Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Cenas maiņa!?

Labdien. Nekas svarīgs no manas puses nebūs, vnk interesanti palasīt jūsu viedokli par cenu maiņu pēc pieprasījuma no pircēja puses. Daudz reizes piefikseju, ka cenas mainās,kad ir vairāki piedāvājumi par preci. Un kad prasi kāpēc, atbildes ir savādas. Nu jā tu pārdod savu preci un gaidi aukcionu, tad vajag uzrādīt savā profilā to. Un vel viens noverojums: pārdodas prece ir vairāki pieteikumi, un pat ir atbildes uz vēstulēm, ka vajag pagaidīt, kamēr nolems iepriekšējis pircējs, un atteikuma gadījumā būs tad jums prece, bet... Kapec prece tirgojas tālāk, un vāc vēl vairāk pieteikumus, kautka viss tas ir savādi.
punduris
Kas ir savādi? 90% tie, kuri piesakās, nenopērk un savu pieteikumu atstāj. Pārdevējs pēc kāda laika posma pēc saviem ieskatiem pamazina cenu. tam stipri šaubos ir vispār kāds sakars ar pieteikumu skaitu. un kur nu vēl ar pircēju lūgumiem mainīt cenu vai ko tik vēl nē.

ja ir vairāki pieteikumi un kāds pirms tam ir preci aizrunājis vai rezervējis, vai tā ir ievietota kādā citā vietnē pārdošanai, tad var būt šādas situācijas.
un vēl ir situācijas, kad vienu preci pārdod vairumā, tādēļ ir daudz pieteikumu.

tas, kam prece tiek pārdota, joprojām ir pārdevēja ziņā. un, ja persona, kas pieteikusies precei, man uzdotu daudz absolūti nejēdzīgus un nevajadzīgus jautājumus, tad diez vai es arī pārdotu :D
irinakaro
Jūs laikam nesaprotat manu domu. Es domāju par tām cenām, kurie stipri palielinās pēc pieprasījuma. Un par pieteikumiem: viņi turpina augt, kaut arī piemēram trešais jau pilnīgi gatavs nopirkt, bet ir atbilde gaidiet. Es ievēroju Ieva, ka jus esat liela forumniece, bet dažreiz liekas, ka jus esat tadaa nikna uz visiem, ka šausmas.
punduris
es nebūt neesmu nikna. tieši otrādi, mani uzjautrina un izbrīna šāda neeksistējošu problēmu meklēšana un ķidāšana. šis ir pirkšanas-pārdošanas portāls un katrs savu preci pārdod kā vēlas. cits rīko izsoli, cits atdod bez maksas, cits vienkārši pārdod pa simbolisku cenu, utt.
D K
Jautājums ir vietā, jo šeit dažas dāmas tiešām rīkojas bezkaunīgi!
Nesen meita pieteicās uz irobotu, visu sarunāja, brauca pakaļ cauri visai Rīgai, bet kad nonāca galā, pārdevēja paziņoja, ka viņa gribot 50 eur. vairāk! Ātrāk pateikt jau neuzskatīja par vajadzīgu!
Nevienā darījumā mainīt spēles noteikumus spēles gaitā, nav labais tonis!
irinakaro
Karmakarmena paldies par sapratni. Tieši par to izsoli es domāju. Katrs pircejis liek savu cenu, un es tam piekrītu. Bet kad runa iet par noteiktu summu, un pēc laiciņa tomēr es domāju, laikam nopirkšu, un BAC cena jau krietni lielāka, tad pat ne piesakos un nejautaju kāpēc tā... vnk pie sevim nodomāju WTF.
janetajumtina
Nopietni?Tā tiešām dara? Rodas jautājums-kādēļ???
Sanāk-piesakies pie preces un pārdevēja tajā minūtē paceļ cenu? Esmu samulsusi :D Ja pircēja piesakās pie preces,tad tā tiek pārdota tajā pašā minūtē un par norādīto summu,kā vispār var būt vēl kāds variants,absurds.
irinakaro
Jau labu laiciņu atpakaļ trāpīju uz smuku jaku, uzreiz uzrakstīju, ka pirkšu un gaidu kontu. Biju pirmā, sarunājām ka es pirkšu. Un peikšņi saņēmu atbildi, ka cita pircēja piedāvāja lielāku summu un bija ļoti uzstājīga,tapec man atsaka. Vēl trāpīju uz vēl vienu pārdevēju, kura man paziņoja, ka nedomāja ka uz viņas preci būs tāds liels pieprasījums, un cenu tad viņa pacela augstāk. Nu tas nav viss. Es bieži tādu situāciju novēroju un trapu uz tādam pārdevējam. Un redzu, ka es neesmu tāda viena,mani tas nenomierina, jo ta ir savāda rīcībā pārdevējam.
Lelde Mea
Man reiz bija tā, ka precei jau bija 2 pieteikumi, un trešā pieteicēja raksta,ka pirkšot preci pa 5 eur dārgāk uzreiz. Es tomēr toleranti gaidīju atbildi no pirmās pieteicējas un trešajai teicu, ka pagaidām prece ir rezervēta, un pirmā tiešām nopirka preci par norādīto summu. Es vnm rīkojos tā, kā gribētu, lai attiecas pret mani, tie 5 eur vairāk neko nespēlē tāpat.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.