Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Vnk jautājums šeit visiem. 🌞

Kādēļ andelē cenas ir 2x lielākās nekā precēm ar atlaidēm parastajā veikalā un internetveikalā?

Kāpēc brīvi atļauts tirgoties ar humpalās iegādāto, vai pa tiešo no humpalu veikaliem?

Kāpēc pārdēvēji nenēs atbildību par pārdoto?

Kāpēc lietotas preces ir kosmoss dārgās?
Manuprāt, lietotas drēbes, tas ir kaut kas max. līdz 10 - 20 € (jā tas zīmols tik vērtīgs). Pircējs, kam ar statusu problēmu nav, nepirks lietotus zīmolu preces, un lietots jau nemaz neizskatīsies tik svaigi, tādēļ varēs to mānīt... vai arī kāda jau stārpība.



Es te jau pāri par 200 precēm iegādājos, var redzēt profilā, bet gandrīz visas iegādàjos ar papildus atlaidi, ko lūdzu pārdēvējiem, jo tas cenas pārsvārā nebija adekvātas un realās priekš lietotām lietām. Paldies visām meitenēm, ar kurām līdz šim sadarbojos, kā andelēšanai nebija komerciālā rakstura.

Komersanti man atlaidi nebija dēvuši, vai arī palika ļoti neapmierināti ar piedāvājumu pārdot lētāk.

Dālos ar savu pieredzi un andelēšanas knifiem. Varbūt nodēr. :))

Maksa par sludinājuma izvietošanh ir neadekvāti liela. Kā jau minēju, jāpārskata npteikumi un jāļaui ievietot bezmaksas sludinājumus pērlēm, kuru cena nepārsniedz 5,- € vai arī pat 10,- €
Zane !
Nevar tā vispārināt, nu nav viss 2x dārgāks.
1. Ja 2x dārgāk nekā veikalā ar atlaidi, tad jau sanāk, ja veikalā maksā 100e, atlaide ir 50%= maksā 50e veikalā.
Un ja šeit ir 2x dārgāk, tad sanāk, ka šeit lietota prece maksā tos pašus 100e 😀
Bet ok, vienalga.
Piem. Ja veikalā botes maksā 170e, super reti kāds uzliks 50% atlaidi tādiem apaviem.
Tad pa cik jums liktos adekvāti pārdot šādus apavus šeit? (Lietotus, bet labā stāvoklī)
Pa 20e?
Nu tā nenotiek. Tas būtu tas pats, kas izmest ārā.
Protams, būs kāds kurš arī pārdos pa 20e, bet lielākoties tā nebūs, jo šeit pārdodot lietas, manuprāt, cilvēks grib ne tikai 100% atbrīvoties no lietām, bet kaut ko mazliet “dabūt atpakaļ”.
Citādi, ar labdarību var nodarboties arī citur, ej un noziedo sev lieko labdarībai.
magdalenalett
Bet izskatās, kā grīb nodarboties ar labdarību.

Par apaviem, nepiekrītu.
Es iepērkos www.bestsecret.com , un bieži pamanu, piem. tur konkrēts gadījums, Thomas Sabo piekāriņš, no 40 Eur ir ar super atlaidi par 7 EUR, bet Andelē tas piekāriņš maksā 20 eur!!! :))

Nu, un vèl entie apavi, kas ir lieliski, foršā zīmolā, bet pēdējie izmēri, bestsecret no 200 eur uz 50 eur ir nolaista cena, bet šeit pārdod par 100 eur..
Zane !
2. “Pārdevēji nenes atbildību”
Uzņēmumi nes, kurš vairāk, kurš mazāk, pārdot sevis izplatīto preci/pakalpojumu.
Bet šis ir portāls, kurā ir nez cik tur lietotāji, neviens neies un nekontrolēs katru lietotāju, jo kā jau lielākajai daļai uzņēmumu utt, primāri ir nopelnīt ar pamatdarbību.
Vai tas ir maz reāli administrācijai izčekot katru sūdzību?
Kas vienam labs, tas citam s*ds, nekad tas nederēs visiem
Zane !
Es personīgi nepērku lietas internetveikalos, es nezinu labākos saitus, kur super duper izdevīgas cenas.
Vai man tāpēc savas botes, kuras veikalā piem. nopirku pa 200e būtu jāpārdot pa 10 vai 20, jo man nezinot, ka tur kaut kādā internetveikalā viņas uz atlaidēm var nopirkt pa piem. 100?

Man draugs nopirka Spices Timberland veikalā botes pa 140 vai 150e, uzvilka 1 vai 2x un saprata, ka kaut kas spiež vai berž, vairs neatceros. Un šeit es viņas pārdevu pa laikam 75e.
Liekas viss pareizi
janetajumtina
Es parasti vienkārši nepiesakos pie precēm,kuras maksā vairāk kā man gribētos maksāt. :D Neredzu iemeslu pārdevēju bombīt ar to,lai pārdod lētāk. Tā jau ir mana problēma,ka gribu maksāt mazāk,nevis pārdevēja vaina vai kā citādāk to nosaukt.
Ir cilvēki,kuri,piemēram,netrāpa uz atlaidēm,sapērk par pilno cenu un ar laiku pārdod,kad varbūt jau šī prece ir paspējusi arī veikalā būt uz atlaidēm.
Kā arī ne visi zina tādas lapas,kurās ir šīs atlaides,variantu ir tik daudz,bet atkārtošos-neuzskatu,ka man tādēļ būtu jādusmojas uz pārdevēju,ka viņš pārdod par tik,cik es negribu maksāt. :D Var vienkārši nepirkt.
Zane !
Tā varētu teikt, bet nu visi grib pelnīt un pastāvēs kamēr kāds viņus tā riktīgi neizpurinās par kaut ko.
Jo nu mēs varam cepties un ņemties, ja augšējais gals redz, ka lietotāju skaits nesamazinās, nauda nāk.
Ko viņiem vairāk iespringt
punduris
Es saprotu, ka jums šeit baigi nepatīk. Varbūt tad nevajag pirkt neko ;) būs vieglāka dzīve.

Andele tāda pati humpala vien ir, bet to kaut kā daudzas nesavelk kopā. Second hand ir second hand - vienalga pirkts humanā vai rda vai šeit. Pēc kā jūs sazīmējat, kur ir pirkta prece un cik ilgi valkāta, pirms pārdota tālāk? Tīri intereses pēc.

PS katrs te liek kādu cenu grib. Nekur nav aizliegts tirgot dārgāk kā veikalā. Negribi nepērc. Administrācijai tas nav jākontrolē.
punduris
Kaulēšanās un atlaižu dīkšana nav andelēšanās knifs. Un pārdevēji, kuri nedo atlaidi nav uzreiz komercdarboņi.

Visvieglāk ir pirkt lietas, ko var atļauties, jo diez vai bez nokaulēta džempera vai zābakiem kāds staigās pliks.
punduris
Lai varētu objektīvi spriest par cenas un kvalitātes samērīgumu, jums ir jānopērk no katras kategorijas vairāki desmiti līdz simti preču (atkarībā no sludinājumu skaita). Tāpat šis nav veikals, kurā pārdod desmit vienādus t kreklus un 15 kleitas, bet gan tirgus, ar tūkstošiem pārdevēju, kuram katram ir savs piedāvājums. Tik pat veiksmīgi būtu šādu pētījumu veikt rīgas centrāltirgū, lai noskaidrotu vai desas un piena kvalitāte atbilst cenai un kaut kur citur nav lētāk.
magdalenalett
Kad cena neatbilst tan, ko piedāvā, kaulēšanās ir pamatota.

Andelē portālam nav nekur sauklis "Pārdod dārgāk vai nopelni klāt!". Andelei ir sociālās uzņemējdarbības funkcija, kas neparedz lielas pelnīšanas iespējas, bet portāla videi jābūt sakārtotāi, kas reāli nav tā.
punduris
Tad rodas jautājums ko jūs šeit meklējat un vēlaties iegādāties, ja viss ir dārgāks un viltots. Nepilnu četru gadu laikā neesmu iegādājusies ne ko viltotu ne saplēstu vai izmetamu un nepareizu. Laikam manas ekspektācijas pret lietotu preču veikalu nav tik augstas 🤦🏼‍♀️
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.