Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

💥Akcija Omnivai līdz 24.03.💥

Mazais skapītis 0.86....utt.
janetajumtina
Jā,vēl līdz pusnaktij var paspēt! :) Yes,internetā,bet pa lielam jau tagad visi formē internetā,jo ērtāk,nekā tērēt laiku pie pakomāta,kuram var nestrādāt karšu lasītājs,nedrukāt čekus un tamlīdzīgi. :D Ātri,ērti un patīkami,kā arī-tagad lēti!
Bet vai ir kkāds kods, ko var izmantot vēlāk, ja šobrīd nav aktuāls neviens sūtījums? Jo inetā protu noformēt un to daru, bet tur uzreiz prasa saņēmēja pakomatu un telefona nr. ievadit.
janetajumtina
Ehhh,skaidrošu vēlreiz :D
Tas der tikai tad,ja pati plāno pusgada laikā kaut ko iegādāties. Noformē sūtīšanu pati uz sava vārda ,esi gan sūtītājs,gan saņēmējs. :) Tālāk,kad veiksi apmaksu,saņemsi kodus un tos kodus varēsi iedot meitenēm no kurām kaut ko vēlēsies iegādāties,jo nav nozīmes no kurienes tiek sūtīts,galvenais,ka adresāts/saņēmējs esi Tu. :) Pati sev nopirku 3 kodus un tad,kad vēlēšos andelē kaut ko iegādāties no kāda,nemaksāju par sūtīšanu,bet iedodu kodu un meitene vienkārši ieliek šo paciņu pakomātā,kura nosūtīsies man. :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.