Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Andele Mandele KIDS pasākums - atsauksme, ieteikums

Biju uz šo pasākuu un tirgojos ar savām lietiņām. Ieradāmies pašā vakarā, bet pie durvīm vajadzēja gaidīt kādas 20 minūtes. Tikām pašā tālākajā stūrī. Pēc tam no rīta ieejot redzu, ka pardevējām kuras ieradās vēlāk ierādītas viteas pie ieejas. Esmu vīlusies, jo zāli aizpildīja no beigām rezultātā jo ātrāk ierodas jo vēlāk. Būtu jauki, ja ierodas vakarā tad tiešām ir iespēja tikt pie tuvākajām vietām.
Iesaku likt vecuma amplidūdu līdz 14 gadiem, jo izmēri ir līdz 170, bet 12 gadi skaitas 152.izmērs. Tas nozīmē, ka izmēri 158, 164 ,170 nav kur tirgot.
Ceru, ka tiks ņemts vērā:)
inese-d.
Biju Andelē Mandelē KIDS kā pircējs. Atradu to pēc kā nācu :) Viss forši, tikai viena lieta nepatika - nenormāli skaļa mūzika! Biju ar zīdaini un nācās lielā ātrumā visu izstaigāt, jo troksnis kā naktsklubā. Ar pārdevēju nevar sarunāties, jābļauj.
alise..v
Es tur biju visu dienu. Uz dienas beigām jau galva sāpēja un tiešām bija grūti sazināties. Mūziku vajadzēja klusāk, jo galu galā ieradāmies nevis, lai kausītos mūziku, bet nopārdotu savas vecās lietiņas. Mūziku vajadzēja klusāk un lai ir fonā, bet ne kā klubā.
juliale
Njā, beigās tie, kas ieradās pirmie vēl piektdienas vakarā, dabūja sliktākas vietas par tiem, kas ieradās sestdienas rītā pēdējie :D Jo tiem ierādīja vietu pie pašas ieejas.... Kamēr mēs visi bijām zāles beigās.... Jauki....
Sapratu ka drēbes līdz 2.g vecumam nevienu īsti neinteresē šādās Andelēs.
bay_ivanovska
Es ieteiktu padomāt par to kā noteikumos ir ieteikt izvietot preces. Es gan ka pircēja gan kā tirgotāja uzskatu kā tas ir pilnīgi nepareizi ka ir pirmkārt ierobežojums uz aprīkojumu, ja tā pat ir noteikts vietas apjoms. Un otrkārt ieteiktais risinājums galīgi nepalīdz pārdot Jo ja pārdevējām jānovieto viena stanga gar savu sānu un aiz tā jau nākamā pircēja galds tad pus stanga neviens klāt netiek un galds kādu iesaka izvietot stendā priekšpusē atskaņot lielu teritoriju pircējam aiz muguras liekas nepareizi no pārdošanas viedokļa. Jo uz galda nevar pārskatāmi un pietiekami daudz izvietot preces.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.