Hei, hei! Nezaudē modrību arī svētku laikā - izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz nosaukt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Каталог

Uzmanību - krāpniece!

Nekādā gadījumā neiesaku sadarboties ar šo lietotāju Līga Līga www.andelemandele.lv.

Jau vairāk kā mēnesi neesmu saņēmusi smaržas. Dažāda veida atrunas u.tml.

Jāsaka, ka pati vien esmu vainiga- atsauksmes vien izlasīju pēc naudas pārskaitīšanas. Pameklējot internetā, atrodas info, ka jau senāk ir veikta krāpšana.
sauleskakisxxx
Nekādā gadījumā nevajag vainot sevi, ja neesi atsauksmes izlasījusi! Nevajag ļaut krāpniecei iedzīvoties uz Jūsu rēķina! Nekauņa dažas pircējas dienā apkrāpj pa ~20eur katru, un var tīri labi dzīvot un izlikt slazdus jauniem upuriem! Pēc pieredzes saku - jādodas ar iesniegumu, konta izrakstu un izprintētu saraksti uz policiju. Ļoti saprotoša pretīmnākšana, policija ātri nekauņu atradīs un naudiņa Jums tiks atdota. Lai viņa saprot, ka tā darīt nav labi. Diemžēl tādas nekauņas ir daudz. Tie ir kā darvas pilieni šeit, un ne tikai šeit, kur pārsvarā tomēr ir foršas un godīgas pircējas/pārdevējas! Nav atšķirības vai esi apkrāpta par 1.-eur vai 500.-eur. Tā ir apzināta krāpšana jebkurā gadījumā!
Комментарии больше не принимаются, ввиду того, что данная тема не активна уже более 30 дней.