Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

H&M sūtīšana atpakaļ

Sveiki! Varbūt kāds ir zinošs kā var aizsūtīt atpakaļ preces no H&M internet veikala? Cik esmu sūtījusi un ir bijušas lietas, ko atgriezt atpakaļ, nekad nav izdevies. Rakstīts viņu mājas lapā, ka var ar DPD kurjeru, esmu aizpildījusi anketas pat vienai pakai vairākas reizes un nekā. Iepriekšējo reizi pat parādījās datums, kurā kurjers atbrauks paku savākt, nevien ne atbrauca, ne kādu ziņu deva. :/
mademyday
Sūtīju izmantojot DPD drop off, izmantoju Cirkle K stacijas. Sūtījumā jau bija visas uzlīmes ko izmantot.

Naudu atgriež apmeram 1,5-2 men. Pirmā reize uzrakstīju ka vēl nav naudas un visu pārskaitīja, kaut-gan paka vēl bija kaut-kur iekšējā noliktavā.
inga333
Pieteikums pakas paņemšanai no mājām ir jāaizpilda internetā no datora, ne telefona, uz epastu atnāk apstiprinājums, ka nākamajā darbadienā DPD kurjers būs pakaļ pakai.

www.return-my-parcel.com

Šī saite ir minēta arī pasūtījuma lapā. Kā arī no pasūtījuma lapas jānoplēš lapas apakšējā mala ar atgriešanas iemesliem un jāpievieno klāt precēm, kuras tiks atgrieztas. Uz pakas jāuzlīmē pasūtījumā iekļautā DPD adrešu lapa.

Visas atpakaļ nosūtītās drēbes ir atmaksātas pilnībā, jā reti, kad 2 nedēļu laikā, pārsvarā mēneša laikā, bet nauda ir ieskaitīta par visām precēm. Esmu arī zvanījusi, tad atgriež ātrāk, bet apnika un tāpat, agri vai vēlu, pienāk "refund" apstiprinājums uz epastu, tā ka beigās viss ir OK.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.