Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Ignors no administrācijas !

Sāk šis portāls godavārds tracināt! Nepietiek ar to , ka sludinajumi maksas portals regulāri lago, bremzē vainu vispār nestrādā!!! Tad tagad tāda situācija ! 4 datumā ieliku pērli , kura pēc pus dienas tika apturēta! Par iemeslu tam bija 2 objekti viena bildē ! Tika uzdoti konkreti jautājumi administrācijai jo te esmu pamanijusi daudiem ta ir un neko neblokē nevienu! Protams atbilde veljoprojam nau saņemta ! Vakar pirmaja dienas puse ari sludinājums pats tika labots be nekādas reakcijas...vēljoprojām nau atbildes un sludinājums no vakardienas pirmās dienas puses tiek izskatīts ! Jautājums par ko maksāt šeit naudu par attieksmi tādu darbu ???.......
punduris
es pagājušā nedēļā uzrakstiju e pastu pašai Līvai ar visiem jautājumiem. pēc email tracker redzu, ka e pasts ir izlasīts, taču jau nedēļu neviens necenšas atbildēt :) esmu nosūtījusi vēstuli ptac, lai atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem uzzinātu caur viņiem. aktīvā tirgošanās periodā atstāju šeit gana normālu naudas summu, lai būtu pelnījusi ne tik ignorantu attieksmi no adminem. ja portāls būtu bez maksas, tad jā ok, bet tagad, nu nē :)
janetajumtina
Varu tikai pievienoties,ka nekad netiek saņemtas atbildes par portāla problēmām. Esmu sapratusi,ka nevajag dzīvot šeit ar ekspektācijām? neitrāli pārdot savas lietas un uztvert to kā pašu par sevi saprotamu,ka visiem ir vienalga. Mēs jau labi zinam,ka lietotājiem no adminiem nebūs kompromiss par šo visu,jo ir tā-nepatīk,nelieto. Tas nekas,ka tas ir gaužām nepareizi.
punduris
Lai apskatītu vienu sludinājumu, ir vairākas reizes jarefresho lapa, bildes apskatiit vispar ir veel problematiskaak. Vai cien. Administracija tiesham var tikai atrunaties ar to, kas man kaa patereetaajam nav totaali saistoshi? Man vienalga, kuraa kjeedes posmaa ir lazha, servera noslodze vai sazin veel kaadas klizmas. MAKSAS portaala lietoshana ir apgruutinosha, meneshiem ilgi, pedejaas nedeljas laikaa ir palicis tikai sliktaak. Samaziniet sludinajumu cenu vai pirmajaa lapaa ielieciet baneri, kas veestii par to, ka dalju laika sludinajumi nav redzami (jo izradaas laiks tiek pielikts tikI tad, kad portaals nedarbojas vismaz stundu). Uzspiezhot uz tikko ieliktu sludinajumu, raadaas skaists uzraksts par kljuudu. Nu kamoon, drusku vairaak tolerances, ne ignorances no adminiem. Portaala lietotaji tomeer ir tie, kuri
janetajumtina
Jā,piefiksēju,ka attēliem šodien ir problēmas.
Šeit būs citāts:
''Sludinājumu publikācijas termiņš tiek pagarināt, ja portāla darbība tiek apturēta vismaz stundu no vietas. Īslaicīgus pārtrūkumus nav iespējams fiksēt un tie kompensēti, protams, netiek.

Lai sparīga darba nedēļa!

Paldies!
-- Tava Andele Mandele''
andelemandele-administracija
Cien. Sintija!
Pirms veidot šādas foruma tēmas, iesakām tomēr pārbaudīt korekti savu e-pastu. Ja saņemam jautājumu, atbilde tiek sniegta. Tavā gadījumā atbilde tika nosūtīta 03.04.2019 23:22. Tālākās pretenzijas būtu pie Tava e-pasta.

Kā jau esat pamanījuši, sludinājuma tiek pārbaudīti pēc to publikācijas fakta. Tas nozīmē, ka vienmēr kādu laiku būs sludinājumi, kuros tiek konstatēti pārkāpumi. Kāpēc liekas, ka tie netiek apturēti? Droši spiediet uz pelēkā karodziņa pie sludinājuma un neatbilstības tiks izskatītas ātrāk.
Tēmas autores sludinājums mūsu redzes lokā nonāca tieši šādā veidā. :) Un ne jau tādēļ, ka sludinājumā bija divi objekti, bet gan tādēļ, ka katrai precei bija sava cena. :)

www.andelemandele.lv
Apturēto sludinājumu atkārtota izskatīšana var ilgt līdz 48 stundām.

Tavs sludinājums tika apturēts 3. aprīlis, 8:55.
Labojumi tika iesniegti 6. aprīlis, 14:58. (sludinājums faktiski netika izlabots)
Tavs sludinājuma deaktivizācija tika turpināta un par to tiki informēta 7. aprīli 23:51.
Vēlāk pati 8. aprīlī 1:33 šo sludinājumu dzēsi.

sinchux12123inbox.lv
Katrai precei nebija sava cena !! Jau nezinat ko izdomāt....nosakuma e pasta vaina tagad šis... jūsu krutās funkcijas nestrādā! Nācāc dzest slydinājumu jo labot vinu nebij iespējams .....bet nu jauvienalga visus savus sludinājumus esmu izņēmusi un jūsu pirtālu saviem sludinājumiem netaisos lietot ....
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.