Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Negodprātīgs pārdevējs.

Vēlos pabrīdināt cilvēkus par lietotāju Serzio - persona (vīrietis) tirgo jaunas preces no Aliexpress ar neadekvātu uzcenojumu, ko pats nenoliedz. Par preču izcelsmi cilvēkus neinformē,kas,manuprāt, būtu tikai godīgi pret pircējiem. Neesiet naivi un nepärmaksājiet. Dažas preces pat tiek tirgotas kā Handmade.
www.andelemandele.lv
manasperles7
parsvara veikali, ras pats rimi ieperk ebaja un alliekspress produktus un tirgo atsperusies un nekaunas, rimi vakar skatijos bernam matos liekamos kronisus maksaja 6,78 eiro tiesi tadus redzeju ebay pa 99 centi, un un ta ir visur, nu ta dara , ko te klupt virsu sitam tirgotajam? vins jau ar varu pakal nevienam neskrienun ar varu neliek pirkt, gan jau ka pircejs pats zinas ko dara, citam patik parmaksat un sanemt preci uzreiz, nevis gaidit kamer to atsuta no kinas, ta ka nenosodisim
cuubijs
Manuprāt, andelē ir aizliegta komercdarbība, ne tā? Iesaku palasīt noteikumus.. Runa iet par šo komercdarbību ar neadekvāto uzcenojumu un iespējams cilvēki nemaz nezin, ka šīs preces var dabūt lētāk un būtu ar mieru arī pagaidīt divus mēnešus nevis pārmaksāt tādu naudu. Un absurds ir uzdot Aliexpress preci,kuras cena ir 4€, par Handmade 20€ vērtībā. ?
cuubijs
Es arī neiepirkšos un domāju līdzi ko pērku.. Uzbrauciens nevietā! Pabrīdinu cilvēkus, kuri arī nevēlas pārmaksāt un atbalstīt kaktu pārdevējus. Šaubos, ka jūs būtu laimīga uzzinot, ka par konkrēto preci, kura iespējams nav bijusi vajadzīga steidzīgi, būtu pārmaksājusi 5 reizes. Būs cilvēki, kas šo ņems vērā. Ja jums šī informācija nenoderēja, arlabvakaru,soļojiet garām.
Andele ar šāda veida pārdevējiem zaudē savu kvalitāti un sākotnējo mērķi. Lai ver vaļā veikalu un tirgo, cik uziet - šī nebūt nav īstā vieta tādiem negodprātīgiem biznesmeņiem.
andele.mandele
Tas ka ebay ir tādas cenas un aliexpress, nenozīmē ka Latvijā car kko tik lētu nopurkt. Mēs dzīvojam Latvijā ne Ķīnā. Katrs pelna kā māk. Ja cilvēks gribēs, tad arī pirks no šī pārdevēja arī par tādu naudu. Ir cilvēki kam nav laika gaidīt mēnesi vai divus,lai gaidītu presci no ķīnas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.