālu un krāsu. Mākslīgās vai īstās ādas kurpes būs kopt vieglāk, savukārt gaiši zamša apavi sagādās grūtības. Turklāt tās noderēs arī svinīgākiem pasākumiem, kuri norisinās ārā.

Pasākumiem skolā, mājās un citur noderēs izejamās kurpes. Balerīnas vai sandales ar slēgto purngalu noteikti ir top izvēle vecāku vidū. Sandales ar vaļēju purngalu vairāk gan ir piemērotas vasaras sezonai, bet arī vēsākā laikā iekštelpās ar tām apģērbu var saskaņot itin labi!

Zēniem melnas kurpes ir ierasta prakse, bet meitenēm parasti tās ir visās varavīksnes krāsās. Universālāki būs melni bērnu apavi, jo piestāvēs gandrīz ikvienai kleitai, svārkiem vai sarafānam, bet tas nenozīmē, ka kurpes nevar rotāt puķītes, taurenīši vai citi kruzuļi.

Bērnu apavi par sapratīgu cenu? Jā, Andele Mandele ir vieta, kur tādus varēsi iegādāties! Ar bērniem iepirkšanās var sagādāt īstas galvas sāpēs. Aiztaupi šos pārdzīvojumus un ieskaties Andelē! Plašajā klāstā noteikti atradīsies apavi, kas ne tikai būs kvalitatīvi un par izdevīgu cenu, bet patiks gan mammai, gan bērnam!