Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Nopirktā apģērba kvalitāte

Domāju, gandrīz katrai no mums ir gadījies nopirkt šeit kādu lietu, kas īsti nav atbildusi iecerētajam vai bildē ieraugāmajam. Protams, labākajā gadījumā preci ir iespējams novērtēt, satiekoties ar pārdevēju, taču ne vienmēr tas ir iespējams. Un reizēm gadās tāāā iegrābties. :-) Es šeit nerunāju par tādiem spontāniem pirkumiem, kurus pēc tam iekar skapī un neizvelc laukā, ir jau iespējas pārdot tālāk, ja pašai tas neliekas īsti tas, ko biji iedomājusies. Šoreiz vairāk par cieņpilnu attieksmi pret saviem pircējiem. Mans pēdējais pirkums pēc bildes bija jauka balta jaciņa ar norādi - lietots, lieliskā stāvoklī. Satikāmies uz ielas, man tika padots maisiņš ar jaciņu, pretī iedevu norunāto naudas summu. Mājās, izņemot jaciņu no maisiņa, mans šoks bija vārdos neaprakstāms - jaciņa nebija vis baltā, bet pelēcīgi bēšā krāsā, piedurkņu gali pilnībā dzeltenīgi pelēcīgi, dažās vietās traipi. Un vēl tāda valkāšanas, sviedru smaciņa tam visam klāt. Noskurinājos, salēju ar traipu tīrītāju un iemetu veļasmašīnā, kur, par laimi, to visu izdevās vērst par labu, pat traipi izmazgājās, un jaciņa atguva balto krāsu. Tad nu man ir jautājums - tas tā ir normāli, ka pārdošanai ieliek netīras drēbes un pat nemaz nekautrējas par to prasīt naudu??? Nav jau svarīgi, cik tā summa ir liela, bet nu - attieksme, attieksme. Atļaušos piebilst, ka meitene uz tikšanos ielas malā piebrauca džipā, jo satiksmes sastrēgumu dēļ nepaspēju ar sabiedrisko transportu aizbraukt līdz norunātajai tikšanās vietai (nieka 10 minūtes, par ko laicīgi brīdināju), tā ka šeit nav stāsts par cilvēku, kuram varbūt mājās nav veļasmašīnas.
lasma
Piekrītu, mana lielākā iegrābšanās bija uz apģērbu meitai - pavasarī vajadzēja skrienamu virsjaku, atradu tādu, kādu meklēju, norādīts, ka lietota, lieliskā stāvoklī, vēl pārjautāju, vai tiešām nav defektu, dāma atbildēja apstiprinoši. Priecīga pie šīs pašas pardevējas pamanīju arī otru jaku, kas vispār bija atzīmēta kā jauna, raita komunikācija un mana paciņa jau omnivā... Un tad man bija tik riebīgi ap sirdi, ka pirmo reizi ieliku sliktu atsauksmi - jakas netīras, ar pleķiem, ne lieliskā, ne jaunā stāvoklī. Summa nebija kosmiska, bet nu veikalā būtu sanākusi viena jauna jaka noteikti. Un man tas NELIEKAS normāli - tirgot netīras drēbes.
janetajumtina
Es pieļauju variantu,ka kādreiz VARBŪT var nepamanīt kaut ko stipri mini,kādu punktiņu,nu labi,nebūsim piekasīgas,bet pleķi,smaka? Kā vispār nav kauna? Rodas jautājums-tās meitenes arī mājās tur skapī uz pakaramā netīras drēbes? Manā galvā ir tā,tiklīdz drēbes tiek lietotas,ātri vien atrodas veļas grozā un pēc tam tiek izmazgātas,pakarinātas atpakaļ skapī,esot tīrām! :D Personīgi,kad tiekos,arī pamanu,ka meitenes nepārbauda saturu,paņem un grib iet prom,bet lūdzu,lai manā priekšā izņem un apskatās :D Arī man kā pārdevējam ir svarīgi,lai pircēja manā klātbūtnē preci apskatās. Kā nekā ir dzirdēti arī gadījumi,kad pārdod labu lietu,bet galā pēc tam stāsta,ka vis sabojāts,kaut nekā tamlīdzīga nav bijis.
kizz
Jā, man arī ir gadījies, ka atsūtītā blūzīte stipri smakoja pēc sviedriem. Kad uz to norādīju pārdevējai, viņa man neticēja un teica, ka es izdomājot, jo blūzīte esot tikai piemērīta. Un smaku jau nevar nekādi pierādīt! Tas gan bija gadījums, kad preci saņēmu ar pakomātu - klātienē būtu citādi. Izmazgāt to, protams, varēja, bet sajūta pēc šī darījuma bija tik nepatīkama, ka tā arī nekad to blūzi neuzvilku.
zane-f
Man ir gadījies saņemt nu tāāā pēc cigaretēm smirdošu apģērbu... Izpakoju un visa istaba sāka smirdēt. Citādi drēbes bija labas, bet tā smaka. Mazgāju un vēdināju, tad jau izgāja. Kad pārdevējai par to minēju, teica, ka neko neesot jutusi. Tā jau laikam ir, ka pats smēķētājs nejūt kā smird viņa apģērbs.
le-noir
Es atkal cigarešu smaku uzņemu vēsā mierā, izmazgā un viss. Var gadīties, ka ne pats smēķē, bet teiksim ģimene kūpina dzīvoklī kā skursteņi, sīka vienība, ja manta laba. Katru gadu pa tādai precei gadās, pat klātienē, kad paver maisiņu un uzjumdī, gadās.
Dzīvokli skatoties gan šķērmi sametās, kad tualete smakoja pēc smēķiem, atradās dziļākajā galā, ka ne izvēdināt visu dzīvokli nepiesmirdinot. Nokautrējos pajautāt paši tur kūpina vai no kaimiņiem velk iekšā, bet neriskēju pat apdomāt, jo no slēgtām telpām smaku ārā tiešam tikai ar remontu un tāda plānā nebija.
L. B.
Cigarešu smārdu nemaz tik viegli nav izmazgāt,ja ir kārtīgi iesūcies.Visbriesmīgāk ir pelējuma smaka un dzīvnieku spalvas.Diemžēl ,satiekoties uz ielas klātienē,smaku nevar just,tikai aiznesot mājās un izņemot no iepakojuma.
magdalenalett
Bet jā, tas cenas lietotām drēbēm... kosmoss!! Vai tiešam šīs portāls ir tipa mini veikals, ar kura stārpniecību var nopelnīt?
:-0) Man kauns likt lielas cenas, jo skaidrs, kā var arī jaunu no veikala (īpaši atlaižu laikā) dabūt, un pat smukāku un izmērs der, un var apmainīt, ja kas. ;))
mary5891
katram laikam tīrībai un kārtībai savas robežas. Man gribēja iesmērēt it kā tīŗu un ļoti labā stāvoklī esošu virsjaku bērnam. Labi, ka tikos klātienē, ne tīra un ne ļoti labā stāvoklī, gar piedurknes vīlēm visā garumā ļoti netīras svītras, laikam nemaz nav tikusi mazgāta, pleķis tieši priekšpusē, bet apgalvo, ka izmazgāsies. Ja pirktu ar sūtīšanu, būtu ļoti vīlusies. Par cenām arī - šeit pat tirgo labi panēsātus apavus, kur bērnu apava zole bezmaz savu jau nokalpojusi, bet jāmēgina jau notirgot arī miskastei domātas lietas. Man personīgi būtu neērti kādam tādus tirgot, jo piekasīgi skatos gan savas tirgojamās, gan citu tirgotās lietas, kuras vēlos iegādāties. Ja saka, ka ļoti labā stāvoklī, tad arī jābūt ļoti labā stāvoklī - manā izpratnē tā ir lieta, kas vispār bez jebkādiem defektiem.
janetajumtina
Mums ar draudzeni ir izstrādājies joks,piemēram,apaviem attirst maliņa,smejam,ka jāmet andelē,jo te par lielu naudu pat tādas lietas cenšas pārdot :D Protams,redzu,ka tādas lietas arī pērk,tas nav saprotams. Jā,var skatīties kāda veida defekts-ir nepamanāmi,ir labojami,bet bieži vien nākas redzēt pilnīgi netīrus apavus,nelabojami sašvīkātus,saplēstus,bet savus padsmit eiro prasa. Kādēļ?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.