Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.
  • 3. februāris, 2016, 17:27
  • Ieteikumi
  • Līva Jaunozola

Andelemandele GRAND tuvojas! Tiekamies 13. februārī

Atklājam Pērļu medību 9. sezonu 13. februārī Ķīpsalā!

Teju 800 Dāmas izpārdos savas Pērles no savām garderobes pērļu lādēm  par vilinošām cenām!

Gaidīsim Pērļu Medieces 13. februārī no plkst.  11:00 – 17:00 BT1 izstāžu centrā " Ķīpsala", Ķīpsalas ielā 8. , lai pilnībā nodotos andeles vērienam un pērļu medību azartam !

Rūpējoties par pasākuma dalībniekiem un tā apmeklētājiem,  Andelemandele organizatori nodrošinās pēc iespējas ērtākus iepirkšanās  apstākļus: pasākumam ir atvēlēta Ķīpsalas lielā halle 10 000 kvadrātmetru palašumā , par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Toms Grēviņš, iepirkšanās  enerģijas atjaunošanai būs zona, kur iemalkot  kafiju, kādu atspirdzinošu dzērienu un uzkodas.


Pasākuma ietvaros jau ceturto reizi norisināsies  arī Mazo Ķiparu rokdarbu Tirdziņš , kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus  pirmos soļus uzņēmējdarbībā :) Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: info@andelemandele.lv

 

Kā ikkatrā Andelē- paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ , ja jums ir apģērbi, ko ziedo- ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.

 

Ieejas biļetes uz Andelemandele GRAND iepriekšpārdošanā Vecrīgā, Šķūņu ielā 15, katru dienu no plkst. 11:00- 21:00 !

 

Ieejas pasākumā:

Biļets iepriekšpārdošanā: 3 EUR,

Pasākuma dienā uz vietas : 4 EUR.

Bērniem līdz 12 g.v ieeja bezmaksas,

Pieaugušajiem pēc plkst. 15:00: bezmaksas

 

 

Uz tikšanos, Dāmas!