Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Basketbola

Nopirksu no 158izm uz augsu lidz kadam pat S M izm basketbola terpus puisim.ari no 134izm-146izm deres kaut kas.
Guncene *****
Varu piedāvāt šādu komplektiņu,bet rakstītie gadi uz maiciņas un šortiņiem ir atšķirīgi.Tāpēc izmērīju:maika ir 59 cm gara un 46x2 cm plata.Šorti viduklī neizstiepjot ir 30x2 cm,bet izstiepjot ap 46x2cm,bet garums 35 cm.Cena ar vu 5 Euro Omnivu.
kobe
Paldies.nepierakstiju ka intereses mums tikai NBA speletaju apgerbs, ar kadu no NBA komandu nosaukumu kreklini.Ka piemers curry 30 vai spyrs d.rose anthony 7 vai kas tamlidzigs.Basketbolistu mammas sapratis ko es ar to domaju.Parastie terpi ir loti daudz jau tapec interese sava ipasuma dabut kaut ko sadu ka mineju.
kobe
Prieks visa ir domati speciali veikali .tad nevienam nekas seit nav darams.es no mazpilsetas uz rigu nevaru piebraukat iepirkties.tam ir domata si vieta kads pardod ko letak jo ir nesats kads perk ko jo nav atradis pat jaunu veikala to ko meklejis.manuprat pilnigi nevieta Jusu komentars.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.