Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Veltījums tām, kuras tirgo bērnu apavus

Sākoties pavasarim, māmiņas ar steigu meklē mazajiem pavasara apaviņus. Tā darīju arī es, man paveicās atrast labas, skaistas, kvalitatīvas un TĪRAS botiņas. Kāpēc uzsvars uz vārdu "tīras"? Tāpēc, ka pārdevējas pacentās un notīrīja/izmazgāja apaviņus pirms pārdošanas, par ko viņām liels paldies. Ir taču tik patīkami saņemt koptus un tīrus apavus.
Diemžēl ir pārdevējas, kuras nekautrējas likt pārdošanā netīrus apavus, kuriem ir dubļaina zole, netīras iekšpēdiņas, un ir gadījies redzēt sludinājumus par ar pārtikas pārpalikumiem uz bērna apavu pāra. Mīļās dāmas, jūs saviem bērniem tādus apavus pirktu? Vai tiešām jums ir grūti veltīt 5 minūtes elementārai dubļu notīrīšanai no zoles un tikai tad likt preci uz pārdošanu? Pasaku priekšā - daudzus apavus var un drīkst mazgāt veļasmašīnā, ja izvēlās atbilstošu režīmu.
Un vēl vienu lietu pateikšu priekšā (ja nu cilvēki nezina) - tīriem apaviņiem būs vairāk pircēju un jūs ātrāk tos pārdosiet.
Gita Rinka
Paldies.? Šo rakstu vajadzētu ņemt vērā arī pieaugušo apavu tirgotājiem!!!
Un,ja ir trūkumi/defekti.....par to prasītos norādīt sludinājuma aprakstā,un veltīt kaut 1 foto ar to saucamo ,,TRŪKUMU". Nevis tikai atzīmēt ,,Lietots,ir trūkumi".Jo mēs sievietes taču mīlam ar aci,tātad vairāk vadāmies uz fotogrāfijām.
Cienīsim viena otru....un neiziesim uz to ,,varbūt nepamanīs".Jo nopirkto preci taču atpakaļ nepieņemu,lai pati tirgo tālāk.....
pērļu pūralāde
Tieši gribēju rakstīt,ka ne tikai bērnu apavus tirgo netīrus,ar smiltīm,dubļiem un aplipušus ar dzīvnieka spalvām.Ja pārdod nekoptas ,netīras preces,tad pārdevējs pats ir sušķis un tādā netīrībā dzīvo un staigā.
Un apavus lielāko daļu NEDRĪKST mazgāt veļas mašīnā,jo zaudē savas funkcijas,viegli un ērti tas ir.Birste un ūdens ir labākais darbarīks.
Elīna R.L.
sanācis saņemt gan netīrus apavus, gan "nesvaigas" drēbes. Vairāk gan bērniem, bet tas tā. Vienreiz pat atverot paciņu, pirmā izbira smilšu čupa ?. Un, godīgi sakot, ja bildēs redz jau netīrus apavus - negribas vispār pirkt.
espatite
Man viens pirkums deva mācību. Meitenei visas labas atsauksmes, foto 5gab. bet saņemot apaviņus tie bija netīri un pleķaini, nevis kā norādīts "lieliskā stāvoklī" (manā uztverē tas nav lieliski). Cena arī nebija no mazajām. Tas nozīmē ka jāprasa papildus foto.
Toties otrs gadījums pārsteidza, iegādājos apaviņus ar trūkumiem/defektiem un pa pavisam mazu naudiņu, bet saņemot bija tik skaisti un rūpīgi kopti. Nepamanīju visus tos trūkumus ko pārdevēja minēja.
laureen
Es arī nopirku kleitu, kura bij aplipusi ar kaķu spalvām. Izmazgāju, norullēju ar rullītii, uzmēriju, noliku uz kumodes un pēc stundas secināju, ka atkal salipušas spalvas(pašai ir kaķis), secināju, ka audums tāds. Bet kleita forša!
Elīna R.L.
Vēlos ATKAL "pacelt" šo tēmu. Nesaprotu, kas notiek. Divu dienu laikā abi apavu pirkumi - tiek atsūtīti netīri apavi 😣 Meitenes šeit vēlas "ātrus" darījumus - bez papildus jautājumiem un foto, pie sludinājuma norādot - lieliskā stāvoklī! Bet tik bieži tas rezultējas ar briesmīgu pirkumu. Pat bieži pārjautājot par defektiem, tie tiek noklusēti. Kāpēc? Laikam jālūdz Līvai pie sludinājuma ievietošanas norādīt vēl vienu ailīti - TĪRS, Izmazgāts 🙄 Uzskatu, ka tomēr otram tirgot tīras lietas - tas nav ekskluzīvi!
anita-n.
Uz manām pretenzijām par noklusētajiem defektiem, pārdevēja aizrādīja, ka man ir jābūt pateicīgai par to, ka viņa apavus ir nomazgājusi, bet defekti nav nekādi defekti. Viņasprāt defekts ir caurs, saplēsts, nederīgs lietošanai. :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.