Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Andele, Tev rūgta mandele

Mīļā Andele, Tu man ļoti patīc, bet Tavi īrnieki (reklāmas) sāk par daudz jaukties manā telpā. Cieš arī mūsu draudzība. Es vakar meklēju tikai pļūtenes puikam, bet tie īrnieki... Trakāk kā odi vasaras naktī - izsūc enerģiju un man neielādē bildes, ir tikai reklāmas, reklāmas...
Bet man ir cerība atrast tās ūziņas, nu negribu uz Rīgu braukt... Un vakar atcerējos, ka ir vēl Atverskapis 😏
Admini šo varbūt nelasīs, bet es ļoti gribēju šoreiz ieskrāpēt uz šīs sienas bērnišķīgo "Es te biju"! ✍️
punduris
apple tālruņu aplikācijā reklāmu nav. Android aplikācijā arī nē.
Vietnes atvēršana caur tālruņa pārlūku, nav aplikācija. Tur gan ir reklāmas, tiesa gan tikai divas. Web datora pārlūka versijā reklāmas arī ir dažas, parasti kkur neuzkrītoši sānā. Īsti nesaprotu, kas var traucēt.
krincese
Protams, ja Jums NAV reklāmu, attiecīgi Jūs tiešām nevariet zināt kā tās traucē tiem, kam IR reklāmas. Laikam te katram notiek kā kuram. Bildē piemērs. Nospiedu paziņojumu un pa visu ekrānu šāda reklāma. Un tās ir bieži, visur un uzbāzīgas. Jums nav nepieciešams mani pārliecināt, ka mani netraucē reklāmas. Bet paldies par pūlēm. :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.