Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Omniva

Sveiki!
Vai kāds var dalīties pieredzē un vai kādam ir bijusi līdzīga problēma? 😓
Vakar saņemu SMS ar kodu. Atvērās durvis, lai varu saņemt paciņu un bērns garām skrejot aizvēra tas, es nepaspēju izņemt sutījumu 😔 Protams zvanīju Omnivai. Saka, ka teorētiski “Lodziņš” skaitās tukšs un palīdzēt īsti nevar..
jmatjakina
Ieteica gaidīt, piebildot, ka ja neviens nepaņems paciņu, tad būtu iespēja viņu sameklēt..ar laiku... Man bija līdzīga situacija pasta stacijā, atvēru, lai ielikt sūtīšanai savu paciņu, bet tur jau stāvēja paciņa, es uzreiz zvanīju un man telefoniski teica ko darīt, bet teorētiski varēja viņu paņemt, ielikt savu un atā.. bet Omnivai nav tādas opcijas - pieslēgties attālināti
‘ Maija
Man nosūtot 2x bijusi situācija, ka atveras durvis un tur jau priekšā paciņa... zvanīju Omniva, tur nosauca kodu, lai "atrasto" paciņu pārliktu citā nodalījumā. Principā, sanāk, ka jācer uz nākamā sūtītāja godaprātu (ja atceraties, kuras durvis tās bija, varbūt var piekabināt zīmīti ar situācijas aprakstu un savu telef.nr.).
dizuel
... bet laimīgi atradās pēc 3 nedēļām, zvanīju gan katru dienu uz omnivu. Vienreiz man arī bija iekšā paciņa, zvanīju uz omnivu, teica, ka neko darīt, paņēmu un uz saņēmēja nr.zvanīju. Trešo reizi, arī paciņa pazuda, uzrādijās, ka saņemta, bet saņēmis bija kāds cits, ar omnivas izsekošanas kamerām tika atrasta persona, kura izņēma un pircējs saņēma paciņu 2 nedēļu laikā- bet arī neatlaidīgi zvanījos, lai meklē
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.