Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Uz cik ilgu laiku tiks portāls apturēts?

Kur tagad likties visiem pārdevējiem? :))) Kur likties pircējiem??? Tik foršas lietas atķeksētas uz vēlāku iegādāšanos un še tev :((
sendrali
Nu, es ļoti ļoti ceru, ka tas ir tikai uz vienu nakti, vai diennakti..!
Citādi tā jocīgi.. Gan jau daudzi tikko ielikusi sludinajumus, par ko, protams, ir samaksājuši, un ja portāls aizveras, sanāk, ka naudiņa čušš..
andelemandele-administracija Administrācija
Dārgās, dāmas!
Portāls tiks apturēts uz dažām stundām. Tiks veikta portāla datu migrācija uz citu datu centru un IP adreses maiņa.
Portāla darbības atjaunošanas laiks būs individuāla katram lietotājam. Iespējamais laika periods varētu būt no dažām stundām līdz pat diennaktij. Tas šoreiz ir atkarīgs no katra lietotāja interneta piegādātāja - cik ātri tie atjaunos portāla jauno IP adresi.
Mēs piešķirsim 3 dienas publikācijas laika visiem aktīvajiem sludinājumiem.
vvkat
Vai beidzot atbildēsiet? Nesaņēmu Jūsu solītās dienas, jau nedēļa pagājusi un 3 manu sludinājumu termiņš beidzās šodien. Vai nu atgrieziet naudu atpakaļ par visiem maniem aktīvajiem sludinājumiem zaudēto 1 nedēļu, vai pagariniet visus kā solījāt!
vvkat
Vēl arī gaidu, kad pievienos 3 papildus dienas visiem sludinājumiem...
Daudz sludinājumu bilžu portālā vēl joprojām neparādās, sekojoši tad arī pircēji neredz preces, kas tiek pārdotas, sakarā ar Andele Mandele portāla atjaunošanu...
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.