Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pieredze ar Pasta staciju.

Sveiciens! Pirmo reizi izmēģināju sūtīšanu ar Pasta staciju. Pirmais piegājiens - visas kastītes pilnas, nav iespējams nosūtīt.
Otrais piegājiens - nosūtījām, šķiet, viss ok, klientu serviss laipni izskaidro, kas un kā. Atnāk sms ar kodu un sekošanas linku.. Un.. Jau nedēļu paciņa stāv ar statusu "ceļā uz Piegādes pasta staciju".
Sazinājos, teica, iespējamais iemesls, ka "paciņa nav piefiksējusies". Palūdza aprakstīt paciņas izskatu un saturu. Visu nosūtīju, gaidu atbildi.
Jautājums, vai kādam ir bijusi līdzīga pieredze un vai ir izdevies atrisināt (un kas palīdzejis).
chikkka
Nepatīkama pieredze - pēdējie 4 sūtījumi iestrēguši vismaz uz nedēļu. No tiem 3 veiksmīgi atradās, kad pati sāku interesēties. Šobrīd gandrīz mēnesi meklē pēdējo sūtījumu. Šodien uzzināju, ka kurjera kļūdas dēļ izsniegts nepareizajam klientam, visticamāk zudis uz neatgriešanos. Atsūtīja kompensācijas veidlapu - izskatās, ka vienkārši pārsītījuši pēdējo saņemto iesniegumu ar cita klienta datiem (vārds, uzvārds, personas konts un pat bankas konta numurs)... Sola mēneša laikā izmaksāt kompensāciju. Līdz 40 EUR itkā pat nevajagot pievienot dokumentus, kas apliecinot preces vērtību. Naudu atgriežot mēneša laikā - tā stāstīja PS klientu servisā.
katrinare
Man uz epastiem vairs neatbild. Šodien pieprasīju arī to kompensācijas veidlapu, redzēsim, kā tas beigsies.
Bet vispār dīvaina situācija. Pakas statuss "ceļā uz piegādes staciju". Tas nozīmē, ka kurjers no manas kastītes paku ir izņēmis, bet tālāk nekur nav nodevis. Un tas nekur un nekā nav piefiksējies. Paka arī nekur nav atrodama. Meitene no klientu centra man kaut ko murmināja par ne godprātīgiem klientiem. Kā gan tur var būt klienta vaina, īsti nav skaidrs.
Nupat bija situācija. 17.07 ar mani sazinās pircēja un lūdz atsūtīt PS izsekošanas kodu - neesot saņēmusi paciņu, kuru nosūtīju 8.07!!! Arī paskatos, ka pēdējais pakas statuss no 9.07 "ceļā uz piegādes staciju". Sazvanīju klientu centru - iespējams, kurjers esot pazaudējis uzlīmi (to viņš uzliekot, kad izņem paku). Atradām pēc pakas apraksta noliktavā Rīgā. Pircēja arī jau bija sazvanījusi PS un viņai teikuši, ka tajā dienā kaut kāds juceklis bijis un tagad viņi vienkārši gaida, kad kāds tās paciņas meklēs. 18.07 jau bija izsūtīta paciņa un kliente to saņēma.
Nepatīkama pieredze. Turpmāk, ja sūtīšu ar PS, līmēšu adresi virsū, lai var atrast, ja nu kas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.