Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Krāpniece Diana Rastopcina

Krāpniece Lv36haba0551042020254 Diana Rastopcina. Biju ielikusi sludinājumu ka meklēju sporta tērpu uz garu augumu un šī dāma piedāvāja dažādus neorģinālos sporta tērpus un apavus. Ilgi domāju, bet tā kā neko veikalā nedabūju tad pasūtīju. Nu jau ir pagājusi nedēļa, bet paciņas nav. Stāsta ka problēmas ar Omnivu. Solījās pārskaitīt naudu atpakaļ, bet tā arī nav atskaitījusi.Tirgojas arī www.andelemandele.lv.
www.andelemandele.lv
kit2019
manasperles7
JAAAAAAAA, ANDELE TIKAI DAZAS DIENAS.......NU , LIEKAS ---VISAS MES KADREIZ ESAM NEPAZITAS, BET TOMER,,,,,,,,NEVIENA ATSAUKSME,,,,,,,NU BEEDIGI. NU JARAKSTA ADMINIEM, LAI LIEK PROFILAM BRIDINAJUMU , BET TAS JAU PATIESIBA NEKO NEDOS, IZDZESIS SO PROFILU UN UZTAISIS JAUNU,,,,,,ZEL , KA TADAS CUUKAS GREMDEE CILVEKU UZTICIBU, PATIESIBA SIST TADU VAJAG, AIZBRAUKT, UZMEKLET UN SADOT.
D K
Nav tiesa! Ja ir iesniegums, tad būs arī rezultāts. Pirmo ņems to meiču, un tad jau tā ķēde pavelkas.
Tas strādā, saku no savas ģimenes pieredzes. Beidzās ar to, ka tas krāpnieks lūdzās, lai atļauj viņam atdot to naudu😁
Nu tikai, tas nenotika uzreiz...
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.