Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Portāla noriets?

Vai tikai man liekas, ka portālam noriets sācies vai citiem arī? Preces ne tikai nepērk, bet nav pat skatījumu. Nevienam nekas neinteresē. Ieliku šodien vienu lietu ss. Lv 3 stundu laikā pārdevu, bet šeit neviens pat neskatījās. Pie tam sludinajums bija bezmaksas.
Tas, ka portālā rakstīts, ka katru dienu 70 jauni lietotāji ir pilnīgas muļķības, un neticu, ka online ir ap 1000 lietotaji... Neiet matemātika. Sanāk, ka 70 katru dienu piereģistrējas un tūlīt izdzesas, jo tad online vajadzēja būt piem. 70 cilv. X 30 dienas mēnesī ir 2100 un pareizina ar 12 men. Tad gadā pieaugums būtu pasakains. Bet tā nav.
janetajumtina
Neteiktu,ka neviens neko nepērk,ar pārdošanu nekas nav mainījies,vienīgi,protams,ka nogalē,kad lielākajai daļai ir brīvdienas(man nav :D ,bet apskaužu tos,kuriem ir),siltajā laikā ir jūrā un visur citur,attiecīgi andele ir pēdējā plānā.
Par norietu-esmu jau iepriekš minējusi,ka ļoti pietrūkst no adminu puses publiska komunikācija,paziņojumi.Tas pagaidām ir atstājis iespaidu,ka portāls pat viņiem nav vajadzīgs.
helena6
Lietotāji nav aktīvi arī darba dienās . Kādreiz arī vasarā cilvēki rakstīja, kaulejas. Tagad pat sludinajumus neviens neskatās! Es šodien ss šo to ieliku. Tur stundas laikā bija tik sludinājuma skatijumu cik te mēneša laikā. Neskatoties, ka brīvdiena.
punduris
diez vai tas, ka precei nav skatījumu, kaut kādā veidā ir saistīts ar portāla norietu. ne vienmēr viss, kas pašam liekas baigi labs, ir aktuāls citiem vai auditorijai, kas apgrozās attiecīgajā vietnē. ss.lv salīdzināt ar andeli ir diezgan drosmīgs gājiens :D
punduris
jūsu piedāvājumā ir preces, kas vairāk tiešām aktuālas ss.lv auditorijai, ne andelei.
salidzinājumā ar atverskapi, kur arī šad tad ievietoju sludinājumus, atsaucība ir krietni zemāka kā šeit, bet tādēļ nav ienācis prātā, ka skapis iet uz grunti :D
helena6
Es ss šodien ieliku bērnu ratus un bija pircejs uzreiz. Sludinajums bija bezmaksas. Šeit sludinajums maksā 0,75 lai pārdotu ratus. es vairākus mēnešus šeit tirgoju un ratus nevienam nevajadzēja. Te pat skatījumu nebija.
punduris
jūs izveidojāt diskusiju un jautājāt viedokli. es atbildu, ka kritiskāk jāizvērtē ko un kur liek pārdot, lai nerastos iespaids, ka pie vainas ir portāls, attiecīgi jums radot liekus izdevumus. bet, ja problēmu vieglāk ir meklēt citos, nevis izvērtēt savu rīcību tad droši, varat mani uzskatīt par korķi pudelei :)
helena6
Palasot Jūsu komentārus arī citās diskusijās, liekas, ka murgojat.
Kas Jums liek domāt, ka bērnu rati ir prece ko kāds reti pērk reti? Tāpēc ka pašai nav bērnu? Un kura no manām precēm neatbilst andeles formatam, bet ss?
punduris
paldies, man ir bērns un ratus nesen arī nopirku :) rati nav prece, ko vidējais pircējs meklē andelē, bet pa taisno dodas uz ss un feisbuku. andelē vidēji cilvēki meklē sieviešu apģērbus un aksesuārus, kosmētiku kā arī apģērbu bērniem. pārējo, tomēr, pērk retāk, ieskaitot grāmatas un mājsaimniecības preces.

protams, ja ir vieglāk izteikt kādus tukšus minējumus par mani un manu ģimenes dzīvi, tad lūdzu, bet jūsu andeles statistiku tas nekādi neuzlabos.
janetajumtina
Dāmas,baigo putru esat te ievārījušas :D manuprāt,Ievas doma bija tāda,ka ko tu pērc biežāk?Ratus katru mēnesi vai,piemēram,kleitu katru mēnesi? Domājams,ka variants par kleitu(jebšu apģērbu kā tādu) uzvarēs. Tas nenozīmē,ka ratus nepērk,protams,ka pērk,bet cilvēkiem regulārāks pirkums ir drēbes/somas/aksesuāri ,rati ir tāds viens pirkums ilgam laikam.
Lūdzu,nenoēdiet mani. :D
Ir jau meitenes, kurām, skatos, rezervē un pērk. Varbūt tāpēc.. ka var tikties klātienē vai ir ejošā prece. Ir lietas, kuras patiešām šeit grūti notirgot, bet ir, kuras nopērk...uzreiz. Ar atverskapi stāvošajiem ūdeņiem... nesalīdzināsim.... Bet patreiz atvaļinājumu pie klusums.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.