Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Lūztoši mati

Sveikas!
Varbūt kāda var ieteikt izcilu līdzekli pret matu lūšanu? Es jau ilgi ar to cīnos un nekas nepalīdz.....
Pieminiet arī veikalu,kur var nopirkt.
Ceru uz atsaucību!
janetajumtina
Mazāk karstumu matiem,reizi mēnesī vai divos vēlams matu galus apgriezt,pārējo laiku rūpēties par tiem ,izvairoties no regulāras žāvēšanas,veidošanas ar karstiem aparātiem un,protams,protams,protams,ja gribas kādu feinu līdzekli,Biosilkam ir matu zīds :) iegādājams Douglasā,drogās. Ja nežēlos matus ,tad arī līdz galam neviens līdzeklis nepalīdzēs,svarīgs ir viss process un attieksme pret matiem.

anna-kocina
Es Jums pilnībā piekrītu! Gadiem nevarēju attaudzēt matus garākus par plecu.., protams, balināti, taisnoti katru dienu, žāvēti ar fēnu ar pašu karstāko gaisu, un pat dārgā gala kosmētika nepalīdzēja pret galu nolūšanu, kā frizieris teica:"Mati jau aug- visiem, tik jāsaudzē gali!" Un taisnība vien ir! Esmu atmetusi taisnotāju no ikdienas, izmantoju 2-3x mēnesī, un beidzot esmu tikusi pie gariem pašas matiem, kādi pēdējo reiz man bija pirms 10 gadiem..
Vēl esmu dzirdējusi, ka mati labi aug, ja maina ēšanas paradumus, sāk ēst veselīgi, dzer vitamīnus un zivs eļļas..
janetajumtina
Savā laikā,kad ļoti aktīvi balināju,krāsoju un visas citas muļķības,ko vien var nodarīt matiem,man ļoti palīdzēja. Protams,regulāri arī izmantoju fantastisko dabīgo kokosriekstu eļļu,kas nopērkama gandrīz jebkurā pārtikas veikalā(iesaku Stokmanā,cena laba un kvalitāte). Iesaku neieciklēties tikai uz matu galiem,mati jābaro visā tā garumā ir,lai ir spēcīgi,kā arī vēl ieteiktu lietot uzturā zivju eļļu,var kapsulās,lai nejūt garšu. Man šis temats pašai ir tuvs,izmēģināts ļoti daudz kas,atsaucos uz to,kas personīgi darbojies vislabāk,cerot,ka varbūt arī Tev varētu palīdzēt. :)

Jēziņ,drīkst vaicāt ar kādu nolūku viņa to darīja?
ievabrown
Labi,tad es noteikti nopirkšu! :)
Kokosriekstu eļļu es lietoju ik pa laikam. Tā tiešām ir fantastiska?
Tas ir ļoti labi,ka padalies ar pieredzi,liels paldies!?

Gribēju izbalināt matu galus,viņai nrbija tāda krāsa un tad sajauca kkādu krāsu ar balinātāju,kas matiem ir totāla inde?
Un no tā laika vairs nepazīstu savus matus,krāsa gāja uz augšu.....
Nogriezu 20cm,jo savādāk visi mati būtu izēsti.
Lelde Mea
No savas pieredzes varu ieteikt dabīgos Klorane matu kopšanas līdzekļus un vitamīnus. - www.kloraneusa.com. (pati sūtu no Francijas), bet nopērkami arī Latvijā (aptiekās), vismaz daļa. Mati aug griezdamies, krīt ārā teju trīs reizes mazāk. Galus griezt vispār nevajag, jo nav sašķēlušies. No plāniem, trausliem matiem esmu ieguvusi biezus, spīdīgus un veselus matus.

Vienu reizi divās nedēļās lieku dabīgu masku - medus, ola un kokosriekstu eļļa sajaukta kopā. Var pievienot arī kanēli pavisam nedaudz, matu stimulācijai.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.