Meklēju dažādas lietas (matu kosmētika, sprādzes, kosmētika))

Pirms pasūtu, varbūt kādai ir liekas šīs mantas:
1. Dušas somiņa, kuru var uzkārt piem.sporta zālē
2. Matu sprādzes matu veidošanas laikā
3. Matu veidošanas līdzekļi, fiksācijai, lakas, termo
4. Pūku noņēmējs, uz batarejām vai lādējams
5. Jaunu vai šomēnes atvērtu acu krēmu
6. Jaunu Sejas krēmu bez specifiskas smaržas

natalia.kay
Labdien! 💐 Man ir šādi produkti, ceru ka tie atbildīs Jūsu vajadzībām. 😊 <br /> 1) Mitrinošs Kr bez smaržvielām no The Ordinary. Bija atvērts pavisam nesen un gandrīz pilns iepakojums.<br /> <br /> 2) Nobildēju priekš sludinājumam šādu komplektu, bet varu piedāvāt arī atsevišķi. 😊 Visu kopā varu piedāvāt par €10<br /> <br /> - jauni un nelietoti matu ruļļi 4cm diametrā, gludi. Klāt nāk kociņas bet labāk nofiksēt ar metāliskam mazām pīlītem <br /> - Lieliski velcro ruļļi 6cm diametrā, 5 gabali, lieliskā stāvoklī. Gan šos gan iepriekšējos var lietot kopā kā to dara beauty blogeri un stilisti (bilde kā piemērs). 😊 <br /> - Taft Curl matu krēms lokiem un viļņiem ar vidējo fiksāciju. Druzciņ vairāk nekā puse ir palikusi.<br /> - Pīlītes pieliku klāt dāvanā, ļoti noderīgi matu sadalīšanai matu žāvēšanas laikā. 😊 <br /> - dziļi mitrinoša matu maska Deep Repair 30ml no Macadamia Oil.<br /> <br /> 3) Wella Wellaflex Flexible Strong Hold. Pēc svara aprēķināju ka ap puse ir palikusi. Ļoti labs! Man liekas ka to vairs Wellaflex neražo, pēdējo laiku neredzēju veikalā. Man ļoti patīk kā tas nepadara matus pārāk sausus vai cietus. Saglabā matiem kustību. Matus varēs arī viegli izķemmēt. €3<br /> 4) Ir arī matu spīdums no Chi kā nobeigumam sprejs <br /> 5) Bez karstuma matu ruļļis no zīda <br /> 6) un sprejs no Dry Bar Final Call Aizsardzība pret pušķošanu un statiku. Iegādājos UAE decembrī kad bija ļoti augsts gaisa mitrums. Pāris reizes izsmidzināts. Bija dārgs, ap 35 EUR. Varu piedāvāt par €20<br /> 7) Oribe Maximista sprejs, piešķir blīvumu un apjomu. 200ml, divas reizes lietots. €30<br /> <br /> Ja kaut kas interesē vai ir kādi jautājumi, lūdzu droši rakstiet privāti jo Andele diemžēl nepaziņo par pievienotu atbildi uz komentāru.
Pērle vairs nav pieejama