Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Visiem dzīves gadījumiem - stilīgās un ietilpīgās mugursomas sievietēm

Jau sen pagājuši tie laiki, kad mugursomas izmantoja tikai skolēni. Mūsdienās laba mugursoma ir ideāls palīgs ne tikai bērniem un studentiem, bet arī visiem tiem, kas ikdienā daudz pārvietojas ar kājām, dodas pārgājienos, sporto vai vēlas ņemt līdzi par viedtālruni lielākas viedierīces. Mugursomas sievietēm ir aksesuārs, kas ne tikai atvieglo dzīvi, bet arī apmierina neremdināmo kāri pēc modes, stila un vēlmes atšķirties. Kādas mēdz būt stilīgas mugursomas sievietēm, kādās dzīves situācijās tās noderēs un kāpēc tās meklēt Andele – par to šī raksta turpinājumā.

Sieviešu mugursoma - aktuāls aksesuārs ne tikai ikdienas gaitām

Apgalvojums, ka sieviešu mugursomas vērtīgākā īpašība ir ietilpība, ir novecojis un nepatiess. Mūsdienīgas sievietes izvēlas mugursomu tāpēc, lai justos brīvi, jo mugursoma atbrīvo rokas! Šo ērtību var novērtēt ne tikai pārgājienā vai studijās, bet arī naktsklubā, ballītē un pat teātrī, tieši tāpēc stilīgas sieviešu mugursomas – arī nelielas un pavisam miniatūras – ienāk pasaules lielāko modes zīmolu piedāvājumā. Kur pieņemts izmantot mazās mugursomas?

 

Mazās mugursomas – no ikdienas šika līdz stilīgam aksesuāram

Mazās mugursomas ir tik ērtas un gaumīgas, ka bieži aizvieto plecu un rokas somiņas mūsu ikdienā. Pasaules lielāko sporta preču ražotājiem, kas lielās un arī mazās mugursomas ražo jau izsenis, ir pievienojušies arī tādi grandi kā Prada, Guess, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Calvin Klein, Burberry un daudzi citi. Šīs somas piemērotas arī tādiem smalkiem pasākumiem kā teātra vai operas apmeklējums un citiem – piemēram, slavenā aktrise Kara Delevinje (Cara Delevingne) vai supermodele Ella Stailsa (Elle Styles) ar smalkām, mazām mugursomiņām devušās arī uz sarkanā paklāja pasākumiem. Pasaules zīmolu mazās un šikās mugursomas ne vienmēr ir viegli atrast Latvijas veikalos, labāk ielūkoties Andelemandele.lv, tur vienuviet apskatāms ļoti plašs piedāvājums – atradīsi gan mazās, melnās, klasiskās, gan gaišās, spilgtās, krāsainās mugursomas.

 

Lielās mugursomas – palīgs ikdienā un atpūtā

Mugursomas priekšrocības visvairāk var novērtēt ikdienā - dodoties uz darbu vai studijām, ņemot līdzi pierakstu klades un planšeti vai datoru, mugursoma ir labākais palīgs! Andelemandele.lv atrodami modeļi, kas īpaši piemēroti strādājošām sievietēm, studentēm vai skolniecēm – šajās mugursomās ir īpaša vieta datoram, ūdens pudelei un citām svarīgām lietām. Dažas no tām aprīkotas arī ar USB ieeju, lai varētu izmantot ierīces uzlādēšanai, daudzās atrodama arī slepenā kabata – īpaši vērtīgo lietiņu glabāšanai! Šādas somas noderēs ne tikai ikdienas skrējienā, bet arī dodoties piknikā vai pārgājienā.

 

Kādas mugursomas sievietēm var atrast  Andelemandele.lv?

Pērļu medību portālā Andelemandele.lv ir vairāk kā 500 mugursomas sievietēm, tāpēc atrast nepieciešamo ir vieglāk par vieglu. Jaunus, lietotus vai vintage somu modeļus var meklēt gan pēc zīmola, krāsas, materiāla vai funkcijām, gan arī nosakot vēlamo cenas diapazonu. Andelemandele.lv nenovērtējamā priekšrocība ir – iespēja atrast vienīgo un īsto pērli, kas nav atrodama veikalos.

Lai pārliecinātos par to, ka soma atbilst visām vajadzībām, ir iespējams sazināties ar pārdevēju, noskaidrot tās stāstu, palūgt papildu fotogrāfijas un pat kaulēties par cenu, ja ir tāda vēlēšanās. 

Aplūko plašo mugursomu klāstu un izvēlies savu pērli, bet, ja Tavā skapī stāv ikdienā neizmantota mugursoma - ievieto sludinājumu un dod tai otru “elpu”!

Fotogalerija