Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Vairumtirdzniecības feiki šajā portālā!

Kad dāmas izbeigs melot saviem klientiem??? Vairumā tirgo feikus, bet apgalvo, ka ir 100% oriģināli, pirktās lietas esot Amerikā, Āfrikā utt.. vienkārši vairumā!!! Vēl man jautājums tām tirgotājām, kā jūs to visu pārvedāt caur muitu, šito kvantumu???
punduris
ir viena, kas regulāri taisa jaunus profilus un pārdod KKW proģinālos lūpu krāsu setus pa 10 eur. un ir tiešām cilvēki, kuri pērk un tic. tas pats ar apple lādētājiem. esmu prsonīgi vairākas reizes ziņojusi administrācijai. nesaprotu, kādēļ nevar vnk nobloķēt IP adresi un miers.
ziemasvilks
Un vai tagad Jūs zināt, kas ir smaržu atlējumi? :) Nezinu, par kuru pārdevēju ir runa, bet reizēm tas jautājums "vai oriģinālas" ir apnicīgs. Ja kāds tirgo replikas, tad tāpat neatzīsies, bet tirgojot oriģinālus no personīgās kolekcijas - jautājums par autentiskumu liekas nedaudz aizvainojošs.
ziemasvilks
Atlējums ir nevis replika, bet daļa no oriģinālās pudeles, kura pārlieta mazākā pudelītē speciāli pircējam. Ja smaržas ir ļoti dārgas (parasti nišas segmentā), tas ir veids, kā pamēģināt kaut ko jaunu, nepērkot pilnu pudeli - pasaulē, smaržu kolekcionāru un fanu vidū tā ir ierasta prakse.
andina66
Nu seit arī no replikām var pārliet atlējumus....,tad sanāktu sevišķi izdevīgi, pa lēto...kā pircējs var zināt, vai smarža ir oriģinālā, tāpēc jau normāls cilvēks pajautā un normāls pārdevējs arī atbild normāli, nevis uzbrauc vēl par jautājumu...Un patiesībā originālām smaržām ir oriģināli aizdarītas pudeles, un ne visas tik viegli var dabūt vaļā,lai pārlietu atlējumu neglītā" mēģenē "un ar pildspalvu pārrakstītu smaržas nosaukumu...
ziemasvilks
Vispār jau nav nemaz jādabū pudele vaļā - parasti vai nu pārsmidzina, vai nu "izvelk" smaržas ar šļirci. Neglītās mēģenes izskats jau ir gaumes jautājums, neviens neliedz izsmalcinātajai pircējai pārliet smaržas pēc pasūtījuma ražotā kristāla pudelītē ar zīda pufu :)
andina66
Ziemasvilks-nu kāpēc sajos laikos, kad teju visas smaržas ir nopērkamas jaukās, oriģinālās pudelēs, būtu vajadzība kaut ko ar šlirci vilkt mēgenēs un tad liet pudelēs?Kaut kādu 10ml dēļ...Priekš tam visur veikalos ir testeri un cilvēks izvēlas sev tīkamo smaržu, ja nevēlas daudz, tad 30 ml arī nav milzīga pudele,kuru ātri var izlietot...Kaut kādu vecu, jau neražotu smaržu vietā ir liela izvēle jauno smaržu! Ar visiem čekiem un oriģinalitātes pierādījumiem!
ziemasvilks
Pirmkārt, ne visu var notestēt veikalā un nopirkt mazā pudelē - nišas segments mazu tilpumu pudeles parasti neražo un Latvijā nav plaši pārstāvēts. Turklāt, ne visi var atļauties izdot 150-200 eiro par smaržu pudeli, kur nu vēl, ja gribas piecas uzreiz. Atlējums ir iespēja smaržu pamēģināt un kādu laiciņu arī lietot, netērējot lielu naudu, it sevišķi, ja pastāv risks, ka apniks.
Otrkārt, tās "vecās" smaržas parasti ir kvalitatīvas sava laika perioda ikonas, kurām joprojām ir daudz cienītāju.
Neuztveriet personīgi, bet es redzu, ka smaržas nav tas lauciņš, kuru Jūs labi pārzināt, citādi šāda tipa jautājumi nerastos.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.