Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Ceļvedis ziemas jakas izvēlē: 5 ieteikumi veiksmīgam pirkumam

Ziema uzņem apgriezienus – tuvojas svētki un gada nogale, sals kož vaigos un roka stiepjas pēc biezāka ziemas apģērba. Bet ko darīt, ja iepriekšējie ziemas mēteļi un jakas ir apnikuši? Protams, iespējams savas vēlmes apslāpēt un samierināties ar pērnajās sezonās iegādātajiem apģērbiem, taču bez tā pastāv vēl cita iespēja – ietaupot līdzekļus, dot otru dzīvi apģērbiem, kas greznojuši jau citu īpašnieci. Andelē atradīsi visdažādāko modeļu, audumu un krāsu gammu virsjakas. Kā izvēlēties? Turpinājumā uzzini vērtīgus ieteikumus, kas palīdzēs orientēties plašajā piedāvājumā!

Gan pielietojums, gan stils

Laba ziemas jaka vai mētelis ir būtiska jebkura cilvēka garderobes sastāvdaļa – kā vīriešiem, tā sievietēm, un tas, iespējams, ir lielākais ieguldījums, ko veic gada griezumā, iegādājoties apģērbu. Lai pārvērstu to par ikdienišķāku pirkumu, lieliski noderēs Andeles pērļu piedāvājums. Protams, kā jau ikvienam apģērbam, svarīgs ir gan tā pielietojums, gan izskats, lai varētu izcelt ķermeņa aprises sev vēlamā veidā. 

Ziemas jakas izvēle: 5 noderīgi padomi

Esam izstrādājuši īsu, noderīgu ceļvedi, lai palīdzētu Tev izvēlēties lielisku apģērbu ziemai. Iepazīsties!

1. Vispirms – funkcionalitāte

Šis sākotnēji var likties sarežģīti, taču tā nebūt nav – tas ir pavisam vienkārši! Izvēloties piemērotāko virsjaku ziemai, pievērs uzmanību tās funkcionalitātei. Kas ar to domāts? Piemēram:

  • kādam apģērbam piestāvēs – vai varēsi vilkt gan ar biksēm, gan kleitu vai svārkiem?
  • vai esošie aksesuāri piestāvēs – kā ir ar šallēm, cepurēm, cimdiem – vai tie attiecīgajam mētelim vai jakai piestāvēs?
  • kā saskanēs ar apaviem, kurus nēsāsiet ziemas laikā u.c.

Viena no Andeles pērlēm – apskati šeit.

2. Ikdiena

Arī tam, kā pavadi savu ikdienu, ir nozīme, izvēloties apģērbu. Piemēram, ja ikdienā daudz pārvietojies ar kājām un kusties vai esi jaunā māmiņa, kurai ikdienā laiks jāpavada ar bērniņu, izvēlies brīvāku virsjaku, kas ir viegli kopjama. Savukārt, ja veic ofisa darbu, pieskaņoti tam lietišķa tipa ziemas mēteļi. Bizness, izklaide, aktīvā atpūta – tie ir tikai daži no virzieniem, kas var noteikt īstā un lieliskākā apģērba izvēli ziemā.

3. Audums

Lai pašai būtu patīkami ikdienas gaitās doties ar jauniegūto mēteli vai jaku, apskatot piedāvājumu pievērs uzmanību tā audumam. Iespējams, jau dzīves gaitā esi sapratusi, kāda auduma jakas Tev noteikti neiet pie sirds. Lai vēlāk pirkumu nenāktos nožēlot, noteikti iepazīsties ar pievienoto aprakstu. Ja tomēr pie apraksta to nevari atrast – nebaidies noskaidrot materiālu no pārdevējas!

Ja līdz šim neesi aizdomājusies par atbilstošākā auduma izvēli, pērkot virsjaku, vērts to aktualizēt tagad – pirms tiek iegādāts jauns pirkums. Vari ņemt vērā gan audumu, gan tekstūru un krāsu. Piemēram, ja bieži dodies aktīvās pastaigās, iespējams, jāizvēlas jaka, kas aiztur mitrumu, kas pasargās no lietus un sniega ziemas laikā. Bet, ja ikdienā velc dažādu apģērbu, noderēs melns mētelis vai jaka, kas lieliski piestāvēs ikvienas krāsas apģērbam un aksesuāriem. 

Ziemīgo pērli meklē šeit!

4. Cena

Lai kā arī reizēm negribētos pievērst uzmanību pirkumu izmaksām, tas ir ļoti svarīgs faktors, iegādājoties jebko – elektroierīces, mašīnu, aksesuārus un, protams, arī apģērbu. Pirms uzsāc mēteļa vai jakas medības Andelē, nospraud sev mērķi – kādā naudas summā vēlies iekļauties. Protams, ja redzi brīnišķīgu piedāvājumu, bet tas nedaudz pārsniedz plānoto budžetu – padomā, vai tiešām nav iespējams iegādāties vēlamo. Pirkums var būt tā vērts, īpaši, ja ņem vērā, ka izmaksas Andelē ir zemākas nekā lielveikalos. 

Balta ziemas jaka – apskati šeit.

5. Ķermeņa tips

Katra no mums – sievietēm – ir unikāla! Un tieši ar to mēs arī esam īpašas, jo nekur pasaulē nav nevienas pilnīgi identiskas būtnes. Lai patiesi eleganti varētu izcelt sava ķermeņa skaistākās daļas, bet noslēptu nevēlamo no citu acīm – svarīgi ir izvēlēties sieviešu ziemas jakas, kas piestāv un ir piemērotas tieši Tavam ķermeņa tipam. Petite, bumbierveida, smilšu pulksteņa un ābola veida ķermeņu tipi – šie un vēl citi pieprasa dažāda garuma, fasona un dizaina apģērbu, lai lieliski piestāvētu aprisēm. Lieliski, ja jau iepriekš esi apguvusi iepirkšanās knifiņus, kas palīdzējis atrast piemērotākā piegriezuma virsjakas, taču, ja joprojām Tevi māc šaubas un īsti nezini, ko labāk izvēlēties – ieskaties šeit un uzzini, kādas ziemas virsjakas piestāv dažādu ķermeņa tipu sievietēm, lai atvieglotu savu iepirkšanos Andelē!

Ziemas jakas katras sievietes gaumei, un vēl – tik dažādas, košas, interesantas. Uhh, un tagad, kad esi iepazinusies ar mūsu sagatavoto ceļvedi ziemas jaku pasaulē – laiks ieskatīties plašajā piedāvājumā un izvēlēties savai sirdij tīkamāko. Iepērkoties Andelē, vari iegūt divtik – ietaupīt, iztērējot mazāk, kā arī biežāk papildināt drēbju skapi. Vai neskan lieliski?