Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Par pērļu bilžu "uzskaistināšanu"

Saprotu, kā gribot pārdot savu apģērba pērli, tā jānobildē pēc iespējas "garšīgāk". Bet vai nevajadzētu drusku piebremzēt ar apģērba iekrokošanu? Šeit var redzēt daudz pērļu, kur, piemēram, oversize tipa kleitai ir fočējot izveidots viduklītis. Bet, lai saprastu, kāda tā ir īstenībā, jāprasa, lai nobildēt vienkārši. Tā taču ir lieka ņemšanās! Es kā pircēja esmu ieinteresēta ātrā sadarbībā, domāju, ka pārdevējas arī. Noteikumi paredz tikai pareizu kadrējumu fotogrāfijai, lai attēlā pērle nav maldinoša, bet šādi ir vēl maldinošāk.
le-noir
Jā, par šo dusmojos jau gadiem, kopš second hand tirdzniecība palika populāra online, šī problēma ir pastāvējusi. Diemžēl, pārdevējām saistošāk ir bildēt pa smuko nevis pircējām saprotamāk.
L. B.
Un lielai daļai tracina šis stils,ko ļoti daudzas kopē.nezinu,kad tas aizsākās,ka uz grīdas tiek bildēts svārki vai bikses+kurpes+somiņa,bet tirgo tikai svārkus? Tas absolūti nemaz nav smuki,glīti.
janetajumtina
Labi,mēs jau te pajokojām,bet,ja tā tiešām iedziļinās un pavisam godīgi-ja ļoti aizdomājas,tad arī pašos veikalos ir samērā pretīgi mērīt kaut ko ,zinot,cik daudzi cilvēki to ir darījuši,cik daudz ''aromātus'' drēbe ieguvusi. Galu galā cik bieži mēs redzam nosmērētas drēbes,kas jau skaitās jaunas,bet nu. :D Protams,mājās visu izmazgājam,bet idejiski tā drēbe tāpat bijusi uz visādiem ķermeņiem,ja vēl īpaši iesvīdušiem,mm,pasakaini :D attiecīgi reizēm ir labāk par to nedomāt,vienkārši izmazgāt un tas pats attiecas arī uz andeli,izmazgāt pirms dodam tālāk savu pērli. Tas nekas,ja otrā galā cilvēks tāpat pārmazgā,lai iegūtu ''savu smaržu''. Tādēļ piemērs,ka likt uz grīdas ir briesmīgi,patiesībā nav tik briesmīgs :D
janetajumtina
Esmu atradusi risinājumu -dzīvē jānoskata drēbes,bet jāpasūta no interneta :D jo tur viņas,cik man zināms,neņem no veikala plauktiem. Vai arī vēl,ko pati mēdzu darīt-nekad neņemt pirmo drēbi no stenda,bet aizrakties līdz tālākajam galam.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.