Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

ko darīt ar šādām pārdevējam?

Pirku kurpes, aprakstā jaunas, dzīvē papēži nodrazti. Prasu vai ņems atpakaļ, bet mani nolama!!!

L. B.
Es stipri šaubos,vai TH var tirgot par 15 ar atzīmi jaunas?To,ka 80% piekabina aprakstā jauns,tikai dažas reizes uzvilku,ir fakts.Jaunas maksā 79,uz atlaidēm var dabūt no 39-49.Bet melot nav smuki,tirgojot preci ar defektiem.
Admin ziņoju, atsauksmi atstāju ar visu atbildi. Mani visvairāk šokēja atbilde... būtu normāli atbildejusi, kā sajauca aprakstu vēl ko, nē, neņemsu atpakaļ.. Bet tā!!! Vienmēr esiet uzmanigas, prasiet papildu foto.
lana.morisa
Man arī tā gadījās. Nopirku kurpes labā stâvoklī 17 + 2,88. Nobildēts bija perfekti, nekàdus defektus nevarèja resort. Atsūtīja - es biju šokā. Vēl atļāvās apvainot un ielika sliktu atsauksmi par mani kā pircèju.
Ļoti nepatīkami, jūtu Jums līdzi😥
janetajumtina
ps. skatos,viņa Jums atsauksmē atbildējusi ar šo :
''Cik nozelojami ka sada tipa mazturigas sievietites eksiste.grib pa velti lux mantu un vel izvirza pretenzijas.
Istas andeles meitenes sapratis:)
Prozit;)''


Nu,pi****s,viņa izliekas par baigi fencī šmencī,bet apskatījos viņas pārdotās lietas-viņa viņas ņem tirgū? :D Viņa vispār zina,kas ir Lux?
Kā arī jebkurš,kurš sevi pozicionē par baigi šiko,stipri šaubos,ka viņam skapī būs saplēstas vai netīras lietas. Tur kaut kas nav īsti kārtībā,citai meitenei arī tieši tāpat atbildējusi. Man tā ''bagātība'' šķiet neīsta,jo pārdotās lietas ir no aizvēsturiskām kolekcijām,kuras iespējams izrāvusi humpīšos,bet ieraugot brendu,domā,ka pirmā lēdija ciemā.
Jā,skarbs komentārs,bet ne vārdu nenožēloju,redzot kā viņa raksta autorei.
janetajumtina
Viņa izskatās pēc cilvēka,kuram šie 15 eur ir viss(vienalga kā tur sevi pozicionē),jo jebkurš cilvēks,kurš ir pie veselā saprāta un vēl ar finansēm,nekad šādi nerīkotos. Kā arī-pat,ja būtu kāds nemanāms defekts bijis,tad nekad šādā veidā neatbildētu. Nav jau smuki izdomāt savu scenāriju,bet man personīgi pat ļoti izskatās,ka tur no šika nav ne miņas,redzot kādas lietas viņa ir pārdevusi.TH pat nav LUX prece :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.