Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Portāla darbības problēmas

Labdien!

šodien divi mani sludinājumi, kuriem aktīvs darbības termiņš un, kuri nav pārdoti - patvaļīgi pārvirzījušies uz sadaļu pārdotie. Vienam no tiem pat nav neviena pieteikuma, bet arī redzu pēkšņi sadaļā - pārdotie. Vai kādam ir šodien līdzīgi?

Administrācijai jau uzrakstīju, bet kamēr saņems atbildi.....gribu saprast, vai tikai man tāda situācija. Jo pašreiz sanāk, ka samaksāts ir, pārdots nav, un pieejams pircējām arī nav, jo neparādās pie aktīvajiem sludinājumiem. Tas nav pieņemami.
andelemandele-administracija
Administrācija nekad nemaina sludinājuma statusu. Varam tikai sludinājumu deaktivizēt, ja sludinājumā ir konstatēti pārkāpumi.

Vai esi pamanījusi pogu "Pārdots" pie sludinājuma. Šī ir jauna opcija ar kuru iespējams Pērli atzīmēt kā pārdotu, nenorādot pircēju.

Redzam, ka sludinājuma statuss ir nomainīts no ierīces ar kuru ikdienā piekļūsti portālam. No konkrētās IP adreses ir veiktas arī citas ikdienišķas rīcības, tai skaitā maksas pakalpojumu iegādes, tādēļ izslēdzam iespēju, ka kāds ir nesankcionēti piekļuvis Tavam profilam.
janetajumtina
Varbūt tiešām ir izņemti sludinājumi(deaktivizēti),jo ,piemēram,kā titulbildes nedrīkst izmantot attēlu,kurš uzņemts pret spoguli,iespējams tādēļ pazūd sludinājumi,jo skatos,ka tādus sludinājumus tomēr liekat.
Visādi citādi nē,pašai šādi nav bijis,viss ir savās vietās un pašlaik drīzāk pretēji-viss strādā labāk kā vēl nekad. :D
Shona* Clothes
Neviens sludinājums nav deaktivizēts ( tad tas ir bloķēts, manā gadījumā pārvirzīts uz "Pārdotie", kam nav sakara ar deaktivizētiem). Katrā sludinājumā ir foto drēbēm atbilstoši prasībām. Bildes - spoguļattēli kā papildu bildes nav aizliegts! Un bildes no interneta kā papildu bildes nav aizliegtas. Prieks, ka Jums tā nav gadījies, bet man ir. 😉
Shona* Clothes
Janeta, tas ir mans sludinājums, bet tas nav spoguļattēls ( sagriezts telefons pret sevi un bildēts)😁 ceru, skaidri uzrakatīju. Ar spoguļattēlu saprotu, ka fotografē spogulì attēlu.
Bet atgriežamies pie būtības- mani sludinājumi ( kuri parādās kā pārdotie NAV deaktivizēti).
andelemandele-administracija
Atbildes tiek sagatavotas laika posmā līdz 48 stundām. Dažkārt ilgāk, ja nepieciešama papildus informācijas precizēšana.

Mēs saprotam, ka tas ir nepatīkami, bet šoreiz diemžēl nespēsim palīdzēt. Kad sludinājums tiek atzīmēts kā PĀRDOTS, tiek apturētas visas laika atskaites, kuras atjaunot nav iespējams.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.