Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Izlaiduma kleitas meklējumos - kā izvēlēties īsto?

Ja esi finiša taisnē lai pabeigtu, vidusskolu, augstskolu vai kādu citu mācību iestādi, tad tuvojas Tavs izlaidums, kas ir nozīmīgs dzīves brīdis, ko atzīmēt ar satriecošu kleitu. Tas nozīmē, ka ir jāsāk gatavoties un jāmeklē īstā izlaiduma kleita! Lai veiktu izvēli, pirmais ieteikums ir neatstāt kleitas iegādi uz pēdējo brīdi – izlaidumu laiks ir sācies, un kleitas izlaidumam šobrīd ir viena no “karstākajām” un meklētākajām lietām veikalos un internetveikalos.

Izlaiduma kleitas izvēle ir svarīga, jo Tu noteikti vēlies, lai tā Tev der ideāli, piestāv gan pēc krāsas, gan pēc stila, ir pamanāma un lai tajā varētu izdejoties izlaiduma ballē. Turklāt atceries, ka kleita vēl nav viss, Tev vajadzēs arī piemērotas kurpes un aksesuārus, lai papildinātu savu izskatu izlaiduma dienā. Atvēli laiku, lai nesteidzīgi izpētītu arī Andele Mandele piedāvājumu. Un te Tev ir vēl daži ieteikumi, kā izvēlēties pareizo izlaiduma kleitu!

 

Izlem par budžetu

Kad esi sākusi domāt par to, kāda veida kleitu vēlies iegādāties izlaidumam, var rasties vilinājums nekavējoties sākt iepirkšanos, taču vispirms noteikti nosaki budžetu. Skaidrs budžets palīdzēs Tev orientēties plašajā piedāvājuma klāstā, un palīdzēs izvairīties no vilšanās, ja atradīsi perfektu kleitu par pārāk augstu cenu. Īpaši noderīgi zināt savu budžetu būs, ja meklēsi kleitu internetā – tu varēsi izfiltrēt piemērotas izlaidumu kleitas atkarībā no cenu diapazona. Tas atvieglos buršanos cauri visam kleitu piedāvājumam un ērtāk varēsi redzēt piedāvājumu, kas atbilst Tavam budžetam.

 

Pasmelies idejas un iedvesmu

Apskati aktuālās modes tendences, tomēr nefokusējies uz tām, pašķirsti žurnālus, smelies iedvesmu Pinterest un apskati interneta veikalus, lai saprastu, kas Tev patīk un kas nepatīk. Zināt, kas nepatīk arī ir svarīgi – tas ietaupīs Tev laiku kleitas meklējumos. Pieraksti vai mēģini atcerēties, kas Tev ir paticis no redzētā, pirms reāli sāc meklēt kleitu. Ja Tev pirms iepirkšanās jau būs kādi kritēriji, pēc kuriem izvēlēsies kleitu, tas ļoti atvieglos iepirkšanās procesu un meklējumus.

 

Paliec uzticīga sev

Nebūtu ieteicams izvēlēties izlaiduma kleitas stilu un krāsu tikai tāpēc, ka tā šobrīd ir modē vai patīk Taviem draugiem, ja pati tajā nejutīsies ērti un skaisti. Lai cik skaista vai stilīga būtu kleita, ja tajā jūties neērti un tā neatbilst Tavai personībai un stilam, tā nav Tava īstā izlaiduma kleita! Izvēloties kleitu, labākā izvēle būs tā, kas atspoguļo Tevi un Tavu stila izjūtu.

 

Foto: Tamara Bellis/ Unsplash.com

 

Izlaiduma kleita atbilstoši ķermeņa uzbūvei

Ja Tev ir priekšstats par savu ķermeņa tipu, tad būs vieglāk izvēlēties izlaiduma kleitu, kas labi pieguļ, ir ērta un glaimo Tavai figūrai. Laba vieta, kur sākt, ir aplūkot kleitas, kas ir Tev jau skapī un kurās Tu jūties lieliski – līdzīga stila izlaiduma kleita varētu būt lieliska ideja. Pievērs uzmanību arī savai sejas formai — tas var palīdzēt izvēlēties labāko kakla izgriezumu.

 

Krāsa – kā izvēlēties no visiem varavīksnes toņiem?

Kleitas krāsa ir atkarīga no Tavas personības un noskaņojuma, ko vēlies paust. Piemēram, ja izvēlēsies kleitu spilgti sarkanā krāsā, tas parādīs, ka esi drosmīga un nebaidies no uzmanības. Melna ir izsmalcināta un klasiska krāsa, zila – par pārliecību, rozā ir jautrībai. Bet svarīgākais izlaiduma kleitas krāsas izvēlē ir tas, kādas krāsas Tev piestāv un izceļ Tevi, Tavas acis, matus, figūru.

 

Foto: Amy Kate / Unsplash.com

 

Aksesuāri ir atslēga, neaizmirsti par tiem

Visbeidzot, kad izlaiduma kleita ir iegādāta, piemeklē aksesuārus – tie var būtiski mainīt Tavu koptēlu. Apsver izvēlētās kleitas veidu — ja tā ir diezgan krāšņa, koša, ar rotājumiem vai rakstu, saglabā savas rotas vienkāršas un elegantas. No otras puses, ja Tava kleita ir diezgan vienkārša un vienkrāsaina, koši un pamanāmi aksesuāri koptēlu padarīs krāšņāku un svinīgāku. Meklējot pieskaņotas kurpes, atceries, ka Tev tajās būs jāpavada vairākas stundas – izvēlies tās ērtas, tomēr svinīgas.

 

Kleitas izlaidumam – meklē online Andele Mandele

Ja uzdod sev jautājumu, kur pirkt izlaiduma kleitu, tad iespējams, ka Tava perfektā kleita izlaidumam atrodas vien dažu klikšķu attālumā - Andele Mandele plašā kleitu sadaļa ir viena no vietām, kam noteikti uzmest aci. Tur atradīsi gan garās, gan īsās izlaiduma kleitas par lieliskām cenām, turklāt lielākā daļa no tām ir gandrīz kā jaunas - vilktas tikai vienreiz! Bieži vien svinīgas kleitas atkārtoti nevēlas vilkt, un Tu vari izmantot šo iespēju, lai atrastu lielisku kleitu savam īpašajam notikumam. Portālā ir ērtas filtrēšanas iespējas, lai atvieglotu kleitu meklēšanu. Tu vari atlasīt kleitas pēc krāsām, izmēriem, cenas un pat kleitu garuma, piemēram, ja vēlies apskatīt tikai garās izlaiduma kleitas.

Atceries, arī Tu vēlāk vari šeit pārdot savu kleitu, sniedzot tai otro un trešo iespēju, iepriecinot kādu dāmu!