Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Каталог

Pērlēm tām, kas acīs krīt, DPD Paku Skapī jāiekrīt! Nosūti ar DPD tikai par 1,85 eur

Sveika, pērļu Medniece!

Mēs jau vairāk kā gadu esam Tavs uzticamais piegādes partneris pērļu nosūtīšanā. Pavisam nesen AndeleMandele kļuva vēl ērtāka un lietotājiem draudzīgāka, tāpēc vēlamies Tev pastāstīt kā vari nosūt savu brīnišķīgo pērli DPD Paku Skapju tīklā.

Pirmie soļi ir veicami andelemandele.lv lapā: 

  1. Kad Tava pērle ir likusi kāda acīm iemirdzēties, klikšķini uz “Noformēt sūtījumu”. 
  2. Nākamajā solī Tev ir jāizvēlas kuram kurjerdienestam uzticēt savu pērli – izvēlies DPD īpašo un vilinošo piedāvājumu! Nosūtīt jebkura izmēra paciņu (XS līdz L) DPD Paku Skapju tīklā tikai par 1,85 eur. ❤️ 
  3. Tālāk Tev būs jānorāda informāciju par saņēmēju un nosūtītāju. Varam pačukstēt priekšā, ka, ja sava profila sadaļā “Mana Andele” -> “Mani Sūtījumi” -> “Mani sūtījuma dati” būsi norādījusi savu telefona numuru un epasta adresi, šī informācija automātiski tiks nolasīta un Tev to atkārtoti nebūs jāvada, noformējot pērli nosūtīšanai ar DPD. Kad visu nepieciešamo informāciju būsi norādījusi, norēķinies par pakalpojumu.
  4. Tavā ekrānā parādīsies PIN kods, kuru ievadot DPD Paku Skapī, varēsi izdrukāt savu pavadlapu.

Nu atlikusi patīkamākā daļa – pērles skaistā iepakošana! Nepiemirsti pērli droši iepakot, lai tā neizkristu no iepakojuma vai nesaplīstu DPD kurjera busiņā. Ja sūti plīstošu pērli, noteikti to iepako gana stingrā kastē un aizpildi kastē visas tukšās vietas – tas nodrošinās papildus stingrību kartona kastei. 

Laiks doties uz sev tuvāko vai ērtāko DPD Paku Skapi: 

  1. Ar skaisti un droši iepakoto pērli dodies uz sev tuvāko vai ērtāko DPD Paku Skapi. To atrast vari šeit: https://www.dpdgroup.com/lv/mydpd/parcel-shops/search?address=
  2. Esot pie Paku Skapja, izvēlies “Nosūtīt paku” -> “Izdrukāt sagatavotu pavadlapu”. Ekrānā parādīsies iespēja ievadīt PIN kodu vai noskenēt QR kodu. Izdrukāto pavadlapu uzlīmē uz paciņas un noskenē svītrkodu, kuru atradīsi uz pavadlapas. 
  3. Tev būs iespējams izvēlēties kāda izmēra nodalījumu jāatver, lai ievietotu sūtījumu. SVARĪGI – ja atvērtais nodalījums ir par mazu, neaizver tā durtiņas. Ekrānā klikšķini uz “Izvēlēties lielāku nodalījumu”. Tagad aizver nodalījumu. Atvērsies lielāks nodalījums, kurā ievieto savu pērli. 

DPD paciņu maksimālie izmēri: 

XS: 8x18x61 cm, līdz 31,5 kg 

S: 8x43x61 cm, līdz 31,5 kg 

M: 17x43x61 cm, līdz 31,5 kg 

L: 36x43x61 cm, līdz 31,5 kg 

 

Ja esi pērļu saņēmēja – lūdzam savu paciņu no skapja izņemt pēc iespējas ātrāk. 

Ja Tev pie nosūtītās pērles statusa uzrādās paziņojums, ka “Piegāde ir bijusi neveiksmīga, paka ir atgriezta terminālī”, nesatraucies! DPD Paku Skapji šobrīd ir ļoti noslogoti un Tavu pērli mums diemžēl neizdevās ievietot skapī. DPD kurjeri vairākas reizes dienā pārbauda, vai skapjos ir brīvi nodalījumi, lai ievietotu tik ļoti gaidītās pakas. Mēs noteikti nākamajā dienā Tavai pakai nodrošināsim atkārtotu piegādi. 

Ja nepieciešams sazināties ar DPD, atraksti vēstuli uz andelemandele@dpd.lv vai uzzvani mums: 67387284. Vēl ērtākai saziņai, droši vari rakstīt mums arī aplikācijā Whatsapp: 67387284 

DPD komanda centīsies Tev atbildēt pēc iespējas ātrāk! ❤️

Paldies, ka esi tik brīnišķīga un – Tu mūs iedvesmo pildīt mūsu skaisto misiju ❤️