Andele tad un tagad: Kur palikuši pircēji un kas šobrīd vispār "strādā"? 🤔

Sveikas, dāmas! Nāku pēc padoma un nelielas pieredzes apmaiņas. Esmu portālā jau labu laiku un pēdējā laikā nevaru saprast, kas īsti notiek ar pirkšanas paradumiem. Atceros, kā bija agrāk ieliku preci pat bez mēriem un gariem aprakstiem, un tā "aizgāja" vienā vakarā. Tagad situācija ir pavisam cita. Preces stāv mēnešiem, lai gan šoreiz esmu piegājusi visam ļoti nopietni: bildēju dienas gaismā, pierakstu katru centimetru un mēri ir klāt pilnīgi visam, bet atsaucība ir minimāla. Tajā pašā laikā redzu, ka atsevišķas lietas joprojām izpērk zibensātrumā. Gribēju pajautāt jums vai jums arī šķiet, ka kopējā pirktspēja vai pircēju aktivitāte ir samazinājusies? Kas, jūsuprāt, šobrīd ir galvenais "āķis", kas piesaista pircēju vai tie tiešām ir tikai mēri, vai varbūt vizuālais stils, cena, vai pat kādi konkrēti zīmoli? Ko jūs ieteiktu uzlabot, ja preces "stāv uz vietas"? Varbūt esmu palaidusi garām kādu jaunu tendenci vai knifu, kas šobrīd Andelē ir modē? Padalāmies pieredzē kā jums sokas ar tirgošanos pēdējā laikā un kas ir jūsu lielākie novērojumi? Jau iepriekš paldies par viedokļiem!
aansone
Pircēju aktivitāte ļoti samazinājusies. Preces stāv labu laiku, mēnešiem, vai pat gadiem. Vienmēr maksāju naudu par atjaunošanu. Palieku mīnusā. Nezinu ar ko tas saistīts, bet fakts.
2guntagunta
Es esmu pircējs , bet ar savām dīvainībām un padalīšos ar saviem paradumiem . Reizēm es nevaru saņemties pirkt preci , kaut tā ļoti patīk un tad jau kāds ir pasteidzies , vai vispār prece pazudusi . Vēl - man tiešām ļoti patīk , ka ir sarakstīti visi mēri , tas man liekas kā pārdevēja cieņa pret pircēju , jo neko taču nevar pielaikot , viss notiek uz spēju vizualizēt . Es tiešām to ļoti novērtēju . Ir bieži , ka prece ļoti patīk , bet man par īsu , vai par šauru . Redziet - smalkākas uzbūves cilvēkiem ir ļoti liela izvēle visur , tad arī ir lielāka konkurence . Es gan esmu no tiem , par kuriem saka , ka laba cilvēka vajag daudz , tomēr es esmu atradusi sev piestāvošu griezumu ,krāsu un tad piedāvājums nav nemaz tik plašs . Un vēl - man negribas pieteikties uz preci , kurai ir jau kāds pircējs , jo man liekas , ka varbūt tam , kurš pirmais pieteicās kā pircējs , to preci vajag vairāk . Bet tas ir tikai mans skatījums . Varbūt kaut kas noder .
lindaaaaa.d
Milzīgs paldies, ka padalījies! Šis skatījums "no otras puses" tiešām palīdz. Ļoti interesanti par to pieteikšanos man pat prātā nebija ienācis, ka pircējs varētu atteikties no lietas tikai tāpēc, ka cits jau pieteicies, lai gan reāli rinda var arī nepienākt. Un par mēriem prieks dzirdēt, ka tas tiek novērtēts kā cieņa, nevis lieka informācija. Tas man dod motivāciju turpināt mērīt katru vīli, pat ja tas prasa laiku. Jūsu komentārs tiešām liek saprast, ka katrai precei ir savs īpašais pircējs, kuram varbūt tieši tie konkrētie mēri vai krāsa ir izšķiroši. Paldies par šo iedvesmu!
lindaaaaa.d
Tieši tāpēc esmu sākusi pievienot maksimāli daudz mēru un bildes no visiem rakursiem, lai mazinātu to iespējamību, ka kaut kas nederēs. Bet laikam jau nekas neaizstās pielaikošanu klātienē.
janetajumtina
Pircēja aizsardzība nekad nav bijusi ar domu ''man tomēr neder'', pircēja aizsardzība ir pret krāpniekiem un pret iesmērētām lietām ar defektiem. Tā ir arī vintedā. Tas tomēr nav veikals ar atdošanas politiku zem ''man tomēr neder''.
esiskaista
Te nav aizsardzības pret krāpšanu , (Vintedā var atteikties no jebkuras preces, pārdomā un Tev atskaita naudu atpakaļ) šeit daudzas bildes neatbilst realitātei …pircējs paliek muļķa lopā .Bet protams pārdot te ir labāk …)) nauda uzreiz konta un nav jāgaida 15-20 dienas
lindaaaaa.d
Šī ir ļoti interesanta diskusija, jo tieši pircēja aizsardzība ir tā, kas šobrīd "pārvilina" daudzas dāmas uz Vinted. Es pati pēdējā laikā arī esmu sākusi vairāk skatīties uz Vinted pusi tieši drošības dēļ. Tur tā sistēma piespiež pārdevēju būt godīgākam, jo viņš zina, ka naudu neredzēs, kamēr pircējs neapstiprinās, ka viss ir kārtībā. Runājot par to "neder", es arī uzskatu …..ja mēri ir doti un es pati esmu kļūdījusies aprēķinos, tā ir mana atbildība. Bet Andelē lielākās bailes tiešām ir par tām bildēm, kas neatbilst realitātei, vai noklusētiem defektiem. Andelē pārdevējam ir tā privilēģija saņemt naudu uzreiz, bet pircējam tas ir liels uzticēšanās kredīts. Laikam jau tieši šī "nezināmā" sajūta ir viens no iemesliem, kāpēc pirkumi šeit paliek arvien retāki.
queeny
Man tas pats. Preces - jaunas, 1x lietotas - kā jaunas, pāris reizes lietotas un labā stāvoklī. To starpā populāri brendi, dažām cenas jau galīgi smieklīgas nolaistas (tām kas ļoti ilgi jau stāv un drīz laikam ņemšu ārā, jo nu neticu, ka par tik mazām naudiņām nevienam nevajag tādas lietas, bet nu, izskatās, ka tomēr nē) Bezmaksas piegāde pasūtījumiem no 30 EUR, kas parasti arī ir norādīts pie preces sludinājumā, atsauksmes lieliskas, runā par sevi pašas, pēc kā var noprast, ka pie pirkumiem lieku arī komplimentus. Bildes kvalitatīvas, apraksti apjomīgi, izsmeļoši, galvenie mēri vienmēr norādīti, ja prece ir tāda, kur tas ir svarīgi. 2024. gadā vēl ļoti labi gāja, pēc tam vairs nē. Pie manis viss kā labā internetveikalā, tikai loģiski, ka vienīgais, nav atgriešanas opcija, ja prece neder vai pēkšņi pārdomā. 🤷🏽‍♀️
dimante04
Nu visi noteikti nav! Un būs vēl mazāk,ja tur turpināsies klaja melošana par preču stāvokli- norādot,,ļoti labs’’ pat novalkātām precēm ar caurumiem…👎
queeny
Kā pārdevējs negribētu krāmēties ar preces sūtīšanu uz ārzemēm, cik saprotu, tad tas nav tik pat vienkārši, kā sūtīt pa Latviju. Kā arī, ne bieži, bet var iegadīties negodprātīgs pircējs, man pirms gada vasarā iegadījās tik drausmīga pircēja, viņa tā sāka bezmazvai to preci apsaukāt, teikšu tā, jo zābaki tik tiešām bija praktiski jauni, 2-3x vilkti max, sāka izdomāt, ka viņai ir sajūta, ka viņi ir novalkāti kad uzvelk kājās un ko tik vēl ne. Beigās diezgan stipri cenu nokaulēja, pa starpai, kamēr apsaukāja tos zābakus 😹🤮 Es pēc tam tikko pārdevu uzreiz viņas pieteikumu izdzēsu, jo nu, no tik nepatīkama cilvēka mierīgi pēc kāda laika varētu arī drausmīgu atsauksmi dabūt pilnīgi nepamatoti… 🫣
An JC
Atgriezt var tad, ja tiešām neatbilst sludinājumam, ja ir kaut kas melots no pārdevēja puses. Nevis , ka jums nepatīk vai pārdomājāt.
dimante04
Šobrīd nestrādā pilnīgi nekas- arī pat ne cenu pazemināšana! Vienkārši nepērk- ne šeit,ne FB! Laikam visi tik turīgi,ka pērk veikalos par pilnu cenu! Izskatās,ka Andele drīz iznīks pavisam,ja tā turpināsies! Nepērk pat labas bērnu drēbes komplektos,kur cena iznāk 1-2 eiro gabalā! Jāved būs vien uz tekstilkonteineri!☹️
ga-j
Padalīšos kā pircēja, jo pārdodu maz. Pērku viskautko, šopaholiķe :) Ja pērku drēbes, tad izvēlos piedāvājumus tikai ar mēriem, kur nav mēru vai arī atsakās mērīt, vnk nobloķēju. Sapratu, ka visi nobloķētie pircēji man nav redzami pēc autorizācijas. Tas man patīk. Ja kāds ir labojies un pievieno mērus, tad man tas vairs nebūs zināms. Pēdējā laikā esmu iegrābusies uz humpalām, nemazgātām. Tas atvēsina pirkšanās vēlmi vismaz uz pāra nedēļām. Pāreju pie stādiem vai grāmatām :)
lindaaaaa.d
Prieks, ka novērtējat mērus tas man dod apstiprinājumu, ka mans ieguldītais darbs ar mērlenti rokās nav veltīgs! Veiksmīgas Jums tās labākās pērles, kad atgriezīsieties no grāmatu un stādu sadaļas! :)
ariwka_s_
Man andelē arī preces stāv mēnešiem un ar preču pacelšanu es esmu mīnusos) Aizgāju uz Vinted, tās pašas preces un par tām pašām cenām aizgāja 20 minūšu laikā. Tur sludinājumus var likt bezmaksas un principā viss ir ļoti ērti un ātri)
WAVE -
Pilnībā piekrītu par 100%, arī man tur nopērk par tādu pašu cenu kā Andelē ,bet šeit tikai skatījumi. Pērk poļi man vairāk. Te visus sludinājumus esmu dzēsusi.
lp12345
Nav,nav Vinted nekāda leiputrija.Vinted pērk,ja atdosi par 1.50eur,jo tur 5eur vēl par dārgu.Vinted izcelšana tāpat sanāk ļoti dārgi.Tā kā brīnumi nenotiek.😉
ariwka_s_
😅Es nemaksāju par izcelšanu, ja redzu ka 24h laikā gandrīz nav skatījumi izdzēšu preci un lieku no jauna ( tā pārdevu jau 3 preces) Cenu visu laiku mēģina samazināt un par to piekrītu, bet pilnīgi adekvāti. Andelē pēdējā laikā arī prasa atlaides līdz pat 70% atlaidei😅 Manuprāt Vinted ir lieliska platforma tirgošanai, tur sludinājumi ir bezmaksas, sūtījumus nav pašam jānoformē, pārdomāts par drošību no krāpniekiem un daudz citu plusu salīdzinoši ar andeli)
magdalenalett
Pepco, sinsay, temu - tie visu nosmēļ. Es gan nepērku no tiem, bet redzi, ka iedzīvotāju pirktspēja samazinās, un pat jaundzimušajiem meitrnes sūta uz urrā no temu, kas, manuprāt, ir noziegums, jo kvalitāte ir ļoti apšaubama. Bet, fakts, cilvēkam nav naudas.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.