Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Nevaru pievienot sludinājumu,jo nelādē bildes.

Sveikas, sakiet vai kādai ari tā ir?! Mēģinu jau visu dienu pievienot sludinājumu,bet bildes neladējas iekšā,beigas izlec logs,lai pārbaudu interneta savienojumu,bet es stabili zinu ka viaa ir ok.🤯
lana.s
Mēģiniet velreiz. Man bija tieši tā pat. Kad gribēju apmaksāt ar naudu maciņā, parslēdza uz lapu ar 404 kļūdu. 4 reizes mēģināju ievienot sludinājumu, ar piekto aizgāja. Varbūt visi uzlabošanas darbi nav pabeigti, tāpēc lapa var nestrādāt.
snorkes-jaunkundze
Man tā pati problēma.Nevaru caur mobīlo aplikāciju pievienot bildes
Parādās info- pārbaudiet interneta savienojumu.Ar to viss ir ok.jo šīs pašas bildes bez problēmām varēju ievietot Atver Skapi.Par šo problēmu uzrakstīju andeles administrācijai- man ieteica to pašu- pamēģināt caur pārlūkprogrammu.
Brt fakts kā tāds- kāpēc man 2 dienas jāčakarējas, jācer ka sanāks, tad jārakstās uz administrāciju..Kāpēc man jāmeklē citi veidi un iespējas lai ievietotu šeit savas bildes par samaksu?
Kāpēc portālam mūžīgās problēmas?
Nu reāli- tas sāk besīt! Un vēl aizvakar kad portālā veicot saraksti ar potenciālo pircēju nevarēju viņai personīgā sarakstē pārsūtīt bildes( jo sludinājumā no 4 bildēm 2 nebija redzamas)...Atkal sarakste ar administrāciju, ok.problēma tika novērsta.
Ja portāls zina, ka būs nopietna " pārcelšanās" tad laicīgi vaig izziņot un uz to nedēļu" klapējiet bodīti ciet".Redz to negrib darīt jo tad zadē naudu.Bet cik ilgi var šitā čakarēt cilvēkus?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.