Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pliki berni

Kada Jums ir atteiksme pret maziem berniem kuri ir pliki publiskas vietas? Bernu laukumos, juraa, un t.t. sodien man 3 cilveki pateica ka esmu neadekvata. Vispar nesaprotu kas ir ar galvu? Kas par neadekvatiem kompleksiem?
santan
Savai 2 gadniecei pludmalē ļauju būt kailai, jo peldkostīms samirkst un tad ātri auksti paliek.Bērnu laukumā gan ne, tas tiešām tā nedaudz jocīgi liktos,bet ka jau parasti katra jautājumā - cik cilvēku, tik viedokļu.
iimmee
Ar galvu,domāju,Jums pašai nav kas kartībā. Pati arī plika publiskās vietās ejat? Ja bērns,tad var? Ir ētika,ir kaut kādas normas,tam nav nekāds sakars ar kompleksiem. Ja Jūs tāda "bezkompleksaina",tad izejat plika kur "publiskā vietā"...ātri vien Jūs aizvedīs galvu pārbaudīt. Mācieties cienīt savu bērnu.
bfi34
anzhelika jaarstejas ir jums!
fuuj man ari pretigi kad redzu bernus plikam dirsam pludmales! Kapec visiem ir jaskatas uz svesu bernu organiem? Nu un ka tas ir mazs! kur problema uzvilkt bernam peldbikses? kas tiem vecakiem galva kad lauj skaidrit bernam visu prieksa plikam?! kas tas par iemeslu lai nevilktu bikses? pludmale ir tik pat publiska vieta ka parejas. kpc man peldoties ir jaskatas uz dzimumorganiem? kads tur sakars kompleksiem? berns nearko neatskiras no pieaugusa, pati tatad ari plikiem pupiem skraidat pa pludmalem:? ja jau nesaprotat kas mums ar galvu, tad vrb nevajag dzemdet un radit tadus pasus ka pati? kadiem tarakaniem jabut lai nesaprastu tiri etikas normas!
manasperles7
TAS KA JUMS IR BERNINS, TAS KA VINS JUMS LIEKAS ENGELITS, TAS NENOZIME, KA CITI DOMA TAPAT KA JUS. JUSU BERNA PLIKUMS LIEKAS SKAISTS TIKAI JUMS, UN BERNA PAKALINA LIEKAS IDEALA TIKAI JUMS, JUS TO MILOJAT UN BUCOJAT UN TAS IR NORMALI, BET CITIEM TA IR TIKAI PLIKA DIRSA UN IZRAISA RIEBUMU UN ARI TAS IR NORMALI, TAPEC CIENAT SAVU BERNU, UN AIZSTAVAT VINA INTERESES KAMER VINS PATS TO NEVAR UN NEMAK UN PAT NESAPROT, BET JUMS JASAPROT,KA JUS NEDRIKSTAT PAKLAUT SAVU BERNU CITU NOSODOSIEM SKATIEM , SLIKTIEM VARDIEM UN DOMAM. MAN IR 3 BERNI UN ARI MAN RIEBJAS PLIKI BERNI SABIEDRISKAS VIETAS, DZILI PRETIGI IR NOSKATITIES KA MAMMAS BUCO TAS PLIKAS PAKALAS UN NEKAUTREJAS TOS MAZOS VISUR BAZT KA ZELTA IZSTRADAJUMUS CITIEM ACIS, KAUT PATI TAPAT BUCOJU SAVU BERNU PAKALAS UN MAN LIKAS KA TAS ZELTA BUMBULITS IR ZEMES CENTRS...BET TAD VINS IR T I K A I J U M S, CITIEM NEEE, TAPEC CIENISIM, SAVUS BERNUS, CIENISIM SEVI, CIENISIM CITUS UN GERBSIM SAVUS ZELTA GABALUS NORMALAS DREBITEES, BIKSITEES, NU NORMALI, LABAK , LAI JUSU BERNU NEVIENS NEIEVERO NEKA RAIDA JUSU ADRESE NOSODIJUMU, JUMS JAU TAS NEKAITES A BERNAM GAN, BERNA BIOLAUKS IR NEAIZSARGATS , UN TAD BRINAMIES, OI , KAPEC SLIMOJAM...A VOT TAPEC ,KA KADAM NU DRUSKU KAUTKAS PIERIEBAS UN VINS NE VISAI LABI PADOMAJA PAR BERNINU
manasperles7
VISPAR JOCIGI, CILVEKS IT KA JAUTA PEC CITU VIEDOKLA, BET TAI PASA LAIKA PATS SUTA VIEDOKLA IZTEICEJUS ARSTETIES....TATAD GRIBEJAS DZIRDET TIKAI TO, KA TE VISI ATBALSTIS PLIKO DIBENU RADISANU, BET SORRY, CILVEKIEM TOMER TAS NEPATIK.....UN ........CILVEKAM TAS NEPATIK, CILVEKS PALIEK DUSMIGS, . ATLIEK DOMAT, VAI NU MAMMITE IR LOTI LOTI JAUNA , VAI SAKAPIS GALVA MAMMAS SINGROMS, VAI VIENKARSI GRIBAS IZKASITIES
Lady Luck
Vienrēiz lasīju viena psihologa teikto, cilvēki, kas raksta ar lielajiem burtiem tikai un liek daudz izsaukuma zīmes, ir psiholoģiskas problēmas, par ko pats cilvēks pat iespējams nenojauš. Es ieteiktu Jums ieklausīties manā sacītajā. Varbūt pati mazliet atdekvātāk un konstruktīvāk iemācīsieties izteikt savu viedokli. Gan negatīvu, gan pozitīvu, bet mierīgi, lai tas neizklausās pēc gaiļa, kuram tikko nocirsta galva.
andele.mandele
Es arī nevarētu savu bērnu palaist pliku publiskā vietā, tas liekas dīvaini. Vienīgais kur savai meitiņai ļauju paskriet ar pliku dupsi, tas ir privātsētā savā peldoties baiseinā un čalkājoties gar ūdeņiem, kur neviens manu bērniņu neredz. Tikai es. Publiskā vietā rokas neceltos noğērbt bērniņu pliku. Taču arī bērniņam ir savs privātums, kas nav visām acīm jāredz.
deizzy
Mīļie cilvēki, cilvēks tikai pajautāja viedokli, bet te dažas ar tādiem uzbrukumiem metās virsū. tipiskie latvieši. Protams es piekrītu vairumam,ka publiskā vietā kur ir citi cilvēki nevajadzētu pliku bērnu laist, tam ir mājas domātas. tīri varbūt tādēļ ne nerastos kādas konfliktsituācijas kā jau autore rakstīja. man pašai ir vienalga kādi staigā citi bērni,man netraucē,ka pliki. bet es savu pliku laižu tikai mājās pagalmā vai pie draugiem pagalmā, iepriekš pajautājot vai nav iebildumi.
publiskā vietā vienmēr atradīsies kāds kam tas traucēs. citreiz pat par tādiem sīkumiem piesienās,ka labāk vnk saudzēt savus nervus
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.