Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Jauns interjers ātri un vienkārši – noderēs puķu podi, tekstils, krāsu maiņa!


Latvijas rudenī un ziemā ir ļoti svarīgi, lai mēs justos ērti un labi savās mājās, jo tur tiek pavadīts ilgs laiks, kamēr vien ārā ir drēgns, auksts un tumšs. Svaigs, jauns interjers istabā, virtuvē vai priekštelpā atjauno vēlmi nākt mājās un aicināt ciemos draugus. Kā izrādās, lai savas dzīvojamajās telpas interjerā ieviestu pamanāmas izmaiņas, nav nepieciešams ne milzu budžets, ne remonts – pietiks, ja mainīsies krāsu uzsvari, puķu podi un citi akcenti. Kāpēc ir svarīgi laiku pa laikam veikt izmaiņas interjerā, kā to izdarīt efektīvi un kāpēc Andelemandele.lv ir lieliska vieta dizaina priekšmetu meklēšanai – uzzini šī raksta turpinājumā!

 

Kāpēc ir veselīgi laiku pa laikam atjaunot vai mainīt interjeru

Jo vairāk laika pavadām mājās, jo vairāk pierodam pie to izskata un, iespējams, zaudējam prieku tur atrasties. Interjera dizaineri mēdz teikt – telpa nogurst. Lai atjaunotu prieku tajā atrasties, nepieciešamas kaut nelielas pārmaiņas. Kā apgalvo interjera dizainere, BBC interjera dizaina TV raidījuma Your Home in Their Hands vadītāja Celia Sawyer, sienu pārkrāsošana, mēbeļu pārvietošana un interjera priekšmetu maiņa vienu līdz divas reizes divu gadu laikā telpu padarīs svaigu un priecīgu, atjaunos vēlmi tajā uzturēties, padarīs atpūtu pilnvērtīgāku. Turpinājumā par to, kas interjeru izmaina vispamanāmāk.

 

Tekstila krāsas izmaiņa – būtisks akcents telpā

Ir elementi, kas telpas izskatu ietekmē ļoti būtiski, tekstils un tā krāsa pilnīgi noteikti ir viens no šādiem elementiem. Lai piešķirtu telpai jaunu atmosfēru pietiek ar

·  aizkaru,

·  mēbeļu pārvalku,

·  galdauta,

·  grīdsegas nomainīšanu, lai telpa iegūtu pavisam citu auru.

Šādas pārmaiņas ir iespējams veikt pat īsi pirms ballītes, lai pārsteigtu savus viesus! Krāsu pārmaiņas var veikt arī sezonāli, pavasarī telpai piešķirt vienu noskaņu, bet rudenī un ziemā – pavisam citu.

 

Puķu podi piešķir telpai izsmalcinātības, šika vai minimālisma auru

Vēl viens ļoti viegls veids, kā ātri pārmainīt telpas izskatu – trauki, vāzes un puķu podi, kurus var izmantot gan dabīgo, gan mākslīgo istabas augu izvietošanai telpā. Dekoratīvie puķu podi ir modē vienmēr. Tos izmanto visās telpās – gan guļamistabā, gan dzīvojamajā istabā, priekštelpā un pat labierīcībās. Puķu podi un vāzes telpai piešķir izsmalcinātības, minimālisma, šika vai jautrības auru, ja vien izvēlies piemērota dizaina modeli. Mazus puķu podus izmanto akcenta radīšanai telpā, piemēram, novietojot vairākus kopā, milzu puķu pods pats var kļūt par galveno dizaina elementu telpā. 

Ja nepieciešami dizaina puķu podi, kaut kas īpašs, atšķirīgs no veikalos pieejamā, noteikti izpēti Andelemandele.lv piedāvājumu. Te var atrast arī retas, senas un skaistas pērles no tuvām un tālām zemēm, kas padarīs telpu unikālu. Un domājot, kurus augus iegādāties, tad Andele Mandele lielākais pieprasījums ir pēc palmām, fikusiem un naudas kokiem. Kurus augus izvēlēsies Tu?

 

Iečeko Andelemandele.lv piedāvājumu pirms meklē citur!

Gan vienkāršas, gan īpašas interjera lietas, tajā skaitā lieli, mazi, ikdienišķi vai ekskluzīvi puķu podi, jāmeklē digitālajā tirdziņā Andelemandele.lv. Kāpēc? Jo te ir plašs klāsts, ļoti labas cenas un iespēja atrast tādas pērles, kādas veikala plauktos neredzēt. Lai gūtu pārliecību, ka tas ir tieši tas, ko meklē, droši sazinies ar pārdevēju un uzdod papildu jautājumus, lūdz papildu informāciju vai fotogrāfijas. Un atceries – ja plāno veikt interjera pārmaiņas, varbūt arī Tavā krājumā būs kas tāds, ko vēlēsies pārdot. Ja tā, tad Andelemandele.lv to izdarīt ir vienkārši, ērti un droši. Tas ir labs veids, kā tikt pie budžeta savām jaunajām interjera pārvērtībām. Ieskaties!