Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

PRANAMAT masāžas paklājiņi

Vai kāda varētu pastāstīt kādi tad īsti tie ir. ?
Reklāmē jau ka superīga Latvijas produkcija, aizstāj fizioterapeitu, SPA utt....Esmu ieinteresēta, bet kaut no ozolkoka taisīti 100€ nav summa ko es personīgi būtu gatava maksāt par plastmasa paklājiņu ar linu. Ņemot vērā,ka cilvēku publikācija par šo ražoto produktu ir vienreizēja,tālākā informācija iztrūkst....
aija-sirsnina
mans ikdienas darbs ir saistīts ar dažādām šāda veida precēm. Ir tā,ka salīdzinot ar piemēram Kuzņecova aplikatoru šim LV ražojumam nav īpaši asas tās puķītes, tāpēc tie kas iegādājušies šo, šad tad atnāk nopirkt to īsto aso,jo efekts būs daudz ātrāks.
undzaaa
Es personīgi esmu ļoti apmierināta! ♥️
Priecīga, ka esmu iegādājusies šo lietu, jo sākumā lasot visus tos komentārus arī biju nedaudz skeptiska, vai tiešām viss ir tik foršs kā runā tomēr nav nekāda mazā summa. Bet Varu tikai apstiprināt! ??Tiešām vērts ieguldīt!
Noteikti - rekomendēju!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.