Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pasta Stacija!?!?!

Meitenes, pastāstiet savus iespaidus par šo pakomātu servisu?

Pirmo reizi piekritu preci saņemt ar PS, bet ilgi nepienāk. Dēliņš gaida cepuri 🙈
Sūtījuma numurs zināms, bet izsekošanas iespējas mājaslapā skopas. Nu, nesalīdzināt ar Omniva.

Vai Jums ir bijušas problēmas un kā atrisinājāt?
Lelde Mea
Ir bijis, ka ar Pasta Staciju paciņa iet pat 5-6 dienas. Ir bijis pat ilgāk, ja Pasta Stacijā nav vietas, lai ievietoju jaunus sūtījumus, un tad tie attiecīgi gaida rindā.
Serviss jauks. Cik esmu zvanījusi, tā vienmēr ļoti pretimnākoši un laipni. Vienu reizi, gan bija sajauktas paciņas, bet meitenes Rīgā veiksmīgi satikās un apmainījās. Vienīgais mīnus laikam ir tas, ka lēnāk nāk paciņas, bet arī pašas Stacijas nav tik daudz cik, piemēram, Omnivai, līdz ar to, pieņemu, ka retāk tiek apkalpotas.
faberchee
Sveiki!
Ja aizdomas kāpēc prece ilgi nepienāk,uzzvaniet uz Pasta Staciju.
Esiet gatava,ka var jautāt kā paka izskatījās.Tur jāsakomunicē jau ar pašu nosūtītāju.
Ja paciņa ielikta pakomātā ceturtdienas vakarā,vai piektdienas rītā,kurjers var paciņu izņemt tikai pirmdien.To esmu novērojusi piemēram t/c Origo pakomātā.
Citreiz liekas smieklīgi,ka paciņa var 3 dienas ceļot pa Rīgu.Es vēl saprastu ja no Rīgas uz Ventspili vai Liepāju.

relaco
Sveiki! Pieredze ir ļoti bagāta bijusi, bet visdrīzāk pie tik ilgas piegādes, ka ir nokritusi uzlīme. Droši zvaniet vai rakstiet, bet vislabāk pie pārdevējas noskaidrot iepakojuma izskatu, tā visātrāk var sameklēt savu paciņu.
anna-kocina
Labvakar!

Man ar Pasta stacija arī bija problēmas, iegādājos paciņu, pārdevēja izsūtīja tajā pat dienā, atsūtīja arī čeku, no viņas puses viss kārtībā, pasūtīju nedēļu pirms ceļojuma, un visas nedēļas laikā Pasta stacija nevarēja piegādāt, zvanīju vairākkārt, attaisnojās, ka visi skapīši pilni tāpēc nav kur ielikt. Sazvanīju uzņēmuma menidžeri, teicu, ka varu Rīgā jebkurā vietā piebraukt pēc paciņas, jo dodos uz ārzemēm, un nebūs, kas izņem uzsverto, ka sūtījumu gaidu jau nedēļu! Teica, ka tas neesot iespējams, jo atzinās, ka nezinot, kur paciņa atrodas, no sākuma teica, ka visu laiku atrodas kurjera auto, un tiek gaidīts, kad atbrīvos skapīšus, lai var ielikt manu, bet kad teicu, ka piebraukšu pie kurjera auto, sākās cita dziesma, respektīvi, ka Latvijas pasts pārpircis Pasta staciju, un tagad viņiem ir liels bardaks, paciņa kaut kur mētājoties pasta noliktavā un neviens uz sitienu viņu nevarot atrast. Kopumā gaidīju 9 dienas, līdz pienāca sms par paciņas saņemšanu.
Gadus atpakaļ, biju veikusi pasūtījumu no šejienes ar Omniva stacijas starpniecību, arī bija jādodas ceļojumā, un nevarēju gaidīt saņemšanu, sazvanot operātori, piedāvāja aizbraukt uz viņu noliktavu Daugavgrīvas ielā, kur arī paciņu man bez jeb kādām problēmām izsniedza..
Pakomātus izmantoju reti, kā saņemšanas opciju, lielāko ties braucu pakaļ pati, bet, ja jāizmanto, tad tikai Omniva - vienmēr viss bijis kārtībā.
xthin
Izklausās, ka viņiem tur haosiņš.
Nesakārtota loģistika.

Ar Omnivu man ir vislabākā pieredze. Omnivas serviss mani izlutinājis, tāpēc PS liel vilties.

Reiz, pasūtot Madaras produkciju, arī ilgi gaidīju piegādi ar Latvijas Pasta kurjeru (uzņēmums to bija izsūtījis laikus). Paka ilgi klejoja apkārt, līdz kurjers izlēma atbraukt uz manu rajonu.

Tagad PS pieder Latvijas Pastam...
zane-f
Jā, salīdzinot ar Omnivu, ar Pasta Staciju ir problēmas.
Reti izmantoju, bet gandrīz vienmēr it kāda aizķeršanās, ilga piegāde jau vēl nekas. Ir bijis, ka paciņa it kā pazudusi, tad atkal atrodas. Vienreiz aizeju izņemt sūtījumu, atveru kastīti un tā ir tukša. Tomēr beigu beigās sūtījums atradās citā nodalījumā ielikts. Tad atkal nodalījumi pilni, nevar nosūtīt.
mimi
Man patīk pasta stacija labāk, vienigais mīnuss ir tas, ka paciņas var ilgāk iet.
Bija tikko viens atgadījums, kad meitene man uzrakstīja pec nedēļas,joprojām nebija saņēmusi sūtījumu, bija vienkārši apstājies. Sazvanīja Pasta staciju un uzreiz pēc nepilnas stundas atnāca sms ka var izņemt.
mangus007
Man ir negatīva pieredze kopumā.
Svētku laikā pārpildīti pakomāti- ne saņemt, ne nosūtīt, nav brīvu skapīšu.
Lēna piegāde.
Uz zvaniem neatbild, vienīgais saziņas centrs -FB lapa.
Nozaudēja paciņu, 3!!! mēnešus meklēja un atbildēja uz vēstulēm tikai caur fb mesendžeri, kad beidzot saņēmu kompensāciju( tikai par paciņas saturu), biju svētlaimē.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.