Varbut mammas var padalities ar pieredzi kuri zabacini ir labi slapjdrankjim un taa, lai pedinas butu siltas? Interese sie divi modeli. Nevaru izveleties. Kaa arii varbut ir ko piedavat? Mekleju uz 26 izm 17cm iekspeda.
Reima... kājas sausas un siltas, bet zābaki pasmagi un manējais bērns šļūca kājas. Man tas tracināja.
Kopš atradu Demar, tad izvēlejos tikai tos. Iekšā izņemams iekšzābaks( ne Reima, ne Ctocs nevar izņemt). Demar Mammut zābaki ir vieglāki kā Crocs. Kadreiz varēja Depo nopirkt pa 13 eur.... bet tagad nav ne Depo, un nav ari vairs 13 eur.
Ortopēdi nemaz neiesaka crocs apavus. Arī ar lielo puiku bijām pie ortopēda un teica, visus tikai ne krokšveidīgos. Bet ziemā mājas peļķēm es izvēlos tikai demar vai lemigo zābakus ar izņemamām zeķēm. Viegli izņemt, izmazgāt un izžāvēt. Pēc tam noder pavasarī, vasarā (zeķi izņem) un skrien tālāk.
Weekendshoes.lv var pasūtīt.
Sveika! Mēs Reima nēsājam. Kājas vienmēr sausas. Bet par to salīgumu - katram bērnam savādāk. Esmu pirkuši visādus ar aitas vilnām, sintētiskos utt, bet man vienam bērnam kājas vienmēr siltas, otram bērnam vēl ko gribi, vienmēr salst. Ar cimdiem pilnīgi tas pats.
Kuoma, Kotofey, Viking... Visi ir lieliski.
Slikti ir tikai tie, kas ir Made in China un ar sintētisku iekšā.
Já ir zināmi ražotāji, tad nav jācer tikai un vienīgi uz Crocs.
Es par reima variantu, paši valkājam citas lētākas firmas bet tāda tipa ka apakšā būtu tāds kā gumijnieks, un iekšà vilniņa, man bija svarīgi lai var apsprādzēt ap kàju plato lenti ar lipekli lai ciešāk pieguļ. Bet noteikti izvēlētos vēl tieši šāda modeļa nekāds sniegs peļķes netraucè neslapinās kājas
Kopš atradu Demar, tad izvēlejos tikai tos. Iekšā izņemams iekšzābaks( ne Reima, ne Ctocs nevar izņemt). Demar Mammut zābaki ir vieglāki kā Crocs. Kadreiz varēja Depo nopirkt pa 13 eur.... bet tagad nav ne Depo, un nav ari vairs 13 eur.
Balsoju par Demar Mammut. 👍👍👍
Weekendshoes.lv var pasūtīt.
Tikai ne Crocs .
Slikti ir tikai tie, kas ir Made in China un ar sintētisku iekšā.
Já ir zināmi ražotāji, tad nav jācer tikai un vienīgi uz Crocs.