Andele tad un tagad: Kur palikuši pircēji un kas šobrīd vispār "strādā"? 🤔
Sveikas, dāmas! Nāku pēc padoma un nelielas pieredzes apmaiņas. Esmu portālā jau labu laiku un pēdējā laikā nevaru saprast, kas īsti notiek ar pirkšanas paradumiem. Atceros, kā bija agrāk ieliku preci pat bez mēriem un gariem aprakstiem, un tā "aizgāja" vienā vakarā. Tagad situācija ir pavisam cita. Preces stāv mēnešiem, lai gan šoreiz esmu piegājusi visam ļoti nopietni: bildēju dienas gaismā, pierakstu katru centimetru un mēri ir klāt pilnīgi visam, bet atsaucība ir minimāla. Tajā pašā laikā redzu, ka atsevišķas lietas joprojām izpērk zibensātrumā. Gribēju pajautāt jums vai jums arī šķiet, ka kopējā pirktspēja vai pircēju aktivitāte ir samazinājusies? Kas, jūsuprāt, šobrīd ir galvenais "āķis", kas piesaista pircēju vai tie tiešām ir tikai mēri, vai varbūt vizuālais stils, cena, vai pat kādi konkrēti zīmoli? Ko jūs ieteiktu uzlabot, ja preces "stāv uz vietas"? Varbūt esmu palaidusi garām kādu jaunu tendenci vai knifu, kas šobrīd Andelē ir modē? Padalāmies pieredzē kā jums sokas ar tirgošanos pēdējā laikā un kas ir jūsu lielākie novērojumi? Jau iepriekš paldies par viedokļiem!
42 komentāri