Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Neuzķerieties uz MK viltojumiem

Arvien biežāk ievēroju, ka Michael Kors preču pakaļdarinājumus šajā portālā pozicionē kā superdārgus oriģinālus.
Vai nu pārdevēju paši ir iegrābušies un mēģina iesmērēt tālāk, vai arī tic, ka šos nekvalitatīvos izstrādājumus kāds tiešām pirks par lielu naudu.

Piemēri:

www.andelemandele.lv

www.andelemandele.lv

www.andelemandele.lv
le-noir
Starpcitu 100% fake.
Nosaukumā minēts Jet Set Chain shoulder bag, bet šī nu galīgi nav aprakstītā modeļa soma, kods no birkas 30h01tce3m atgriež 101 citu somu no viltojumu pārdošanas lapām (mājaslapā bez rezultātiem) un ar svītru kodu 884485927812 tāds pats stāsts.
Tas, ka pēdējais burts nedaudz augstāk vēl varētu būt kļūda, bet birka pilnībā nodod.
bfi34
Kops kura laika MK ir luksusa zimols? Mk tiek razots Kina!!!
°Chanel, DG utt tie ir lux zimoli kuriem ir strikti Francijas un Italijas kvalitates standarti!
Ja dzivo LV un mk te ir kosmosa cenas nonozime ka ta ir visa pasaule!
Un no braka neviens nav pasargats. zinu meiteni kas sutija no asv mk majaslapas, bet kad atnaca prece visas viles skibas!
ta ka ja no zimola neko nesaprotam tad labak nespriedelejam gudri
ive-ta
Sveikas. Neuzdošos par baigo eksperti, bet par cik bieži sanāk būt ASV, redzu to, ko dažādi zīmoli pārdod veikalos. Piemkārt, piekrītu skapis123, ka lielākā daļa uzskaitīto zīmolu preces tiek ražotas ārpus ASV (Ķīna, Indija, Meksika, Gvatemala(uz birkām viskautko var redzēt). Jo amerikāņi nekad nemaksās par stundas darbu virs 10$ par to, ko var maksāt mazāk. Tāpēc visi augstāk minētie zīmoli ir vairāk vai mazāk masu produkcija. Ja kāds uzstāj, ka tur notiek ārkārtīgi skurpuloza kvalitātes kontrole, tad es tam neticu, jo var atrast visādus sīkus brāķīšus un ir jāskatās pašam, ko pērc. Plus vēl tas, ka ASV var atgriezt preci. 30 dienu laikā atdod atpakaļ naudu. Tas nozīmē, ja ir pamanīts brāķis, var mierīgi atgriezt. Tas, ko oficiālais ražotājs garantē, ir materiālu kvalitāte un drošība. Jo pie tā gan tiek nemitīgi piestrādāts un tajā nekādu noviržu nav. Nekad netiks izmantotas krāsas un materiāli, kuru sastāvs ir kaitīgs veselībai. Bet sīkas kļūmītes izpildījumā mēdz būt. Tāpēc arī cena nav kā augstās modes zīmoliem tūkstošos par vienu izstrādājumu.
ive-ta
Mani novērojumi: MK vilto visbiežāk, jo tas ir visdārgākais no vidējās klases zīmoliem. Vidējās cenas ASV TJ Max par oriģināliem, maks 70$, somas no 99$, mugursomas no 150$. Sākotnējā cena uz birkas, protams, 2x augstāka. Gadās kāds izņēmums vēl lētāk, bet tās ir pamatcenas. Tas salīdzināšanai. Kā arī par velti līdz LV tādas mantas nenonāk. Tātad paskatoties uz cenu, var izdarīt arī attiecīgus secinājumus.
punduris
Es tomēr palikšu pie sava, ka jebkurš sevis cienošs zīmols nepārdos savu preci ar līku zīmolu savos veikalos. Visticamāk vai nu aizsūtīs uz autletu vai kā norakstīto preci uz tādiem veikaliem kā tjmaxx un tamlīdzīgi. Personīgi arī nekad nepirktu preci ar līku un nepareizu logo jebkuram zīmolam - neatkarīgi zara vai gucci. Pilns dhgate ar feikiem, kur ir šādas nejaušas nepilnības, lai nepiesietos, ka feiks vai jo vienkārši pofig - štancē un būs muļķi, kas nopirks pa 20 dolāriem, jo gribas pašikot ar viltojumu.
ive-ta
Nu nav tā ka kaut kas galīgi šķībs, bet mēdz būt sīkas nepilnības. Var tam piekrist var nepiekrist, bet ir. Tā ir realitāte. Vienmēr ir iespēja iepirkties firmas veikalā par visaugstāko cenu, kur visu ietīs 3 dažāda biezuma papīriņos, maisiņos un pieliks vēl kartiņu ar bantīti klāt. Bet visam ir sava cena. Izvēle katram ir brīva.
ive-ta
Bet nevajag jaukt kopā pieminētās feiku izpārdošanas vietnes ar oficiālajām tirdzniecības vietām, kuras tomēr uzņemas atbildību par to, ko tirgo. Nezinu kāpēc tik nicīgi būtu jāizsakās par TJ Maxx. Ļoti superīgs veikals. Pilns ar džipiem veikala stāvvietā. Cilvēku vienmēr pilns, atšķirībā no oficiālā veikala molā, kur pa retam kāds iepeld.:)
punduris
Nav nekāds noslēpums, ka daudzi zīmoli atlikumus no izpārdošanām vai noliktavu tīrīšanas, vai pat no citiem veikaliem, novirza pārdošanai uz turieni. Kur ir jaušams nicinājuma par to manā komentārā, nesaprotu.
ive-ta
Lasot tekstu kopumā es tā sapratu. Atvainojos, ka kļūdījos.
P.S. Arī tajos pašos outletos, patiesības labad gan jāsaka, ka nevienu MK brāķi nav gadījies redzēt. Visas preces ir izcilas un skaistas. Tas vnk ir marketings.
ive-ta
Runa ir par citu tautību, kas atstāj aiz sevis milzu bardaku. Kā reiz Los Angelos un Kalifornija ir tuvāk attiecīgajai robežai. Jo tālāk, jo civilizētāk. Bet tas, kā jau minēja, ir off topic.
le-noir
Starp citu, par kvalitātes tēmu, vakar atcerējos, ka man tak ir vienas MK kurpes, oriģinālās, London platform modelis, viss it kā forši, bet jau pēc pirmās valkāšanas daļa kurpes bija pazaudējusi savu krāsu (skatīt bildi, šo gan netā aizņēmos). Tā kā nevar teikt, ka zīmols uzreiz nozīmē kaut kādu kvalitāti. Es arī naivi ticēju, ka MK kurpītes, tad jau jābūt kvalitātei, pigu, viena vilkšana un varbūt vēl pāris pasākumus tumsā izvilks, bet tāds vienreizējs pasākums iznāca :D
le-noir
Un 2 gadus atpakaļ bija sīs raksts:
"“Mēs ejam cauri sludinājumiem un skatāmies, ja tā ir replika, lai tas ir norādīts. Tas ir pirmais, ar ko mēs cīnāmies, lai netiek maldināta pircējs, ka viņam tiek “iesmērēta” neoriģināla lieta,” klāsta Jaunozola."
www.lsm.lv

Cik sludinājumus esmu "nosūdzējusi" tajos nekad neparādās replika/viltojums ieraksts, bet komentāri par to, ka tas ir vilktojums no pārdevēju puses tiek dzēsti un privāti draudu vēstules sūtītas :D
marrgoo
Kurš pats iegrābies un nezina, ka pakaļdarinājums, kurš apzināti tirgo pakaļdarinājumu...jebkurā gadījumā godīgums diemžēl mūsdienās kļūst par arvien retāku parādību! Jāseko pašiem līdzi un nav jānotic katram svešinieka vārdam un solījumam. Skumīgi, bet tā ir realitāte.
xthin
Vispārējā kvalitāte, materiālu kvalitāte (čurkstoša odere, mākslīga āda, kas netur formu). Šķībi zīmola nosaukuma gravējumi furnitūrā, cieti rokturi, neglītas nošuves, šķības vīles. Oranžas vai tumši brūnas krāsas etiķetes.
punduris
Tēma ir aizgājusi pilnīgā offtopicā no feiku tirgošanas līdz uzbraucieniem par personiskajiem uzskatiem par preču kvalitāti precēm. Nemēdzu pirkt preces ar defektiem un feikus tadēļ automātiski šis aiziet manā nepērkamo lietu sarakstā. Piemetināšu, ka ne mk ne guess, ne citi LV populāri mega zīnoli nesaista vispār, bet tas nenozīmē, ka atbalstu viltojumus un nezinu cik kas maksā.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.