Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Кļuvu par krāpnieces upuri ... Kā būt?

Labdien meitenes! Man ir liela problēma ... Es pārdevu matu kopšanas līdzeklus ar lielu atlaidi par €10 ar lietotājvārdu Natalja B. Šis komplekts glabājas manu drēbju skapja kastē ar citu kastīti (vienu uz vienas), kur es glabāju savus ļoti dārgos LANZA zīmola matu kopšanas līdzekļus, kurus nopirku ASV un kuru cena bija aptuveni €100 eiro. Diena, kad es nosūtīju pasūtījumu mana 2g meita bija ļoti grūta, tā bija vienkārši traka diena, es biju viena bez palīdzības. Esmu stāvoklī otro reizi, un tad man bija pirmais grūtniecības mēnesis, ļoti grūts, man bija ļoti slikti... Es nepamanīju, ka nosūtu savu kasti ar dārgiem Lanza produktiem... Es tikai vakar pamanīju, ka manā skapī joprojām ir produkti, kurus es faktiski pārdevu ... Natalja B teica, ka viņa vienkārši pārdeva manas lietas, atklāti to atzina, pat iepriekš nebrīdinot mani par kļūdu, un teica, ka naudu neatgriezis pievienojot "dariet, ko gribat"! Tā ir krāpšana un negodīga rīcība. Esmu vienkārši izpostīta ... Es nezinu, ko darīt tagad... Godīgi sakot, es vakar nevarēju beigt raudāt un nevarēju gūlēt... Es vienmēr esmu godīga pret cilvēkiem, šeit, Andelē, es piedāvāju visu par tik zemu cenu ar lielu atlaidi ... Un tagad tas ... Es vakar uzrakstīju Andele Mandele administrācijai, bet tie joprojam man neatbildēja. Kā būt, ko var izdarīt?
P.S. Es lūdzu tiem, kas mani gribes pārmācīt un teikt, ka esmu pati stulba un tā ir mana vaina, paiet garām. ;) Es jūtos šausmīgi un šeit meklēju draudzīgus padomus. Paldies!

Zane !
Žēl Jūs, bet liekas, ka neko darīt, ja pircēja neiziet uz vienošanos. Un ticēt, ka ir pārdevusi, nezinu, varbūt nav, bet vēl plāno.
Vienīgais varat ielikt Fb krāpnieku grupā, vienīgi krāpniecība nezinu vai īsti ir notikusi, bet nu pārdot viņai nevajadzēja, varēja jums uzrakstīt.
Pasakiet, ka ielikšiet šajā grupā un varbūt kaut kā reaģēs

m.facebook.com
le-noir
Atkarībā no paciņas svara un izmēra e-sutijumi.lv veic piegādes no UK uz LV un ja nekādīgi, varu izņemt un pārsūtīt caur pakomātu.
Vēl var jautāt VS izplatītājām LV, tā kā VS nesūta ārpus ASV, tad noteikti izmanto kādus kurjera pakaplomumus un par nelielu samaksu var atsūtīt.
janetajumtina
Man ir nācies pašai pilnīga stulbuma pēc nosūtīt ne to lietu,kas jāsūta,beigās,protams,nosūtīju arī otru(īsto) un padomāju,ka ai,tās ir tikai lietas un atļāvu meitenei paturēt arī paku,kas nebija domāta viņai. :D Labi,tās bija lupatas,nebija dārgi līdzekļi,bet ļoti negribēju likt cilvēkam manas kļūdas pēc speciāli doties uz pakomātu un sūtīt man atpakaļ.
Tajā pašā laikā šajā Jūsu situācijā būtu bijis tikai korekti,ja meitene uzrakstītu un pateiktu ,ka hey,kaut kas nav pareizi :D vismaz tas būtu tas,ko darītu es.
janetajumtina
Tikai,lūdzu,lūdzu,pretty lūdzu,neņem personīgi,jo es to nedomāju ne pat mazliet kā aizvainojumu-vai tiešām tāds sīkums kā matu līdzekļi spēj izpostīt dzīvi? Kādēļ? Tās ir tikai mantas un kas ir 100 eur,naudu vienmēr var nopelnīt vēl ,nav jau tik traki. :) Būs labi! Dzīvē ir daudz foršākas lietas mums apkārt,piemēram,koncentrējies vairāk uz ģimenes pieaugumu,tas tak ir neizmērojami foršāk,kas vispār ir matu lietas,tāds pilnīgs sīkums. :)
Mani vairāk izbrīna kādēļ otra meitene ir nodarbojusies ar pašdarbību,vispār ar kādām tiesībām. Kā tas var ienākt prātā? Brīžiem šķiet,ka cilvēki vairāk nav cilvēki.
natalia.kay
Janeta, liels Jums paldies par laipniem vārdiem!! Es ļoti ļoti pateicos Jums! ❤️ Man bija ļoti vajadzīgs tāds atbalsts! "Brīžiem šķiet,ka cilvēki vairāk nav cilvēki." - tieši tāpēc man bija tik sāpīgi. Pēdējo laiku es tikai sastapu briesmīgu attieksmi lai kur arī es dotos - veikalā, pie pediatra, ģimenes ārsta, pasta nodaļā utt. Pagājušajā nedēļā, kad biju uz pasta, man tika nozagtas mantas... Grūtniecei ar mazo bērnu, vot tiešam? Šeit uz Andeles cilvēki arī raksta nepatīkamаs lietas, ja neveicu vēl vienu 50% atlaidi vai nepiepildu viņu citas neracionālas prasības, visi grib visu pa brīvu. Es domāju, ka šis gadījums ar LANZA produktiem bija pēdējais piliens... Turklāt, godīgi sakot, pašlaik naudiņa man ir ļoti grūti dodas. Es ļoti maz pastrādāju pēc pirmā bērniņa (uz pusslodzes un neregulāri bērnu slimības dēļ), un tagad pēc dažiem mēnešiem būs otrais. :) Tāpēc tas ir sāpīgi gan naudas dēļ, bet es domāju, ka netaisnība kā arī bezpalīdzība šajā situācijā mani sāpina vairāk, un tas vienkārši pārsteidz, kā šī sieviete, kura man piemērota kā māte, var šādi rīkoties!
janetajumtina
Es varu tikai piekrist,man pašai dzīves lokācija dalās divās pasaules vietās,šeit Latvijā un asv,tas ir pilnīgi kā dienu pret nakti. Katru reizi,kad atbraucu atpakaļ,nedēļu neeju ārā no mājas,jo visur,kur aiziešu,100% kaut kas notiks,kādam kaut kas būs slikti,kāds gribēs kaut kā savu slikto dienu izlikt uz citiem. Andelē arī-neiedod kādam atlaidi,atbilde ir-es tāpat nepirktu no tāda cilvēka neko. :D :D :D :D :D
Zini,bet ARĪ TAS IR SĪKUMS! Ir brīži,kur pašas esam vājākas un tas ietekmē,bet patiesībā tā nevajadzētu notikt. Nav jau tā,ka viss ir slikti. Ir ģimene,draugi,savas intereses,hobiji,jāfokusējas uz tām labajām lietām un viss cits ir,kā es saku-citu problēmas,ne manas. :D :)
Ticu,ka ir sāpīgi,protams,nevar jau nebūt,beeeeet vai tas ir tā vērts,lai sevi morāli šaudītu? Nē,nevajag! :) Skaties uz to tā-tam cilvēkam,kurš tik bezkaunīgi izrīkojās,iespējams iet pavisam grūti dzīvē un Tavi matu līdzekļi ir labākais,kas ar viņu šajā dzīvē noticis :D tad padomā,cik skumji tas ir un patiesībā kurš šeit ir zaudētājs. Paskaties uz šo situāciju citādāk un būs tāds-es varu turpināt dzīvi bez šiem līdzekļiem,bet tur laikam tie līdzekļi bija visa dzīve.
andele.mandele
Aw Janeta vienmēr prot uzmundrināt un visur ir pozitīvais viedoklis. Vienmēr prot visām situācijām parādīt gaišo pusi.Vairāk tādu cilvēku vajag starp mums. Super meitene😊 P.S little_shining_star Neskumsti, dzīve iet uz priekšu. Un apsveicu ar gaidāmo mazulīti.😊 Mazulītim vairāk vajag tavu uzmanību nekā cilvēka, kurš nezina cilvēciskās vērtības un godīgumu!
natalia.kay
Paldies Jums Janeta! Man ir tas pats stāsts - mēs Londonā esam dzīvojuši ļoti ilgu laiku. Ar ASV kontrasts noteikti ir vēl lielāks. Pat Anglijā amerikāņi ļoti izcēlās, viņi ir gluži kā saules stari, vēl draudzīgāki, runīgāki, sirsnīgāki un pozitīvāki par citām tautām, in my humble opinion! :) Un jā, tagad, protams, ir grūti, ir jūtama atšķirība arī ar citām valstīm, piemēram, pat ar Zviedriju un Poliju, kad mēs tur braucam un pēc tam atgiežamies Rigā. :) Diemžēl man nav vecāku, un mātes stāvoklis būtībā ir vientuļš, un manus hobijus un intereses, kā arī satikšanos ar draugiem (kuriem arī ir bērni un viņiem nav iespēju) ir grūti sasniegt. Visticamāk, tāpēc uz šī fona bija grūti pārslēgties.
Es esmu ļoti ļoti pateicīga Jums par atgādinājumu, laipnajiem vārdiem, padomiem, par Jūsu empātiju, ka man veltījāt laiku un tik laipni atbalstījāt mani. ❤️🙏🏼 Daudziem patik uzrakstītu ko asu, ka "sieviete uz hormoniem", smieties, šī parādība forumos ir ļoti biežа. Tāpēc esmu divкārt pateicīga par Jūsu laipnību! Paldies !!!
Forestere _
Hmmm ....krāpniece nav īsti korekti, bet negodprātīgi noteikti!!! Nepārdzivo un noteikti pircējai uzraksti, lai sūta atpakaļ(!!!!) ... uzraksti man viņas nr. ;)) kas tad tas ir par sviestu, izmantot vienkāršu kļūdīšanos, lai iedzīvotos, pēdējo lieku pēdiņās, jo summa ir smieklīga!!! Nepārdzivo -little_shining_star- nepārdzīvo, noraksti zaudējumos un aizmirsti! Miers, nesabojāti nervi un mazuļa veselība ir noteikti svarīgāka!!!!
natalia.kay
Jums taisnība, es izvēlējos nepareizu vārdu. 🙈 Pēdējos 10 gadus, kad esam dzīvojuši Anglijā, aizmirsu valodu...
Ah, kā es tikai viņai nelūdzu atgriezt lietas/naudu un piedāvāju viņai nosūtīt un atdot viņas lietas bezmaksas, un es ļoti pieklājīgi viņai rakstīju, cerot uz cilvēcisko sapratību. Mani vienkārši pārsteidza kā viņa vienkārši uzrakstīja “nē” un tas arī viss, un pievienoja absolūti mēmo frāzi “dari, ko gribi !!!”. Nu nav traki?
Es sirsnīgi gribu pateikties Jums par laipniem, laipniem vārdiem! Tagad manā dzīvē ir maz tādu cilveku, uz kuriem varu paļauties emocionālā atbalsta ziņā, un dažreiz ir reizes, kad tas ir tieši tas, kas ir nepieciešams, jo es nespēju sevi nomierināt pati. Paldies!!
"uzraksti man viņas nr. ;))" - numurs ir +371 29 749 728
natalia.kay
Paldies Jums!! ❤️ Man liekas, ka ir tik sāpīgi netaisnības un bezpalīdzības dēļ šajā situācijā... Sieviete uz manām prasibām vienkārši uzrakstīja “nē” un viss, un pievienoja absolūti mēmo frāzi “dari, ko gribi!!!”. Un tas bija pēdējais piliens uz citu neseno sliktu gadījumu fona.
kristine.k
Cilvēkiem mūsdienās ir tik nabadzīga domāšana,ka nekas izņemot naudu un materiālās lietas ,viņus neinteresē.Es arī noteikti pārdzīvotu,un ne jau dēļ 100 eur,bet dēļ negodīgas attieksmes.un,vēl ,ka otrs ,kā aizsardzību izmanto noveļot visu vainu uz Jums.Nepārdzīvojiet,un kā jau iepriekšējos komentāros meitenes minēja-atlaidiet situāciju.Ir tāds labs angļu teiciens:”I saw that.,-karma.”
Lai Jums kluss un mierīgs šis svētku gaidīšanas laiks.🙏🌟☃️🤗
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.