Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Prece atgriezta

Man pirmo reizi šāda situācija...Pārdevu kleitu par 12 eiro plus sūtīšana. Pircēja pārskaitīja naudu tikai par pašu kleitu.( 12 eiro). Solīja pārskaitīt nedaudz vēlāk naudu par sutisanu. Kleitu nosūtīju nesagaidot naudu par Omnivu. Aptuveni pēc nedēļas man SMS no Omnivas,ka prece atgriezta,jo saņēmējs nav izņēmis sūtījumu. Rakstu pircējai,sola pārskaitīt naudu par iepriekšējo un jauno sutisanu,lai es sūtu viņai vēlreiz. Bet man vēl bija jāmaksā par atgriešanu 2.88...uh...rakstīju,ka sūtīšu vēlreiz tikai tad,kad būs nauda par Omnivas pakalpojumiem. Varbūt stulbs jautājums no manas puses-es tak neskaitos kā krāpniece? Jo par pašu kleitu ir samaksāts...
pērļu pūralāde
Man pirms gada bija gadījums: meitene pirka džemperi,nosūtīju,bet viņa nesteidzās ņemt ārā,par cik sekoju līdzi čekiem pēc 9 dienām sūtīju viņai sms,ka paka jāizņem,jo citādi sūtīs man atpakaļ.Atbildēja,ka jā iešot pakaļ,bet neaizgāja un paka nonāca noliktavā,tad viņa sāka apvainot mani,ka es melojot u.tt.
Pārsūtīju visu saraksti ar omnivu,iedevu telefona numuru lai zvana un brauc uz noliktavu,sūtīja man neskaitāmas sms,ka zvanījusi un omniva teica ,ka paka izsūtīta man atpakaļ.Zvanīju uz omnivu,omniva saka-nē,neviens bez Jums par šo paku nav interesējies.Katrā ziņā es nedēļu tērēju savu laiku meičas nolaidības dēļ,bet vairs neinteresējos,vai izņēma to paku beidzot vai nē.Un par piemiņu saglabāju to čeku.
agucis123
Man ari reiz gadijas situacija,neesmu no Rigas,ta ka parsvara nakas izmantot sutisanu.Ari man meitene atsutija naudu tik cik maksaja konkreta lieta.Parasti gan noradu pie sludinajuma,ja cena ieklauta sutisana,bet ne saja reize,jo summa jau ta bija zema.Isti nezinu,varbut tas tagad ta pienemts jedziens,obligati japieraksta cena ar sutisanu vai bez.Pieteicas daudz pircejas,bet pardevu pirmajai un luk tads rezultats.Mana vaina gan ta,ka to neaptveru sakuma,bet pec nedelas.Atstaju visu ka ir.Bet Jusu gadijuma ja,tiesam aizskaititu atlikuso naudu atpakal,nav Jusu vaina taja visa.
krincese
man vienreiz arī interesanti gadījās - preci Omiva man atsutija atpakaļ, meitene samaksāja, nosūtīju atkārtoti, pēc neilga laika, kādas nedēļas man zvana Omniva un prasa vai paciņu esmu izsūtījusi un vai tā ir saņemta, vai man nav par to nekādu ziņu. Man bija atsauksme no pircējas, ka prece ļoti apmierina, tāpēc tā arī Omniva pateicu. Izrādās - meitene Omniva rakstījusi iesniegumu, lai VINAI atmaksā zaudējumus par it kā šo nozaudēto paciņu! Abas ar Omnivas meiteni nobrinijamies par šādu variantu un viņai atteica, protams.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.