Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Krāpniece!!!!!

Nepērciet rozā puskažoku, pārskaitīju sievietei naudu, un jau vairāk kā nedēļu neko nav atsūtījusi, kažoks vēl joprojām rādās kā pieejams. Portālā nāk online bet ziņas izlasa un ignorē, telefonu arī vairs neceļ un uz ziņām vairs neatbild. Kažoks bija kāzām, kuras būs jau šo piektdien, ceru, ka Jums tā nauda, ko no manis izkrāpāt dzīvē noderēs vairāk!!! Jūtos ļoti sarūgtināta, pirmo reizi dzīvē saskaros ar ko tik šausmīgu. Biju par to daudz lasījusi FB grupās, bet nedomāju, ka arī starp mums eksistē tādas nekaunīgas būtnes. Pretīgi ka šādas sievietes eksistē! Mana kļūda, ka paļāvos pirkt no cilvēka kuram nav atsauksmes.....
Sieviete kura tirgo kažoku - www.andelemandele.lv
mary5891
varbūt jau izdzēsās. Pēc personīgās pieredzes iesaku, pērkot preci, uztaisīt screenshotu ar preci un pārdevējas profilu. Vārdu nomainīs, bet preci tāpat varēs izčekot, ja ieliks atkārtoti. Facebook'ā ir grupas Krāpnieku saraksts un Krāpnieki internetā - ielieciet tur ziņu, varbūt publiskais kauns liks godprātīgāk rīkoties.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.