Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Manas AM nomedītās pērles ^.^

Cik saprotu, te jādalās ar apģērbiem, ko AM esmu nopirkusi, te visi apģērbi, ko šogad te esmu iegādājusi :)

Pirmās 2 bildes: svārki, ko pirku + svārki, ko saņēmu. Te mana kļūda, jo pārdevēja saka, ka svārki ir tieši tie paši un neprasīju papildus bildes un jautājumus, pat centrimetrus izrādās bija jājautā bildēt, jo norādītie neatbilda :(
Pirkums no www.andelemandele.lv

Un kleitiņa, kura saņemšanas laikā pazaudēja 5cm garumu. Piedevām, ne tikai 5cm pazuda, bet arī pati pārdevēja! :o
www.andelemandele.lv

Vēl vienā pirkumā pārdevēja nokļūdījās ar preces īpašībām, bet paņēma preci atpakaļ, tur viss izvērtās labāk kā cerēts, visu cieņu pārdevējām, kas atbild par savām kļūmēm!

Tad vēl nopirku locītāvu sargus, kas iztrādījās bērnu M izmērs, bet tika piedāvāts pieaugušajiem..

Kopsummā pa šo gadu viens veiksmīgs topiņa pirkums no www.andelemandele.lv

Iespējams, būtu vairāk pirkumu, bet pārdevējām ir tendence neatbildēt uz jautājumiem par konkrētiem cm, bet ņemot vērā, ka tikai 1 no 5 pirkumiem bijis veiksmīgs, varbūt tā pat ir labāk.

Ceru tēmu izvedeidoju pēc administrācijas ieskatiem :)
janetajumtina
Principā man ļoti patīk Tavs ieraksts! Varu pamatot kādēļ-šī sadaļa drīzāk varētu pārprapt par sadaļu ar nomedītām pērlēm,klāt pievienojot atsauksmes,jo ne vienmēr tās ir labas. Respektīvi nedaudz apiet sistēmu ,jo zināms,ka krāpnieku saraksts šeit nedrīkst būt,bet atsauksmju gan var! :D
rita-kl
Paldies! Labs ieraksts. Pilnībā pievienojos un man arī nav saprotams, kā var nopirkt apğērbu bez klāt pieliktiem aprakstiem cm, tas neprasa daudz laika. Un kāpēc man šie izmēri cm ir jāskaidro kaut kādās spec.sarakstēs uz kurām pārdevējas ne visai grib atbildēt. Ir jau arī ļoti laipnas un pretìmnākošas, tām paldies, bet šī sarakste aizņem tik daudz laika....... ka beigās pāriet gribēšana pirkt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.