Parunāsim par pērļu saglabāšanu

Pastāstat, kādēļ un vai jūs saglabājat pērli favorītos? Pēc saviem sludinājumiem nevaru saprast, kādēļ tiek saglabāts, bet nekad nepērk, kaut cenu, dažbrīd, jau vairs nav kur zemāk par 1€ nolaist🧐
janetajumtina
Saglabāju, ja zinu, ka šis man noderētu tad, kad kaut ko tādu vajadzēs, bet jau būšu pieglabājusi favorītos, lai vairs nav jāmeklē. Ar cenu tam visbiežāk nav sakars. Ja tad, kad man beidzot vajag un lieta vēl ir, tad nopērku. Protams, ja cena ir samazinājusies laika gaitā, foršs bonuss. Galvenokārt gan meklēju pēc lietas, ne cenas.
Santa Go
Ja ko gribu, pērku uzreiz, neatzīmēju favorītos. Reizēm gribu nopirkt, bet uzskatu, ka cena ir par augstu. Tad gan atzīmēju kā favorītu, lai redzētu vai cena tiks samazināta.
zane-f
Atzīmēju favorītos lietas, kas iepatīkas, bet nav tā ka ļoti uzreiz vajag. Un tās, kuras pirktu, bet cena par augstu. Tad skatos vai nebūs lētāk. Bet bieži vien to gaidot, jau kaut ko citu esmu iegādājusies un cenu samazinājums favorītos esošajai lietai, vairs neko nedod.
zelta-zivtina
Saglabāju jo interesē šī prece,tas gan nenozīmē ka tūliņ pirkšu. Gaidu sev pieņemamu cenu,tā arī vieglāk atrast nekā rullēt un atkal meklēt AM, sekoju arī tā cenām par cik tirgo un par cik pērk,iemesli ir ļoti dažādi. Arī iegādājos.
Makdain Lo
Vai tās kuras saglabā preci, bet nepērk dēļ cenas, esat mēģinājušas piedāvāt savu cenu? Šajā jautājumā man personīgi ļoti patīk Vinted, jo tur ērti izteikt piedāvājumu, pat neko nejautājot un neprasot vēstulē😀
ksenyyy
Ir bijis gadījums kad dārgākai precei kam ir acīmredzams uzcenojums izsaku savu piedāvājumu, protams ka saprāta robežā.. par mani vienkārši pasmējās un nobloķēja 😀 bet vai tad Andele nav Andele tieši šī iemesla pēc, lai pārdotu preces lētāk un kaulētos? Esmu arī saņēmusi uzbraucienus ka te nav nekāds tirgus lai kaulētu. Labāk pērku tad pilnīgi jaunas preces ja par veikala cenu😅
anna.deri
@ksenyya. Ļoti kaitina, ja jau tā zemai cenai vēl prasa atlaidi. Man pašai pāris reizes ir bijis, kad uzsit dusmu un nobloķēju. Vienreiz tikko jau biju vairākām precēm nolaidusi cenu jau zemāk kā gribēju pārdot un pircēja sasūtīja piedāvājumus vairākām precēm vēl uz pusi no tā, kas vispār bija kapeikas. Tas laikam bija Vintedā. Un Andelē bija viena, kur jauns bērnu vannas istabas komplekts bija 12 eiro, bet šī taču esot Andele un esot jāpakaulējas. Arī nobloķēju.