Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pazudusi pārdevēja!

Laikam jau kārtējais storijs, bet nu man pirmo reizi šādi. Pirku no kādas meitenes pagājušajā trešdienā jaku! Viss OK, komunikācija raita, solīja jau vakarā izsūtīt. Pēc divām dienām prasīju izsekošanas kodu, lai man atsūta. Meitene teica, ka paku izsūtījusi ceturtdien, čeks esot mašīnā, pabeigšot darbu, tikšot līdz mašīnai un atsūtīšot. OK, nav problēmu! Pēdējās ziņas bija naktī uz sestdienu, ka vēl esot darbā, bet kodu atsūtīšot.....un viss! Dāma pazuda! Šeit vairs iekšā nenāk. Atradu FB un uzrakstīju mesindžerī, bet tur laikam nav sasniedzama, vismaz ziņa netiek piegādāta. Omniva saka, ka uz manu tel. nr. nav neviena paciņa nosūtīta. Meitene šeit jau ilgāk par gadu, visas atsauksmes pozitīvas, negribētos ticēt, ka dēļ 23 EUR gatava bojāt savu reputāciju. Tā nu tagad sēžu un domāju - publiskot vārdu un uzvārdu vai nē?!
Shona* Clothes
Nepiekrītu. Autore skaidri norādīja : "Meitene teica, ka paku izsūtījusi ceturtdien, čeks esot mašīnā, pabeigšot darbu, tikšot līdz mašīnai un atsūtīšot..... Omniva saka, ka uz manu tel. nr. nav neviena paciņa nosūtīta." kam ārkārtējam jānotiek, lai apzināti melotu?
pērļu pūralāde
Meitene teica, ka paku izsūtījusi ceturtdien, čeks esot mašīnā, pabeigšot darbu, tikšot līdz mašīnai un atsūtīšot-tātad skaidrs,ka krāpšana.Un aizstāvēšana šeit ir pilnīgi nevietā.
Arī nonākot slimnīcā,vai kur citur,jāpilda savas saistības un solījumi,jo pircēja savu telefona numuru taču norādīja,ir opcija nosūtīt kaut sms,ja kaut kas atgadās.
kulgu
Man arī pirmo reizi šeit aizķeršanās ar to, ka par nopirkto un apmaksāto jaku pārdevēja vairs neatbild un pieprasīto Omniva kodu nevar atsūtīt jau devīto dienu... Vēl, protams, negribas celt jezgu - bet ļoti gan interesanti, ņemot vērā, ka var redzēt, ka profolu apmeklējusi vēl vakar. Tātad ne tfu tfu tfu "slimnīcas" scenāriji
ikik
Situācija ir atrisinājusies. :) Savu pārdevēju atradu atverskapi.lv, jo biju pirms tam jau pamanījusi, ka tur tirgo to pašu preci. Stāsts diezgan dīvains un neticams, tas lai paliek uz pārdevējas sirdsapziņas, bet savu jaku šodien esmu dabūjusi. Nedaudz esmu vīlusies par kvalitāti, bet tas ir cits stāsts.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.