Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Kleitas rudens un ziemas sezonai Andelemandele dzīlēs

Nevienam nav noslēpums, ka Andelemandele atrodamas lieliskas pērles, tajā skaitā dažādas kleitas. Un pēdējā laikā iziešana ārpus mājas jau ir svētki, tad kāpēc gan nesaposties? Darbam, mājām, ballītēm un greznām svinībām – kleitas piestāv katrai dienai!

Kleitas darba dienām ofisā

Ja darbā tiek pavadīta gandrīz puse dienas, pavisam loģiski, ka gribas ko ērtu, bet tajā pat laikā pieklājīgu un elegantu.

Pērli nomedī ŠEIT

Ikdienā lieliski noderēs rūtainas kleitas. Iespējams, tā ir ofisa klasika, taču rūtis šajā rudenī ir modē! Lielas, mazas – vienalga. Nedaudz sašaurinātā vidus daļa, lieliski izcels Tavu augumu un volānu piedurknes piešķirs sievišķības un maiguma nokrāsas. Vēsākās rudens dienās velc kopā ar biezajām zeķubiksēm.

Svētku laiks tuvojas

Pērli nomedī ŠEIT

Ziemassvētki, Jaunais gads, dzimšanas diena un dažādas citas ballītes šajā sezonā ir īstais laiks spīdīgām fliteru kleitām! Gada tumšajā laikā mirdzums ir tas, kas nepieciešams. Tieši zelta un fliteru kleitas šoruden ne vienu reizi vien žilbināja slavenu dizaineru modes skates. Atļaujies būt sievišķīgāka un rotaļīgāka kā parasti!

Svini kāzas rudenī vai ziemā?

Pērli nomedī ŠEIT

Jā, arī kāzu kleitas vari iegādāties Andelē. Un brīnišķīgi skaistas! Precēties rudenī vai ziemā, kad zemi klāj balta sniega sega, vai neskan pasakaini? Kleita ir ar garām rokām, to rotā mežģīnes, pērlītes. Maigā persiku krāsā ar tilla apakšdaļu un pagarinātu aizmuguri, ko vairāk vēlēties!

Vēsākām dienām

Pērli nomedī ŠEIT

Laiks siltajām kleitām, kas skapī pacietīgi gaida visu vasaru. Ja Tev vēl nav neviena adīta kleita ar augstu apkakli un garām rokām, šī būs īstā. Varēsi vilkt gan dodoties ikdienas darbos, uz kafiju ar draudzeni vai vēsākās dienās pa māju.

Pērli nomedī ŠEIT

Rudens sezonai piestāv krāsas! Romantiska siltā vilnas kleitiņa būs lieliski piemērota rudenī un ziemā. Kopā ar garajiem zābakiem uz papēža vai platformas ikdienai piešķirsi šarmu.

Mazā melnā kleitiņa

Pērli nomedī ŠEIT

Ja nu kādu reizi stāvi un domā “man nav ko vilkt!” (kas visticamāk notiek regulāri, skapis var būt pārpildīts ar drēbēm, bet ir dienas, kad tiešām nav ko vilkt.), izglābs mazā melnā kleitiņa. Varētu pat teikt, ka tas ir “must-have” apģērba gabals Tavā skapī. Tai nav obligāti jābūt īsai kokteiļkleitai. Variāciju ir daudz – garas vai īsas piedurknes, uz lencītēm, pieguļošas, brīvi krītošas vai kuplas, mini vai vidēja garuma. Galvenais, lai tā ir kleita, kura patīk un piestāv Tev.

Kleitas mazajām princesēm

Arī mazajiem apģērbu izvēle ir liela. No vienkāršām kokvilnas līdz tilla princešu kleitām. No zīdaiņu vecuma līdz pat 12 un vairāk gadiem.

Pērli nomedī ŠEIT

Siltais, dzeltenbrūnais sarafāns kopā ar vienkāršu baltu džemperīti – komplekts kā radīts rudens dienām. Vēl klāt siltās zeķubikses un mazā gatava dodies piedzīvojumos! Liels pluss šim komplektam, ka sarafānu var kombinēt ar dažādas krāsas džemperīšiem ar īsām vai garām rokām.

Pērli nomedī ŠEIT

Šajā sarkanajā svētku kleitā sapucēta bērnudārza svinībām vai Ziemassvētku vakaram kopā ar ģimeni, mazā izskatīsies kā īsta princese. Tā vien gribēsies ķert pēc fotoaparāta un iemūžināt.

Kur iegādāties rudenīgākās kleitas internetā? Viennozīmīgi – Andelemandele! Te atradīsi labākās pērles svētkiem un ikdienai! Pagatavo siltu tēju, ietinies pledā un ienirsti pērļu medību portāla dzīlēs!

Un ja beidzot esi ķērusies pie skapja revīzijas, šeit atradīsi arī jauno īpašnieci Taviem iemīļotajiem apģērbiem, kuriem pienācis laiks iepriecināt kādu citu.