Ko jūs ieteiktu?
Varbūt jūs varētu sniegt vēl kādus padomus? Es labprāt tos uzklausītu. Lūdzu, pastāstiet man, kuras vietas Latvijā ir obligāti jāapmeklē apmeklētājiem. Mani interesētu dzirdēt vietējo iedzīvotāju viedokli.
Sigulda, viegli aizbraukt ar vilcienu, ir gan vecā, gan jaunā pils, akmens skulptūru parks, dabas veidota ala, nostāsti, teikas par Siguldu. Ir arī Bobsleja trase un aerodium ja interesē ekstrēmākas izklaides, tur gan laikam iepriekš jāpesakās.
Kuldīga un Cēsis ļoti latviskas pilsētas ar vēsturi.
Ja vairāk interesē daba Latgale, un Daugavpils kurai vairāk raksturīga krievu kultūra Latvijā.
Paldies par jūsu padomiem un ieteikumiem. Mani interesē redzēt neparastas vietas Latvijā. Mani interesē daba un interesantu un neparastu vietu apskate. Es vēlos iepazīt un labāk iepazīt kultūras īpatnības.
!)www.latvia.travel/lv/apskates-vieta/vejinu-pazemes-ezeri Labdien! Ja Jums interesē daba, mums ir ezeri un upe zem zemes izskalotas. Cituam Baltijas valstīm tādu nav. 2) Kad būsiet Sīguldā aizejiet pie bobsleja trases pie šosejas. No tās vietas paverās ļoti skaists skats uz visu Siguldas ielēju. Iespējams, strādā arī gaisa vagoniņš pāri ielējai. Tas ir ļoti skaisti.
Daba mums tiešām skaista un apskates vērta. Noteikti apmeklējat Līgatni un pazemes alas aiz Straupes. Konkrēti vietu neatceros kā sauc,bet ieguglējat un noteikti atradīsiet. Tur pat netālu ir arī metālkaļu darbnīca. Skaisti darbi. Arī vērts apmeklēt. Lai gan Vecrīgā maz no dabas,arī vērts apskatīt.
Varbūt vēlāk pievienojat atsauksmes no apmeklētajām vietām. 🙂
Noteikti uzrakstīšu atsauksmi par to, kur būšu. Šoziem jau paspēju apmeklēt Vecrīgu. Bija ļoti interesanti. Tā ir ļoti skaista pilsēta, un visas ēkas ir tik mājīgas un skaistas. Man ļoti patika.
14 komentāri