Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Izskaidrojiet kads man!

Pilnigi nesaprotu jegu. Tiek ielikta pardosana prece. Un ntas reizes "pircejas" jauta: Sveika, vai pieejama? Loti velos iegadaties!
Un pazud momentali.

Jega jautat? :D Saprastu ja tas butu viens gadijums, bet tadi ir 20 :/
faberchee
Pazīstama situācija..Cik saprotu,cilvēks nav pārliecināts vai mantu pirks un tādā veidā atzīmē sev patīkamo lietu.Es gan labāk ielieku sirsniņu-"'like"'.Mani traucē šādi pieteikumi.Tas nozīmē ka 99,9 procentos preci šis cilvēks nepirks.Pagaidu 24 stundas un ja cilvēks neko vairāk neraksta ,pieteikumu izdzēšu.Savādāk maldina reālos pircējus,atkal jautājumi vai pieejams,un tad var pieteikumos norakties.
Godīgi sakot reāli krīt uz nerviem.
Laila La
Dažreiz gadās tā, ka kāda meitene vēlas pirkt kādu lietu, prasa konta numuru lai pārskaitīt naudu par preci un tad pazud.To es gan nesaprotu, var jau uzrakstīt , ka es pārdomāju, nepirkšu , nav iespējas, naudu iztēreju,, vai atradu citu lietu. Negaidiet un tt.Tas ir tik vienkārši -uzrakstīt .
janetajumtina
Tā jau ir klasika nto gadu garumā. :)
Viss jau ir stipri vienkārši-tas netiek uztverts nopietni,prece tiek pirmajam,kas par to samaksā naudu.
Reizēm,protams,tās,kas velk garumā,nesamaksā,satrakojas,atbildot,ka ''es VARBŪT būtu pirkusi!'' :D ''Varbūt'' :D skan ļoti pārliecinoši.
Ir tādas,kas piesakās,pajautā vai pieejams. Kad atbildu,ka ir,uzreiz atsakās. Nekā diža,vienkārši galvenais neko nerezervēt. Viss ir atkarīgs no tā kā mēs pašas vēlamies,piemēram,es nevēlos tērēt savu laiku un rezervēt meitenei,kura nav samaksājusi,attiecīgi nav aplauziena momenta.
Vislabākā atbilde tad,kad izdzēšu pieteikumu(ja tiek ignorētas vēstules),uzreiz-nu,ja jums ir tāda attieksme,tad es nepirkšu! Haha,ak nē,no manis nenopirka meičuks lietu,ko tāpat nebūtu pirkusi :D milzīgs zaudējums.

Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.